34 istlrak var. haber de cok guzel.
Ama Sorun su; bu haber ve bilgiler el altindan kulaktan kulaga yayacaklar ki etkili olsun.
Boyle basin aciklamasi olsunca klmse tinmiyor...:)
Printable View
Evet onun da etkisi var. Ama hala devam ediyor. Merrili alıcı bulduğu heeryerden satıyor
https://i.hizliresim.com/Z8rIqv.jpg
Genelde baskı yapılan kağıtlarda elde mevcut hisseden fazlaca piyasaya kaptırılmak istenmez.
Genelde bunun karşı bacağında da kendisi vardır.en azından büyük kısmında...
Hem hisse ucuz olacak hemde bu fiyatlardan milyonlarca mal satılacak?
Ben böyle düşünüyorum....anılıyor olabilirim...tabi ki...
kimseyi yanıltmak ve yönlendirmek gibi bir niyetim yok...
mal orta da....isteyen alır isteyen satar....
Büyük oyunu bozacak hisse geri alımıdır...Eğer Yönetim hissedarlara güven vermek istiyorsa hisse geri alım yapar...
yok değeri çok düşük olduğunu düşünüyoruz falan hikayelerini kimse kimseye anlatmasın...
Fiyat istikrarı ve hissenin tabana yayılmasını isteyen arada bir gelir hisse alımı yapar...o kadar net....
ytd.
Saygılar
Evet doğru söylüyosunuz.Baskılanıp mal toplanan hissede cep to cep yapcak Bi karşı bacak olmalı. Ama Baskı yapılcak bi sebep var mı ki? Zaten mal ellerinde. Bakmayın çok da KY yok. Müşteri bulamıyorlar. Fonlar temkinli. Şimdiye kadar hangi haberi gönderse mal çıkışı oldu. O yüzden piyasa yemiyor artık. Bugün 15.74e kadar boş kademeleri görünce sürdü yukarı. Şimdi de yedirmeye çalışıyor
Şirketler yılda bir kere GENEL KURUL yapıyor,
Ya orada yada yatırımcı ilişkilerine yazılı neden hisse fiyatı hem düşük diye açıklamalar yapılıyor.
madem fiyat düşük neden hisse geri alımı yapılmıyor sorusunu sormalı....
Bu talepler yazılı olduğu için tekrar önlerine geldiğinde ne diyeceklerinin
sorumluğunu üzerlerinde hissederler...
öyle aldım satım ben seni yendimle...para kazanmak hiç kolay değil...
ytd.
Saygılar...
Maalesef haklısınız. Ama işin içine vf u girince biranda herşey güzel olcak gibi geldi. Ortaklık sorunu çözüldü vs. Ama gel gör ki, bu kez de yeni sahipler borsa tarafında al satı ya önleyemiyor ya da kendi işlerine böyle geliyor. Geçmiş temettüler kasada duruyor bi açıklama yok. Bu paralar nereye gidecek. 110mil lot satıldı, bunu kimler aldı detaylı bilgi yok. Böyle pandemi zamanında vodafone kote olsa çoktan katladıydı. Thy dünya zarar olduğu halde yabancı gözü kapalı alıyor. Benim kanaatim, hissedeki tekelcilik yerli yabancı fonları ürkütüyor. Üçü beşi gören satıyo gidiyo
Geşmiş yıl karı+bu dönem karı kabaca 16milyon TL.... bu geçmişte elde edildiği için kasa ve bankadan daha çok bu iştirakleri
sermayelerine ,borç ödemelerine,yeni varlık alımlarına harcanmıştır.Bu günkü 16 milyon TL , çok çok üzerinde bir değerde olduğunu
tahmin ediyorum.Eğer ki yanlış yatırımlar yapılmadı ise...
Bu birikmiş geçmiş yıl karı 5-6 yıldan fazladır birikiyor....yedek ekçesi hariç...(2,887.m )siz bu paranın 5-6 yıl önceki satın alma gücünü varın siz hesap edin...
ytd.
Saygılar...
Ruslar %5 hisseyi yani 110 milyon lotu 15.25 den aracı kurumlara satti. Bukadar tutarı ellerinde tutmaları mümkün deği. Pazarlamak zorundalar,
%31 temettüyü de alan bu kurumlar için 14.95 üstü kar. Karı gördü mü döküyorlar. Halen Taşlar yerine oturuyor.
Yani bu 110 milyon lotun gerçek sahiplerinr gitmesi lazım. Eninde sonunda herkes alacağını alıp atacak.
Yakında Göreceğiz.
