Hocam yanlış zarf atıyorsun. Ben bir gün hisselerimi satarsam istediğim yerden , görüntüsünü aynen yapıştırırım için rahat olsun. O zamsn ne olduğunu anlarsın 👍
Printable View
Hocam yanlış zarf atıyorsun. Ben bir gün hisselerimi satarsam istediğim yerden , görüntüsünü aynen yapıştırırım için rahat olsun. O zamsn ne olduğunu anlarsın 👍
İnşaallah üstad,hisselerini istediğin fiyattan satabilirseniz, görüntüye gerek yok.Ama bu tahta çürük bunu bilmeniz gerek...az çok yıllardır analizlerimizi görüşlerimizi,uygun olan lisanla elimizden geldiğince anlatıyor, aktarıyorum,asla kimseye de zarf atmışlığım yoktur,hep ortaya konuşmuşumdur, patronlar hariç [emoji3]...neyse borsa zaten onumuzdeki bir dönem topal ördek misali olacak gibi duruyor.dikkatli olmakta fayda var herkağıt çıktığı yere geri gelme potansiyeli vardır. Ytd...!!! İyi haftasonları...
Hocam ben Kutpo’ya inandığım için girdim. Darbe öncesi aldım ve yükselişi yakaladım. Uygun bir yerden çıkıp 3-4 ay sonra tekrar aldım. Bu sefer de aşağı çakılışı yakaladım. Düştükçede topladım. Hisseye güveniyorum. O yüzdende kendi gücüm oranında hisseye ortak olmaya çalışıyorum. Borsa da bir çok batık şirket varken Kutpo gibi bir hissede olmak beni korkutmuyor. Mutlaka bir gün ekonomiler düzelip satışlar arttığın da fiyatlamasını yapacaktır. Tek bildiğim gerçek Kutpo’dan kar ederek ayrılmak.
Hisse de olması gereken rakamlar bunlar değildir hisse ucuzdur sermayesi düşük her sene sermayesi kadar kar aciklayan nadir şirketlerden. Pddd 1 in altin da olmaması gerekir ama borsa bazen fiyatlamiyor zamanı geldiği zaman kimse de durduramaz 9 lu fiyatlara çıktığı gibi sadece güzel haber gelmemesi hisseyi bu fiyatlara çekmiştir borsada çoğu şirket aynı durumdadır hisse bir çok şeyi fiyatlamisır. Tek fiyatlamayan sirketin üretimi durdurması hisseyi 5.40 fiyattan aldım ama hisse her yükseliş hareketinde %50 satış girdim sattığımı düşük fiyattan tekrar aldım en son 4.25 fiyattan aldım maliyetim 4. 45 dustu matematik asla yanılmaz 2×2=4 sirketin en büyük aynası bilançosu dur tek emin olduğum şirket hissesi alırken bakılması gereken yerdir
Her şeyin ilacı zaman. Ne acılar ne kederler geldi geçti. Buda gelip geçecek
takıntılı olduğum üçlemeden sonuncusu budur...hadi Gürallar olm. 3.99 u gösterin de bunu fulleyeyim. bak suriye'ye operasyon felan olacak :)) şaka bir yana 3.99 görürse fullicem. gerçi gelecek sene için bilançodan umdum yok...millet aç porseleni napsın...ihracat tek çıkar yol
Bu hafta önemli benim beklentim patronun 4 20 civarı hisse almasıydi ama almadı alış kademeliri bostu 4.22 deyken 4.20 ye satış girdim 2 bin ama robota baglamislar sanırım hemen saniyesinde alıcı geldi ve 50 tl zararla yerine koydum. Şu fiyata gelsin alırım hikaye hisseye guveniyorsan kademeli alırsın senin fiyatlara gelse bu sefer biraz daha aşağı insin falan dersin. Hiçbir zaman tabandan alamazsin tavandan satamazsin en iyisi kademeli alış satış suan için hissede zararim yok hisse düşerken bile para kazanırsınız sadece sattigin hisseyi düşük fiyattan yerine koymayı bilirseniz artı para yanınıza kar kalir lot miktarı aynı kalmak sartiyla
evet kademeli almak lazim. hikayesi yok ama temeli guzel. benim sikintim cok.sig olmasi...surekli asagiya basiyorlar. o yuzden genel endeks riski bitmeden fullemeyi dusunmuyorum. al sat yaparim
Sığ tahta da 4.38 den 140 bin alış geldi tekkademe tek emirle geldi
Alan satan bilgisi atabilir misiniz. Günlük pasta lütfen
İstanbul'da ki çift kule recidance vardı,2018 de teslim olacaktı,2019 a geldik teslimattan haberi olan var mı?!...ytd...!!!
