Yeni girecekler için tabiiki şişmiş, örneğin 1.30 dan almışsan şişmesi fazla sorun olmaz.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni girecekler için tabiiki şişmiş, örneğin 1.30 dan almışsan şişmesi fazla sorun olmaz.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 yıldır burdayiz, 9-10 liradan 0,80 görüp satmamışız hatta birikirmişiz. 3-5 ayla işim olmaz. Finanslı göçen hisse nasil 1 tl geri geldiyse, finansalini düzelttiğini göreceğimiz 1 yıl içerisinde de 9-10 tekrar dönecektir.
Kısa vade prof işi, e ben prof değilim, beklemeye devam. Allaha şükür sabır sorunun yok. 😊🖐
Yarın Sivas yenilirse veya berabere kalırsa pazartesi hisse güzel yükselir diye düşünüyorum. Başakşehir karşısında Sivas'ın işi çok kolay değil. Şimdilik herşey Ts için olumlu gidiyor.
Sivas maçını 'alırsa' yabanci mayısa kadar 1 $ cekermi acaba?
https://resimyukle.link/img/e0Jam.png
Trabzonuma liderlik yakisiyor...tum spor medyasi fenere yalakalik icin kicini yirtiyor. Erman hoca haric. Su tumer metinden nefret ediyorum.
sörloth un kart cezası;
1.iptal edilir
2.bir maç ceza alır (kupa maçında biter)
3.iki maç ceza alsana (kupa ve Sivas maçıyla
biter)
hiç sıkıntı yok inşaallah...
Bu hafta dikkatli olun!!!
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normal şartlarda hissenin önü açık.İllaki silkelemesi düzeltmesi zartı zurtu olacak. Sonuç olarak risk her zaman var.
3-4 senedir bjk ve ts de byk zararla bekliyorum. Cok sukur sonunda ts artiya dondu. Yok tesislere devlet havaalani pisti yapcak, hisse 6-8 tl arasi falan olcak dediler 3.24 ortalamayla elime vermislerdi. Sonra bekle dur.
Suan ts icin hersey olumlu..
Borclar digerlerine gore cok daha az, gelirler artmis, topculari para ediyo, takim iyi oynuyo, otesi sampiyonlugun en guclu adayi, daha 13 hafta var ve rekabet oldukca takim hisseleri primlenmeye devam eder, yol uzun yani..
Ama unitmayinki hisse 0.78 lerden geldi ve yazin %200 den sermaye artirimi yapti..babalar hisselerinin iki kati kadar 1 tl den hisse aldilar. Bunlari birilerinin eline vercekler tabi en dogru zamanda en dogru fiyattan..ona gore ayik olun faik olmayin
Herkese bol kazanclar. Yazdiklarim; gorduklerim ve yasadiklarimdir, herhangi bir yatirim tavsiyesi degildir. Saygilar.
https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-TSPOR/
5 yıllık grafiğe bakınca . ne güzel de çanak tamamlamış yahu......
darısı beşiktaşımın başına inşallah.....
sıvaso yıkar geçer, haftaya pszartesi tavan açar , ertesi pazar kartal ızgara , ondan sonra uzak ara, anladınız siz onu
Vay canına. Çıkarken devre keseceğini görmek te nasip oldu ya... Gam yemem daha
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş yıllarda senin gibi bir kaç densiz daha vardı.
Onlarda böyle ukalaca yazardı.
Eğer söz konusu bu sayfada Çaka satmak ise söylediğin her lafı yediririm sana.
Terbiyesizlik etme!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bereket versin. Benden bu kadar.
Fena çaktılar endekse, biz de nasibimizi aldık. Ulan endeks uçunca nasiplenemiyoruz, düştüğünde yine tokat yiyoruz yine tokat yiyoruz.
Klasik ts :)
Bugün 3,6x'den satanlara helal olsun. Biz yine başaramadık.
Dostlar, lütfen hissemizin heyecanını yasayalım, tadını çıkaralım.Bu yönde güzel degerlendirmelerinizi duymak isteriz. Tartışmayı büyütmeyelim lütfen. Hepimizin sahip olacağı şey, 2 metre kara toprak. Hepinize saygılar selamlar. Hafta sonunu beklemeyi düşünüyorum. Bakalım iyi bir karar mi kotu bir karar mi. Berberimin ts yorumu ile kâğıtta kalıyorum. Kendisine küçük bir ziyafet çektim.
Endekse ne oldu bilemem ama işlem hacmi çok yüksek, açığa satışlara bakmak lazım. Seviyorum ben bu sportiflere, bjk ye bak - 8 ne oldu ya top mu patladı
İdlib de beş şehit haberinden sonra çakıldı
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olası bir Operasyon ihtimalini çok set şekilde fiyatladı endeks.Akşama girebiliriz belli olmaz.Şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.
bugün yoğun günüm, Sadece 3-4 kez bakabildim. Şehitlerimizin haberini az önce gördüm, Allah bizlere, ailelerine sabır versin, Yiğitlerimizi korusun.
endekste bir tek tspor var galiba ,şehitlere tepki vermeyen hisse uzucu
Sörloth un cezası ne zaman belli olur
Arkadaşlar 1,35 maliyetli son lotları 3,69'dan sattım kalanlara bol kazançlar. Herkesin kazanması dileğiyle bol kazançlar..
Şampiyyonluk oranlari aciklandi. Fovori trabzon linki attim
Bu tahta sanada senin gibilerede dar gelir.
İlllah edersiniz.
3.30 dan dönecek dersiniz 3.20 ye
3.20 den döner dediğiniz de 3 e
Tamam artık yeter dediğinizde 2.90 na kadar çekerim, tahtayı haberin olsun derim!!!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji1787]
Sadece bir ironi ciddiye alınmasın lütfen yazdıklarım [emoji1787]
Dünkü şehitlerimizden biri de Gaziantepli. Allah rahmet eylesin.