evet,aynen...
Printable View
Evet aşağı devreleri kestiğine göre biraz yazabilirim, hiç bir hisse her gün % 10 kazançla gidemez. Bırakın yüzde 10 u her gün yüzde bir yaptığını düşünsenize wayy be hayali bile güzel. Son bir ayda neredeyse %80 yapmış bir hissenin düzeltme yapması gayet doğaldır. Ne yazık ki tahtaya 39 dan girip 33 ten satmak durumunda kalan yatırımcılar olmuştur. Onlar adına üzgünüm ama riski kendileri aldılar.
39 dan alıp satmayanlarda geçmişe doğru forumu okusunlar ayrıca kap bildirimlerini hiç birini ayırmadan okusunlar. Mali verilere detaylı şekilde baksınlar zaten sonunda satıp satmamaları gerektiğini anlayacaklardır.
Aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum.
Doların %2 arttığı günde TR de ihracat şampiyonu şirket %8 ekside hahaha pala ağam bizle iyi eğleniyor.
Dolarcı başgan sağolsun rekabetçi kurla ülkeyi kalkındıracak hadi bakalım bist30 da bir sürü kağıt devre kesti haberle beraber ilk yansıması olumsuz ama sonrası olumlu olmalı özellikle sanayiler için.
İnceleyeceğim.... Teşekkür ederim ....
YTD Yatırım Tavsiyesi Değildir....
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım finansdaki deli abi gelip tavanlıyormuş bir de
Şu hareketi 2 gün önce 33,14 de bekledik yapmadı insafsız spek bugün 39 da patlattı.
1 günle %20 lik kar marjını kaçırdık insafsız pala burayımı okuyor ne halt ediyorsa.
Sıkıntı yok, her bir lotun ne kadar kıymetli olduğunu ileride daha iyi anlayacak insanlar.
Yukarı devre kestirse ne vardı mübarek dipten yüzde kaç arttı ama devre kesmedi nasıl iş bu.
39 dan çak 33-34 topla tekrar 38 den çak yüzde kaç oldu ...
Aynen..Sabah alan İş zararına verdi tüm elindekileri hemen yürüttüler..Gidiyor diye atlayanlar oldu tekrar verdiler..
Böyle yani artık tüm borsa..
Sabah İttfh 9,70'di (-6) Deniz 1 milyon mal aldı düşüre düşüre...Bağlı olduğum için kaçırdım maalesef 10,3 oldu..
Tüm kağıtlar böyle artık..Al-ver
Brüt takasın ayak sesleri bu hadi SPK gözünü seveyim döşe akşam şu cezayı 15 gün rahatlayalım be.
Arkadaşlar bugün nhcm ile ortaklığım sona erdi kalan arkadaşlara bol kazançlar. Cüneyt ve kentufa ayrı olarak teşekürler. Uzun süredir burda idim .Az biraz akcns aldım. Haftaya ekleme yaparım. Esen kalın.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Ortaklar 580.000 lot borsaya kote etmek için başvurmuşlar.yorumlariniz nedir
https://i.hizliresim.com/9GH6uf.png
2020 yılı ortalaması 17.33 tl.
YTD
https://i.hizliresim.com/rigtfN.png
Güncel faiz oranları %13.5 cıvarında ve stopaj %5.
NUH çimentonun bu günkü ortalama işlem fiyatı 35.271 tl.
35.271 tl nin %13.5 faiz geliri net 4.52 tl.
Nuh çimento gelecek yıl ne kadar temettü dağıtabilir?
YTD
en baba 0.80 kuruş temettü verir bilemedin 0.90 kuruş
bunun sizin için önemi nedir ?
Kote olan lotlar baskı yaratır. Mal biter yoluna devam eder.tahta yapıcı malı nerden alacağı ile ilgili alakalı bol kazançlar.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
tahtanın derinliğine göre ciddi miktar
ağo fiyatın %20 altında ve üstünde özel emir ile satma hakkıda var alıcı gelirse
kısa vade çok yükselen kağıtta tahta yapıcıda diğer ortaklarda keriz değil ucuz almak isteyecektir haliyle
toplu olması bu fiyattan çok cazip değil
birde mal kayıt olduda ne zaman satılacak
bizim gibi uzun vadecilere problem olmazda kısa vadeciler için soğuk duş etkisi yaptı.
