Garan'da 9 yıllık trend kırılmış gözüküyor. ISCTR de birkaç güne kalmaz herhalde. Ya da onunla biraz tutabilirler mi, bilmiyorum.
Printable View
Adama bak
Ne diyecektik
Fed başkanı mi yapacaktık
Gözü oralarda bunun limon u simit i beğenmiyor da aslında bakma sen :kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim çiçeği burnunda "başgan" garip şeyler söylüyor. "Bankacılık sektörü elini taşın altına koysun" diyor.
Sen gidip Demirören'e "tüpün fiyatını düşür, ucuza sat" diyebiliyorsan bunu da söylersin. Onu diyemiyorsan bunu hiç diyemezsin.
Bunu kendi de biliyordur. Ne de olsa koskoca iktisatçı. Peki o halde bunları ne diye söylüyor?
Kriz fiyatlanmaya başladı.. Yakında kendisi ike de yüzleşiriz. Faiz falan da kesmez...
Ekonomi bakanı nerede ?
Dolar 3.520 den 3.860 a çıkmış 2 günde
Borsa yüzde 10
Bankalar yüzde 20 düşmüş
Dedikodular
Söylentiler gırla
TEK BİR AÇIKLAMA YOK
BU MU SORUMLU BAKAN
4.84,75.....
burada kalırsa yarında sopaya devam...
Ama bu sefer sopayı harici değil dahili kullanabilirler..
Parayı aldı,yurt dışına gönderdi..
Banka sahibi iflah olmaz arkadaş..
Külliyen haram işler..
Feritte battı,5 milyar dolarla yeniden yapılandırma?
Vatandaşın, malının mülkünün üzerinden para kazanmak,icra dan medet uman bir işten para kazanma hayır getirmez..
En büyük bankacı Erol Aksoydu.
O da feci battı..
Sanayiciyi,vatandaşı perişan etmişti..
Banka ve senedinden uzak duralım..
Sonu rezillik ve sefalet..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlamayanlar için özet geçelim.
durum oldukça net:
15-16 yıl boyunca gayet kötü yönetilen ve geriletilen bir ülkede sorumluluğu sisteme atıp (ayrıca tabi dış mihraklarda var!) yeni bir sisteme geçilmesi ve temiz bir sayfa olacağı beklentisi komedidir...15-16 yıl tek başına bir iktidar var ve ülke ekonomik olarak batmış ve köleleştirilmiş, ama sorumlu kendileri değil..!!!
bu saçmalığı "...ama yol yabdılar" diyenlere anlatabilirsin ama yabancılara anlatamazsın, hele bize hiç anlatamazsın.: yabancılar seni yeni tanımaya başlamış olabilirler, biz "demokrasi bir tramvaydır istediğin durağa gelince inersin" dediğin günden beri iyi tanıyoruz..
Doğru söylüyorsunuz. Henüz kriz değil. Zaten kriz zamanı satamazlar. Bu milletin biti kanlı olan bir kısmı vardır ama genelde bu millette para yok. Krizde hiç kalmamış ve ciddi bir sefalet başlamış olacak. O nedenle bugünlerde bu fiyatlardan ne satabiliyorlarsa satacaklar. Çünkü gün gelecek, bugünkü fiyatlar "çok yüksek" gözükecek.
25 temmız faiz artışı beklentimi 5 puana çıkartıyorum
Berat ekim ayında istifa diyordum
25 Temmuz’da istifa bekliyorum
IMF Ekim diyordum
IMF Ağustos’ta gelir diyorum
Ednan hocaya dokanmayacaktınız
o bizim kırmızı çizgiydi dedi pala
:kahkah::kahkah::kahkah:
Bizim durum felakette esas sıkıntı global bir krizin de buna eşlik etmesi.
2008 krizinde durumumuz bugünle kıyaslanmayacak kadar iyiydi.
Misal Garan o krizde nereden nereye gelmiş. Ekran yok harbi 1.60 falandı da nereden düşmüş oraya biri yazarsa.
Kriz trolleri bitirdi
10 kaplan gücünde Türkiye ekonomisi yaZan olursa
Millet ona sopa ile girişir
Troller bile
Üstad faiz arttırımı doları düşürse bile ekonomiyi boğar. Düşünülmesi bile hata olur. 5, yada 5,50 nerede durursa artık oraya kadar bırakıp reel ekonomiye önem verilmesi gerekir.
Bu işin sonu yok. RTE nin de artık faiz artışına izin vereceğini sanmıyorum...
Faiz artışı yapılırsa yıkım olur ve altından kalkılamaz..
Kur artışının etkisi de en az o kadar yıkıcı. Erkin Şahinözün tweeti tekrarlayayım.
Şubat kuru:3,73
Bugün: 4,81
Reel sektör NET döviz borcu: 223 milyar$
Kur farkı zararı (bir kısmı realize oldu): (4,81-4,73)*223= 241 milyar TL
ISO En Büyük 500 firma 2017 faiz amortisman vergi öncesi kar: 97 milyar TL
Para oradaysa hesap burada
Mali kriz, reel krize dönüyo
Burada yazan çoğu memur, troller
Gariban çocuklar..
Şefi arkasını döndüğünde 2 satır yazı yazan tipler..
Pozisyonları,falan yok..
Vadelide islamcı kafasıyla iş yapan defalarca batmıştır,ya da batacak tır..
Reis doları bozdurun dediğinde burada
İş bilen kesim dolar aldı...
Trol ne yapar?
Hiç.. boş boş konuşur..
Parasıda yoktur, trol gariban,çulsuzdur...
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seans başlamadan yazmıştım, tekrar etmemde fayda var.
Bazı arkadaşlar, iktidardan, onca yıl bir çok alanda akil dışı politikalarını görmelerine rağmen, rasyonel davranmalarını bekliyorlar. Belki davranabilrler ama belki de davranmazlar.
Sürprizlere açık bir şekilde bekliyorum ben.
Borsa/hayat şaşırmamaktır...
VİOP günlük ve genel
http://imageturko.com/?di=FBTS
Ne olcak bu ulkenin hali. Hic umut yok.
Aklesler i trolleri atışmaları sen bildin ben bildimi birakip dusunelim diorum hicbir umut isigi yok
Cok cok zor 5 yil geçircez
Hadi olum İngiltere...
brent şellale olmuş trump adamsın la
Partili arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun.Türkiye son 7-8 yıldır çok yanlış yönetiliyor.Çok nadir yazdığım geçmiş girdilerime bakın lütfen.Koşulsuz tarafgirliğinizi görmeye katlanamıyorum artık.
aha aha bu şarkıyı nasıl yazdırmış pala
https://twitter.com/i/status/1017083395921338371
Şansımı zikeyim, corttan çarpıl longtan çarpıl sermaye kuşa döndü. Cortta 126500 e kadar dişini sık 127 den dönsün 122 den long ol 115 e bassin dayak manya oldum. Sermaye kuşa döndü bu hasarı nasıl atlatarım bilmiyorum. 2018 cort yılı bozma cort algısını diye milyon defa dedim kendime ama bir kabine işi duman etti beni. 127 den 115 de 3 gunde basılmaz ki vicdansizlar.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faizlerin yükselmesi aynı anda reel sektördeki borç krizi bankaları fena vuruyor. Banka pasifleri kısa vade aktifler uzun vade...
Piyasaları çökerten ne bilmiyosunuz dimi? Hiçkimsenin haberi yok
Bankalar vasıfsız yöneticiler ile dolu
Biat kültürü hakim
Personele baskı ile çoğu zaman müşteri aldatılarak satış yapılıyor
Bu da bir yere kadar işte
Siz liyakatı bırakıp yalakalık ve adamcılık ile iş yaparsınız
Batık krediler kudurur
Şube kapatırsınız
Personel çıkarırsınız
Üst yönetime çok para ver , orta düzeyi yalakalardan seç .
Orta düzey üst düzeye yaranmak için alt düzeyi ezsin
Onlar da müşteriyi ezsin mecburen
SONUÇ ; ?
Kriz bugun degil 2013 te cikti. Bugune kadar yuzduruldu, fed faiz arttirimlarinin gec ve yavas gelmesi bugune kadar firsat tanidi. Ama bizim siyasiler sadece dusman yaratip dusman taslamakla ugrasinca ( dusmanlar gercekten var ) diger butun konulari bosverdiler.