Recidance şirketin mi.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milleti kandırmayın....linki açın ve inceleyin,herşey somut....ytd...!!!
Üstadım linkden anlamadım da şirket kartında ng kütahya porselen tur. Gayri men. yüzde yüz iştirak yazıyor ordan olabilir dedim siz tam nerden anladınız kutpo nun olduğunu
Bu da mı gol değil olmasak bu sefer... Bişeyler oluyor ama
Bu kadar lot tavana kadar vardı,bu alımla organik olarak tavana kafasını vurması gerekirdi,golü bırak!...ytd...!!!
Gedik robotu ütülmeye doymadı bize teknoloji işlemez :))
Linkte aynı değişen birsey yok 2 şirket var dikkat edersen kutahya porselen kutahya ambalaj kutpo ya ait. NG olanlar patronun şahsi şirketleri yoksa bunların başında da yazardi NG . şirket alırken iyi arastirin hatta bazı şirketlerde sirketin arsasi bile patrona ait bilmem anlatabildimmi mesela cusan şirket arsasi parronun ve patrona kira oduyor
Düşeni kırmadığı sğrece hiçbir cacık ollmaz bu hısseden
ytd
Bu alnus tam angus çıktı geçen hareketde de atladı tonla zarar yine koydular ona, anlamadığım robotda fena zarar yazdı.. Kim kazanıyor ne kadem bedbaht uğursuz lanet hisse şirket artık neyse
Nafi güral in açıklaması var ben kendi otelimde bile bahşiş bırakıyorum diye 😄😄 adamın günahı kalmadı hepsini aldın yani burda atıp tutacagina git araştır hangi şirketler hissenin şirket ne is yapar patron nasıl demeclervermis lstanbulda ki patronun rezidansina sahip çıkıyorsun ayıp ayıp 😄😄
[emoji23][emoji23][emoji112][emoji112][emoji112]. https://www.nafigural.com.tr/#
Kisisel tahminim
Sanki birileri hisseyi bir yere taşımaya niyetleniyor.. .
Birileri de korkutuyor mu? Ne...
Kutpo grafikte mum dikiliyor sonra geri çekilme. Mal çakmaya devam. Bakalım nereye kadar çakacaklar namussuz hisseyi. Birde endeks geri gelirse vay halimize.
Kutpo dikse dikse b.k ‘un üstüne tüy diker. Hisseyi istediği gibi yönetiyorlar. Bekledikleri mal gelmeyecek. Seve seve alacaklar o malı👍👍👍
Biri 4.35 den 90 bin lot aldı. Tek kalemde kafaya takmış ben gedik gelecek tahtaya..
40 bin lot da açık var
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse hareket yaptıktan sonra kim alır 90 bin niye alır yada kim satar 4.35 den. 4.50 üzeri satmayan birseyler dönüyor ama ne yakinda çıkar kokusu
bugunun pastasını atablırmısınız
arkadaşlar
Ama maliyet 4.40 a düştü
Cok ucuz ve uyuz bır hısse
ytd
gel gel....hop mal kucaga😎