boşaltınca karın ağrısı geçmiştir inşallah. ytd
Printable View
boşaltınca karın ağrısı geçmiştir inşallah. ytd
borsa artıda iken - kapatmak büyuk basarı
iki li dip yaptı galiba yoksa dün 1 milyondan fazla alış var oyak yatırım kemiksiz 500 bin almış 1,52 hareketini onlar yaptı ama bastılar kafasına bakalım yeni bir spekmi giriyor hisseye yoksa kendi aralarında al satlar devam mı ediyor dün nasıl paniklediler 1,52 canlı alışlarını gördüm süpürdüler bunlar olsa şimdiye kadar kademe kademe al ver yaparak hareket çekerler di hakkımızda hayırlısı
bilemedim şimdi. borsa artıyken çıkmayan eksi olunca ne olur... Çıkar inşallah..... yok mu yorum yapacak .... ytd
bist 87.000 den 94.000 geldi yukarıya gitmeyi boş ver halen aşağıya getirmeye çalışıyorlar Allah sizi bildiği gibi yapsın
bunlarda tam ortam çocuğuymuş... diyecek bir şey bulamıyorum. ya sabır ...ytd
satış haber ile ilgili bir haber gelmeli hareket için
sabırsızlananlar var, sabret ki selamete eresin...
valla aşağı doğru hareket görmekten gına geldi artık. ytd
gözlerim yaşardı. ytd
değişen hiçbir şey yok yazık yazık boşa göz yaşı döktüm. ytd
hareket başladı bu sefer kandırmaca olmaz alış kademelei iyi 1.52 ustune atıp kalmalı
1.52 ustune atıp kalırsa ivme kazanabilir ytd
ne yapıyor 1.51 e kadar alıyor döup 1.49 veriyor sirekeliyor mu
ne yaptığını kendide bilmiyordur... ytd
bunlarda karakter ve onur yok zannımca.... ytd
Bu havada gitmiyorsa bir pislik vardır bu işte! Yazıklar olsun,p.ç kurusu bunlar
dün son bir saatte yapılan işlemlere ne anlamı var amaç neydi anlamadım kim aldı yaklaşık 5-6 milyon lotu kim verdi bilen yada pastasını verebilen varmı
yıne dünkü hareketin aynısı başladı kım kıme veriyor veya devir ediyor gören varmı acaba neyin peşindeler
bu neyin baskısı anlayana aşk olsun
gözde gidiyor buda gider mi acaba
insanların elinden mal böyle alınır dersi veriyorlar yukarı çektiler satan yok aşşşa çektiler satan yok 16 milyon lot küçük yatırımcının elinde yıllardır gözleri orada bir türlü toplayamadıkları lotları borsa uçar biz bekleriz sizde beklersiniz diyorlar kendi aralarından top paslaşıyorlar her türlü onun bunun çocuğu lafını hak etmiyorlar mı ediyorlar diye düşünüyorum
bunların anasını tanıyan varsa ben den selam söylesin... ya sabır. adı müslüman ülkesi bunlar adamı dinden imandan çıkarır. ytd
borsa nereyegeldi bu nerede ya sabır bize.... Allah tan korku yok bunlarda....ytd
Zaman daraldı!
gözde-ülker bugün gidiyor bu ******** neden tık yok bu da o şirketin hissesi değilmi
ben nacizhane yarısı verdim başka yerde macera arıyorum ama yakaladım mı desen bankalar hariç çıkan yok banklar da iki hafta da %30 buldu özellikle iş bank garan da ki prim kısmetten öte birşey yok hep göz ucu ile izledim ama belli ki tezgahın başına birini oturttu bize iletiyorlar kendileri de gitti garan yada başka banka da oynuyorlar gözde bile %5 çıkmış şu an
bunların anasını öpeceksin nasıl evlat yetiştirdin diye. ytd
bugünde bir nane olmadı beklemeye devam yarın ola hayrola demekten başka bir sey yok adamların keyiflerini bekleyeceğiz
Çok dillendi
Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.