Bari endeks eksiye geçseydide öyle eksiye dönseydin.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföyümde öyle hisseler var ki, al birini vur ötekine[emoji848]
Sabır için dogru hisse mi acaba[emoji848]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beypazarı mı? İnişdibi mi? YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/2laGYF.jpg
Günaydın,
Ben yukarıdaki öz kaynak büyümesi dikkatimi çekti...vede birikmiş geçmiş yıl karları ...bedelsiz potansiyeli yada temettü. Beğendim...
Yatırımı bu etkiledi...
Tabi borsa fiyatı artışı zamanları hiç bir zaman bu doğrultuda olmadığını herkes biliyor...
Tamamen algı ilgiye bağlı...
Bence Şirket güzel....
Fiyata yansır yansımaz onu kimse bilemez...
Kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok...
az az her kademeden alım yapıyorum....Fiyat uygun yere gelirse aktifte alıyorum...
Bizim de taktiğimiz bu...
Tahtayı etkileyebilecek güzümüz tabi ki de yok...
İnanıyoruz...
Asla yatırım tavsiyesi değildir....
ytd.
Saygılar
Sayın Cari, bu kağıt; bilanço, faaliyet, strateji, gelecek projeleri, vb gibi konuda incelense koca kitap olur,
Dünya örneklerine baktığımızda İştirak 34 şirketten sadece biri bu piyasa değerinde. Bunu da herkes biliyor.
Kağıt kıymetli, hacimli büyük ama tahta işlemleri farklı.
Öncelikle Rusların piyasaya sürdüğü yaklaşık 200 milyon dolarlık kağıdın sahiplerini bulması lazım.
Bu da zaman alıyor.
Burda üç beş kişi etkilense ne olur ki. Kaç milyon lot hisse heybete atılacak? Beyaz atlı prensi bekleyeceğiz.:)
Bazı hisselere bakıyorum sabah eksi iken şimdi artı 2-3 geçmiş. Bu da dün nasılsa bugün aynı
[emoji22][emoji22][emoji22]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkcell Genel Müdürü Erkan: "BiP'in anlık çeviri özelliği yaygınlaşıyor"
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, BiP'in anlık çeviri özelliğinin yaygınlaştığını belirterek, "Anlık çeviri özelliği sayesinde milyonlarca kişi, hiç bilmedikleri dillerde konuşan farklı insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyor." ifadesini kullandı.
Turkcell açıklamasında görüşlerine yer verilen Erkan, tüm dünyanın iletişim için yoğun olarak dijital mesajlaşma uygulamalarını kullandığı günümüzde dil bariyerini ortadan kaldıran yerli iletişim platformu BiP'in, anlık çeviri özelliğiyle kullanıcıların 100'den fazla dilde iletişim kurabilmesini sağladığını aktardı.
BiP'in dünyanın her ülkesinde kullanıcısı olduğunu belirten Erkan, şunları kaydetti:
"BiP uygulamamız ile para gönderme, bas-konuş ve kaybolan mesajlar gibi pek çok özelliği küresel rakiplerden önce kullanıcılarımıza sunduk. Global Mobile Awards ödüllerinde 'En Yenilikçi Mobil Uygulama' ödülünü almamızı sağlayan 'Anlık Çeviri' özelliği sayesinde milyonlarca kişi, hiç bilmedikleri dillerde konuşan farklı insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyor. Bu özellik sayesinde mesajı yazan kişi kendi dilinde yazıyor, okuyan kişi kendi dilinde okuyor. BiP'in anlık çeviri özelliği yaygınlaşıyor. Küresel rekabette bizi daha ileri taşıyacak yenilikçi uygulamalarla iletişimde sınırları kaldırmaya, duvarları yıkmak için çalışmaya devam edeceğiz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Anladınız siz onu:) paraşüt yahu....
e herkes tukaş,yataş vs... her neyse hisse ismi önemli değil 3-5 e 10 katlayan hisseler diyelim...
Herkes kazanıyor anam ....kim kaybediyor...!!!!!!
Herkesin kazanabileceği tek yol vardır.şirketin büyümesi katma değer yaratması ve temettü vs.
vermesi ile olur....
Biri alıp diğerine satıyorsa ...alan en sonunda kime satacak bakalım...
izliyorum....Ha gerçekten ucuz ,ederinin altında kalan hisselerde çıkacaktır...
2021 yılının bombası da budur....
Asla yatırı tavsiyesi değildir.
ytd.