Belli ki bu kote haberini elinde en çok bulunduran Ak biliyordu..Dün de yukarılardan mal verdi. Belki de patron bilmiyorum tabi.
Tahta da satmaları mümkün değil. Dün adamlar 39 üstü 45 bin lot mal verdi 33'e düştü..800 bin lot mal vermeye kalk tahtada ne olur düşünemiyorum.:)
https://i.hizliresim.com/XTbHFH.png
Bu kağıtta her şey artık kadar kolay değil.
O dediğiniz 3.3 milyon lot içindi.bu 580 bin. bunun 6 da 1 i.benim tahminim bu fiyattan yüzde 15 bi geri çekilme olabilir.daha fazla beklemiyorum.yabancı ilgisi var son zamanlarda.bu olay speğin ekmeğine yağ sürdü. Korkan verecek. Bu yazdıklarım benim fikrimdir.yat.tavsiyesi değildir.
Onu bunu boşverin de bu Merrill Lynch Banktaki arkadaş hiç iş bilmiyor! Alıyor üssten, veriyor alta. Aşağımı oynuyor, yoksa yasak olmasına rağmen açığamı basıyor! Anlayan beri gelsin.
https://i.hizliresim.com/sdnaiN.png
Hisse satacak ortak ile tahta yapıcının ortak hareket ettiğini düşünmeden edemiyorum. Asıl korkumda ortak hareket etmiyor olmaları. [emoji2957][emoji2957]
Hele mal bir tahtaya gelsin bakalim
Bunun gibi bir kaç ortak dan daha mal gelebilir
kısa vade iyi yükseldi
millet parayı cebimize atalim diyebilir ortaklardan
Hele bir satsınlarda ondan sonrasını düşünürüz.
Bereketli olsun adam 40 tl yaptı
satan satardı olmadı 30 tl de iyi para alıcı varmı var ??
yok satamadım yok sığ hisseydi yok o bu
ustalar üstten satsın alttan alsın ben o kadar profosyenel değil seyreder dururum.
Tahta 40 tl olmuş patron 580.000 lot kote ettir miş...
Ne de denk geldi..
Buradakilerde soruyor nasıl satılacak o mal diye..
O mal çokdan satıldı..
Satıldığı için 40 tl ye geldi zaten..
1.300.000 hisseyi eritemediydik bir zamanlar....anadolu üzerinden salardı üstümüze....eski arkadaşlar bilir. bitirene kadar 11,70 lerden 9 lara kadar geldiydik yannış hatırlamıyorsam.
Ha şu anki ortam aynı değil...onu da belirteyim. dillere düştü.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
nuh çimentoya şöyle gitmiş böyle uçmuş bilmem ne diyenler; kartonla, konyaya baksın...onların hareketlerine bakarak bununda şu an 140...150 bandında olması lazımdı. açın bakın grafiklerine ve fiyatlarına karşılaştırın.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Konya deme Sayın Cüneyt, PDD si olmuş 11-12, millette deli cesareti var, 200 liralık hisseyi 800 lerden alıyorlar, neymiş bedelsiz verebilirmiş, bedelsizin bedeli ağır olacak birileri için. Gerçi bizim borsa neleri gördü, 4 liralık hisse 6 ay tavan gidip 1000 lira oldu, 700-800 lerden alanlar şimdi isyan ediyor, ne diyelim Allah akıl fikir versin.
NECMETTİN KÜÇÜKÇALIK KÜÇÜKÇALIK PAZARLAMA, 22.12.2014 tarihinde bir Şahıs Firması olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma Kumaş Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Kumaş Toptan Ticareti (Manifatura Ürünleri Dâhil) Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.
Baya bir yazdım ama göndermeden sildim hepsini bilançolar gelsin bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi