Takozcu çocuk, kale gidecek senle ben bakacağız koçummm.
Printable View
Takozcu çocuk, kale gidecek senle ben bakacağız koçummm.
Helal olsun KLSER, Kale grubuna, ve Bodur ailesine, darısı Polat ailesine ve toprağı altın eden adamın başına diyelim, bu kadar kayıtsız kalınmaz yahu, 8'lerdeydi 2 gün önce.
Takozcu, en az senin kadar kafam basar bil, ben iyi bir yatırımcıyımdır, kale pd 40 milyar egeser 2.66 milyar, akıllı ol, kaldır şu takozu... Yada bekle biraz daha alayım, karar senin koçum.
https://www.tradingview.com/x/PA3XUkY1/
GÜNLÜK
INININ INININ ALİ DESİDEROOO
Takozcu, kalesramik egeseramiğin 17 katı kıymetli diyosun ha, öyle olsun koçum.
Taş... aklı takozcu aslanım, aynen böyle git, yolun doğru.
Takozcuu, 150 tane alış girince arkaya yığdın, aferim... Olacaksın aferim.
Takozcuuu sürüneceksin, beraber, dert etmeee.
Seramikler kudurmuş, bu şerefli yatacak gölge arıyor..
65 ziyaretçi var. Seramikler gidince bunun gitmeme sebebini merak edenler bir şeyler öğreniriz diye burayı takip ediyorlar sanırım
Bu başlığı şu anda 316 kişi okumaktadır. (2 üye ve 314 ziyaretçi) Doğru mu acaba? Demin 65'di.
Etkilidir değildir bilmem ama tahtacıya her gün bu kadar söz söylenen bir hissenin gittiğine ben henüz şahit olmadım. Tecrübeyle sabit (zamanında bende çok saydırmıştım başka hisselerde). Ben bu sayfaların takip edildiğine inanıyorum ve inatlaşmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Ölü taklidi yapan formlar x5 x10 oldu. Bu tesadüf değildir herhalde
Saat 16.32 egser 7.45 +1,50
bakalım kapanışta kaç olacak ben 7.45 altı kapanış bekliyorum eksiye geçersede şaşırmam ytd
ben kaçar sizlere bol kazançlar dilerim
Ben yokum...
Gidin gidin, meydanı boş bırakmam ben, tahtacının ensesindeyim.:)
Biraz buraya bakamadım, nerde kalmıştık...
Bawer selamlar..
https://www.tradingview.com/x/Ql70oHNV/
TİRENDDEN KOPMAK İSTEMİYOR BELLİKİ
OLURDA KOPARSADA ALTA BİR YATAY DESDEK KOYDUM.HEMEN ONUN ALTINDADA FİBO SEVİYESİ VAR..
BUKADAR PİRİMSİZKEN FİBO KIRILMADAN SATMAK OLMAZ BENCE..
DEDE BİR YAMUK YAPMAZSA 9. AYLIK BİLANÇO İYİ GELMELİ
TABİ BENCE..
2023-08-17
Açıklama Şirketimizin çıkarılmış
sermayesinin 75.000.000,-TL'den 360.000.000,-TL'ye artırılması kapsamında nakit
karşılığı artırılan 75.000.000,-TL nominal değerli payların yeni pay alma
haklarının kullanılması ve halka arz edilmesi sonucunda elde edilen gelirin kullanımına
ilişkin olarak Denetim Komitesi tarafından hazırlanan "Sermaye Artırımından
Elde Edilen Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Rapor" ekte verilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla
duyurulur.
Şimdi gördüm, detaylara bakacağım. Umarım büyüme eksenli kullanılır.
Kale 18.5...egeser 1....maç devam ediyor.
Takozcu elindekiyle yetin, çık aradan koçum. Hadiii
Her şey hazır ama tahtacı hazır değil, tekrardan 8'leri yoklaması lazım artık, çok bekledi buralarda.
KLSER 50 milyar piyasa değerine ulaştı...Egser hala 2.72 milyar,yada başka bir bakışla KLSER 1.820 milyar dolar,Egser 100 milyon dolar.
Tam da 8'lere gidecekti ki endeks bozuldu, Klser yine tavan, endekse bakmıyor o.
Takozcu görüyorsun değil mi, her gün alımdayım, barut çook.
Takozcu misyonunu unutma, takozla koçum. Yıllık zirvesine 9.50 lere daha çook var.
20 ancak kurtarır. Artık böyle.
KLSER 25 liradan 115 liraya çıktı, bizim EGSER 10 lira bile diyemedi yahu, öyle ahım şahım bilançosu da yok.
Klser ve Usak tavan, usak bunu kuyruğundan tuttu tutacak, 1 lira fark kaldı, çok ayıp ediyor Polat bey.
Şirketimizin payları üzerinde 22.08.2023 Tarihinde gerçekleşen "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri"ne ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durum Açıklamasına İlişkin Tebliği"ne göre, Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamakta olup şirketimiz faaliyetlerine devam etmektedir.
Usak seramik yukarıdaki kapı atmış, bu kadar tavan yapınca normal, bizimki de niye çıkamıyor diye açıklama göndersin.:)
20 de birazını satarım.
kıpırdandı kağıt ama nereye gidebilir ki? 8.91 de tavan engeli var. :)