Saygılar
Övdükçe vermeye devam ediyorlar. Hisse hakkında olumsuz bir haber varsa onu paylaşın, belki ters etki yapar[emoji57]
Günü en düşükten kapattı. Bist 30 un şamaroğlanı gibi, en önde buna vuruyorlar YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkcell Hisse Raporu (InvestAZ Yatırım)
Şirket son çeyrek finansallarında 1.210.652.000 TL
net dönem karı açıklamışr. Son çeyrekte Faaliyet
Gelirleri 3.023.890.000 TL olurken, FAVÖK
3.442.237.000 TL olarak gerçekleşmişr.
7.450.827.000 TL olarak izlenen Net Saşların geçen
yılın aynı dönemine göre %18,07 arğı, bir önceki
çeyreğe göre ise %10,73 arğı görülmüştür. Net
Dönem Karı geçen yılın aynı dönemine oranla %51,45
arş gösterirken, Brüt Karda %25,39 arş yaşanmışr.
Bir önceki çeyreğe göre Net Karın %41,93 arğı, brüt
karın ise %24,68 arğı izlenmişr. FAVÖK'te bir
önceki çeyreğe göre %17,46 arş yaşanırken Esas
faaliyet gelirleri bir önceki çeyreğe oranla %66,4 arş
göstermişr.
Son çeyrekte Brüt Kar marjında %32,29 olarak bir
önceki çeyreğe göre arş görülmüştür (önceki:
%29,33). Brüt kar marjı yıllık bazda ise arş
göstermişr (Önceki:%30,4). Esas Faaliyet kar marjı
%40,58 olarak hesaplanmışr. Bu marjda geçen
senenin aynı dönemine göre arş görülmüş (Önceki:
%21,72), bir önceki çeyreğe göre ise arş yaşanmışr
(Önceki: %21,72). Net kar marjı %16,25 olarak bir
önceki çeyreğe göre arş kaydetmişr (Önceki:
%12,68). Net kar marjında geçen senenin aynı
dönemine göre ise arş gerçekleş (Önceki: %12,67).
InvestAZ Menkul Değerler A.Ş.
www.investaz.com.tr
Anladınız siz onu paraşüt yahu....bu seans sonu....:)
Haber olumlu ise hisse bundan düşmüş olabilir. Bize olumsuz haber lazımYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam evladiyelik hisse, hayatta değeri düşmez, 10-15 yıl sonra yine 13-15 aralığında olur fiyatı.
Her kağıtta böyle bir spekikasyon beklerdim de turcell de hiç beklemezdim.
Varlık fonunun ve şirket genel müdürün birçok olumlu açıklamalarına ve bilançodaki olumlu gelişmelere rağmen metemteks den beter oldu kafasına göre oyun oynuyorlar.
Günaydın,
Sayın TÜRKCELL yönetimi,
https://www.kap.org.tr/Bildirim/890188
Bak adamlar hisse fiyatı şöyleydi, böyleydi demiyor,
Piyasa fiyatı gerçek fiyatı yansıtmıyorsa bip mip ,hikaye anlatmıyor.
Yapıyor hisse geri alımını , bilmiyorsanız , piyasa ne yapıyor ona bakın....
İtibarınızı zedelemeyin derim....
Siz 1 alın piyasa 10 alır...yeter ki o güveni verin...
ytd.
Saygılar...
Uzuncalara bak hele, an be an fiyat takip edip forumlarda ağlaşıyorlar. Uzuncuymuşlar pehhh..3 lira artsa hepsi uzayacak, uzuncuyuzdan kasıtları bu olsa gerek hehehehe
Seviyorum milleti inletmesini, on numara beş yıldız eleme yapıyor..çer çöp elekle ayrılır adamlar biliyor bu sporu hehehe..3 ay daha elekten geçirme devam etsin..6 ay ya da 1 sene de olabilir fark etmez temizlik imandan gelir heheheh
Endeks çıksa da düşşe de düşüyor. Dolayısıyla endeksin önemi yok tcell ciler için
Hayatımda bu kadar, ahlaksız bir insan görmedim. İşi gücü bütün formlarda insanlara laf vurmak, hakaret etmek, küçümsemek.
İleri zekalı SADİST ruhlu hasta, "Milletin inlemesi seviyorsan" otur izle ne batıyorda sağa sola çatıyorsun.
sen kozal da debelenirken ben gübrede, sarku da tliman da milyon dolar kazandım.
Tabi ki burda da kazanmak istiyorum ve takip ediyorum. yeni bir milyon dolar ne zaman kazanacağım diye.
Sen git battığın kağıtlardan kimseye çatmadan adam gibi acını çıkar...
Arpan fazla gelmiş belli, biz fakir batık bitik kompleksli ve terbiyesizleri idare et artık milyon dolarlık abimiz..Milyon dolar görsek heyecandan kalbimiz durur bizim.. Selam eder bol arpalı günler dilerim. Hörmetlerimizle :ss: