İnanamadım
Yılların aktrolü ABKA ,Reis karşıtı gönderiler yapıyor...
Sn Reha Kaya da Reis e toz kondurmayan gönderiler yapıyor
Şok oldum yaww..
Pes dedim...
saygılar/başarılar
Printable View
pass_hash ve member_id lerin acilen ssl şifreli bölümlere alınması gerekli.
Anladığım kadarıyla member_id 'yi gördüğü zaman onun pass_hash'ini https olmadığı için veri standart port üzerinden gönderildiği için basit bir port okuyucu ile çengelleyebiliyorlar. Bence acilen bunun düzeltilmesi lazım.
Sadece son 3 ayda yurtdışında çalışan birinin geliri veya birikim yapabileceği miktar burada kalanın 2 katına çıktı.Memlekete hizmet edenin geliri azaldığı gibi riskleri de 2 katına çıktı.Bu duruma karşı söylemlere eylemler de belli.Hem karnım doysun,hem pastam dursun diyenlere sormak lazım.
bu sitede yayınlanan herhangi bir mesaj ile ilgili hukuki bir sorun olursa https protokolü kullanılmadığı için delil niteliği taşımaz. çünkü sunucu ile istemci arasındaki veri alışverişi esnasında herhangi bir noktada mesaj içeriği değiştirilmiş olabilir veya veri alışverişi dinlenip başkası adına ileti gönderilmiş de olabilir. tabii yüce türk yargısı engin teknolojik bilgi seviyesi ile farklı bir karar verirse bilemem...
Çoğu hammaddenin üretiminde çok miktarda enerji kullanılıyor. Türkiye enerjiyi ithal eden bir ülke. O nedenle belirli ürünlerde cari açığı arttırması bile söz konusu olabilir. Gerçek katma değeri arıyorsak hammaddelerden ziyade o hammaddelerle üretilen katma değerli ürünlere yönelmeliyiz.
Örnek: bildiğim kadarıyla Japonya'da demir cevheri bulunmuyor. Japonya demir cevherini tonu 200 dolardan Türkiye gibi ülkelerden ithal ediyor. Ama Japonya dünyanın ciro bazında 1 numaralı demir çelik ihracatçısı.
Evet. Ancak tedbir alınabilir. Maliyetini bilemiyorum ama ssl sertifikası çok pahalı olmasa gerek.
Herkesin kullanabileceği şekilde internet üzerinde epey bir port okuyucu program gördüm şimdi. Bence forum yönetimi bu işe el atmalı. Çok pahalı bir iş değilse hemen müdahale edilmeli.
İlle de temel dediler de..çözülmesi gereken temel mevzular..bunlar bence..bilenlerin yorumuna itibar ederim.Ben bilmiyorum.
Yoruma gerek Yok.!!
Bak tabloya..! Cevabı tabloda mevcut.!!
not: Rayting notuda çöp seviyesinde.!!!
https://pbs.twimg.com/media/DlNeDwZXgAA_utP?format=png
Seni engelliyeyim ben, sağın solun belli değile benziyor !!!!!!!!!!!!
Izmirde bir cinli turistten duydum asagidaki lafi ve sok oldum
Alacati is very famous in China.
Benim de nacızane bir yorumum olacak.3 lira kazanıyoruz 5 lira yiyoruz.100 lira da borç yapmışız onun 5 liralık faizini de ödemeyip onu da borçla kapatıyoruz, her yıl da borcumuzu artırıyoruz.Bu arada yazlık yaptırıyoruz,yeni mercedes taksidine girmişiz,dededen kalan mallar bitmiş,babadan kalanların da sonuna ha geldik ha geleceğiz.Durum basitçe takriben böyle arkadaşlar.Bilmem anlatabildim mi :))))))))
Ya bu arada Turkiyeye ekonomik saldiri var lafina inananlara cok guluyorum
Hadi Turkiyeye ekonomik saldiri var ondan dolar artiyor
Ee Arjantin e neden saldiriyorlar e be gerizekalilar?
Yoksa ekonomik saldiri degilde piyasanin dogasi geregi faizin dusuk kaldigi yerde MB inin gucunun ve bagimsizliginin yitirildigi yere kan kokusu almis kopekbaligi saldirisi olmasin o sakin? Yani olay para, olay siyasi degil.
Abow benim hesabı da ele geçirmişler...
"Laga luga yapmayın ulen" diye bir ifadem olmadı benim...
saygılar/başarılar
Yuhhhhh eşek kafam(ız)
Bu kadar basit mi?
Neden bunu düşünemedik biz?
Hiç anlamayınca bu işlerden ,bir arkadaşımızda ekran görüntüsü istersek değiştirebiliriz filan değince (biraz da ben uydurunca) bende öyle birşey sandım...
Özür dilerim benim hatam...
saygılar/başarılar
Ha bu sırada alçak haciz memurları tamam az bişi hesabı tutturamamış olabilirim,ama ben aslında olayı biliyorum tüm mahalleli maraşlıları sevmiyor ,maraşlıyız diye beni ihbar ettiniz,bütün komşular borçlu bir bana haciz memuru yolladınız diye de maraza çıkarıyoruz :)))))))))))
Not bu arada maraşlı arkadaş varsa alınmasın aklıma gelen ilk il olduğu için onu yazdım,başka bir anlamı ve nedeni yok.Dondurma yedim de demin, belki bilinçaltı nedeniyle ilk maraş aklıma gelmiştir :))))))
Johan Cruyff diyor ki:Futbol basit bir oyundur,zor olan basit düşünebilmekdir...
Hayatta da öyle bazen
Bazı sorunların çok basit çözümleri var ama biz olaylara komplikeymiş gibi davrandığımız için,kendimizi şartlandırdığımız için,burnumuzun ucundaki çözümleri göremiyoruz...
Muhabbeti nerden nereye getirdim...
Tekrar herkesden özür dilerim...
Sizi de tekrar tebrik ederim Sn Sakar54
saygılar/başarılar
Yeşil yeşil mumlar saatlikte .Hiç anlamam ama bunlardan :oleyo:
https://i.resimyukle.xyz/JPd54c.png
HalkTv'de PKK/hdp'e oyveren Enver Aysever ve M. Karayalçın ile birlikte CHP'ye Kürtçülüğü sokan Altan Öymen Atatürk'ü anlatıyorlar..
Bunlar hem ikiyüzlüler hem utanmazlar hem de reziller....
5 dk lık line yapın..çok heyecanlı ;-)
Kaldırmaya çalışıyorlar..
Türk Telekom adım adım batışa nasıl sürüklendi?
13 yıl önce kasasında 2 milyar dolarla 6.5 milyar dolara özelleştirildi. Devlete olan borcunu aldığı kredilerle erken kapattı. Ancak 10 yıl üst üste kâr ettiği halde kredileri ödemedi. Danıştay’ın ‘satılmaz’ kararına karşın taşınmazları satan, çalışan sayısını yarıya indiren şirket, dört yıl üst üste vergi rekortmenliğinden müflis konumuna düştü.
http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab...ruklendi_.html
aaa dolar fazla artmamış. sadece %0,58. zamanında ayhan başganın hedefi olan 6,69 seviyesinde :oleyo:
Ergenekon davasında 'Gizli tanık Efe' adıyla yalan beyan verdiği belirtilen ve hakkında 'FETÖ üyeliği'nden dava açılan eski savcı Bayram Bozkurt, "FETÖ'nün asker ve MİT içindeki yapılanmasında ByLock kullandığından deşifre olanlar, FETÖ için gözden çıkarılabilir olanlardır. Halen kripto olan yaklaşık 3 bin kişilik bir FETÖ'cü ekip var" dedi.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...e-kripti-feto/
6.45 or 7.11 karar anı...yapsa da hareketi yatsak..
TV de ultra yandaş biri
"AVM'ler dolar borcuyla yapıldı,bu AVM'lerden faydalananlar dolar için elini taşın altına sokmak zorunda" demiş,alkış almış.Aynı sözü bir yandaş söylediğinde alkışlıyorlar,muhalif biri söylediğinde küfrediyorlar.Sanırım bunun tıbbi bir çözümü yok
Artvin..Burdur..Nevşehir..Kırşehir..Doğubayazıt..A VM den faydalanmayanlar ne yapacakmış..köprüden geçmeyenler..alkışçılık diye bir meslek türedi..
yarın buraya müdahale etmeliler adam gibi..yoksa bi 7.10..bi 6.66 daha yaparsa sonra direk 7.75..daha sonrası çok karanlık..çak şu an şuraya bas 6.60 ın altına..gerisi piyasa zaten..
hakkaten baskanlik sistemi ucuracak demislerdide inanmamistim
Daha henüz uçmaya başladık
6.75 şu an..kalktı kalkacak..gibi