kafkas bey neler hissediyorsun:bravo:
Printable View
kafkas bey neler hissediyorsun:bravo:
tavanda kaç lot var
1.400 iyiymiş
[emoji106]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemekteydim tavan olmuş. Güzel.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinde olanlara güzel iyilik yaptılar HELAL OLSUN ADAMLARA...DEĞERLENDİRMESİNİ BİLENE...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Fener /GS berabere yada FB kazanırsa BJK de artık son şansı bu maçı alırsa zırve anababa gunu olur...Sivas maçının son 20 dk.sı Trabzon oyundan düştü...Eger gol 80 lerde gelse Sivas birtane daha atabilirdi...Yani bu hafta hep sportif yarış hem borsa açısından çok enteresan maçlar var...Ve pazartesi bazıları ıcın çok daha guzelo olabilir...
kademelere lot koyup koyup siliyor,alıyor,top çeviriyor bu kadar fiktif işlem ayıp ya..
Devami insallah gelir ucuz kaldik piyasada
zamanında uyanmadığın için böööööööle bakarsın arkadan
:vk::vk:
spk bugün bjkas için serbest marj açsaydı makbule geçerdi:kahkah:
Biz tavan yapiyoz hepsi tavann ts gs tavan yapiyo bjk eksi 1 ne anladim bundan biz ciktikca gs ts fener bile uctu yarin ne yapacaz alisda varmi yigilan lot ğorebilen varmi
Tavanda kaç lot var, görebilen var ise rica ederim
10 milyon 455 binGM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi .....
derby de yenilen iki takım taban yapabilir...
Soru şuki o iki takım hangileri 4 büyükler iyi tavan çektiler....
Spor hisselerinde bulunmak ve izlemek..maç seyretmekten daha keyifli oldu son iki haftadır....
Spor hisselerinde heyecan haftasonu da devam ediyor.7/24 heyecan yani[emoji2]Normal borsacılar ise haftasonu skılıyor,ptesi sabahını iple çekiyor[emoji16][emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BJKAS bugün ortalama 3.272 tl fiyat üzerinden toplam 12.678.548 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, tahta yapıcı 3.52 tl tavan fiyattan kapatarak açıkçıları fena sıkıştırmıştır, açıklarını kapatamayıp ta yarına taşıyanları kötü bir gün beklemektedir, bu arada şampiyonluk beklentisi diğerlerine göre zayıf ve borcu en çok olan BJKAS in tavan fiyattan kapanması da oldukça spekülatif geldi bana,
https://www.transfermarkt.com.tr/spi.../marktwertetop
Dünyanın en değerli 100 klübüne girmemişiz en pahalı klüpün değerine göre mantık yürütmeli trabzon değeri ortada inşallah herşey hayırlı olur dünya değerlerine göre şimdiki değer bence önemlibir değer değildir..
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım da bekliyen emir hisse adedi.
Aklı olan bu ay BJK yi öldüm fiyatına vermez!
Bu kadar soyliyebilirim kendi aklimca.
Allaha emanet olun[emoji106]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar TAVANDAKİ LOTA bakmayın biz ne tavanlar gördük alıcı lot sayısı fazla ertesi gün mum gibi söndüler...YALNIZ OLDUKÇA SERT HAREKETLER gebe hisse belli AMA YİNE DE SİZ DİKKATLİ OLUN SERT İNİŞ ÇIKIŞLARA ...
örneğin büyük ihtimalle cumaya tspora brüt gelir...ondan sonrasını siz düşünün...
domino taşı etkisi...
Bjk ve fb maç beklentiis ile yarına devam eder yabancı girişi var 2. Sinde de geçen cuma gs 21.5 milyon yabancı vardı salı çarşamba cıktı büyük ihtimalle aynı grup bu 2 hisseye girdi 2 sinde de yabancı alışı var bjk deki set hareketler ilk tavandan sonra geçen perşembe gs hareketine benziyordu 8 kademe çok oynadı gs de burdada 15 kademe civarı çok yaptı bence yarına kadar 2 hisse hareket olur ts ve gs sıkıntılı olur bugün fb ve bjk devre keserse büyük ihtimal yarın açığa satış ve kredili yasağı yer o da spek kullanırsa türküleri yarın koymak zorundalar yarında öper ve 2 takımda yenerse haftaya şenlik olur özellikle fb baya gidebilir benim dusuncem ytd
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +158, ortalama tahmin ise +49 oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +441 puan olurken, en düşük beklenti -960,25 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 22'si pozitif, 13'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 378,01 puan düşüşle 119.196,09
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +158
Ortalama : +49
Maksimum : +441
Minimum : -960
Katılımcı: 35[(+22)(-)13]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(20/02/2020 - 09:22:26)
3.95 eşleşme fiyatı
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gsrayin 4 olduğu yerde bjkasın kaç olması lazım burda yazacak değilim.
Açıkçılara kanmayın,onlara acımak yok
Spek elim sende oynamaya başladı,hareket çekiyor habire çok şükür kazançlı oldu.herkese bol şans,dikkat edin kendinize..
Aha devre kesti.
SPK'ın yatırımcıyı korumak için düşündüğü bu önlem,aksine risk iştahını epey artırıyor,tavanın habercisi oluyor?
Domino etkisini gördünüz mü arkadaşlar ben de bunu demek istemiştim...
bu kadar yükseldigine göre sanırım bu sene türkiyeden şampiyonlar ligine 7 takım gidecegiz :party:
haftaya sporlar da baya bi geri çekilme olabilir.......
Borsada para kazanmak HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR. yeni BORSAYA girenler ANLASIN...
Bu hisselerde bu kadar açığa satışı küçük yatırımcı yapamaz...