Teşekkürler sayın sevenhill. Sevdiklerinizle birlikte nice huzurlu ve sağlıklı bayramlara kavuşmanız dileğiyle Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.
Printable View
Teşekkürler sayın sevenhill. Sevdiklerinizle birlikte nice huzurlu ve sağlıklı bayramlara kavuşmanız dileğiyle Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.
İyi bayramlar arkadaşlar
Bilanco tarihi belli mi
Hayırlı bir hafta olur inşallah
Güzel bir aylık kapanış yapar
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koskoca bayram tatilinde yeni doğalgaz menbaaları bulundu döndük köşeyi diye bir açıklama gelmedi Erbos mühendisleri neden gelmedi acaba diye kafa yorarlarken marketlerde ki kaşarların 1 kilodan önce 900 gr a sonra 800 ü atlayıp 700 e şimdi de 600 gr a düşürüldüğünü görmüşlerse sistem aynı sistem yani denizaltı sistemi diye düşünmüş olabilurlaaa en azından 1 hafta ytd
Erbos bilanço sanırım belirleyici olacak fakat şirketin yüksek fiyatlardan işlem gören şirketlere göre kıyaslandığında yolu açık gibi örneğin jantsa sermaye 88 civarı özkaynak 355,kar 46.600.piyasa değeri 750 m,usd erbos sermaye 20 özkaynak 532,kar 48,500.piyasa değeri 329 m.usd. yine alcar özkaynak 451, vs vs yani erbosan pahalandı gözüyle bakıyoruz fakat bilanço verileri jantsa dan daha iyi ve dahada iyi olacak gibi ama piyasa değeri yarısında bile değil,jantsada yola çıktığında bu fiyatlardan geçmedimi geçti 200 lere geldi biraz yatyda kaldı vs derken bedelsiz açıklandı 800 lere kadar gitti bölünmeseydi şu an 600 ler civarında olacaktı bu günkü işlem gördüğü fiyatlara göre,erbosan boru işte kardeşim deyip geçiyoruzda bilanço verileri hiçte öyle demiyor şirket gün geçtikçe zenginleşiyor. geçen yıl 77 ülkeye ihracatı varmış sanırım bu sayı artmış olabilir,bilanço geldimi sanırım farklı seviyeler gündeme gelecektir,giden bütün hisseler bizler pahalı dedikçe 200, 500, 800 vs gitmedimi, sonuçta bilançolarda şirketlerin sermaye ciro özsermaye ve karları önemli değilmi? o zaman şu soru gündeme geliyor kardeşim bu şirketin 300,500 olanlardan ne eksiği var?ytd.
bir ara 90 larda takıntısı vardı, şimdi 143 lerde..
macd sat vermek üzere de olsa beklemeye devam şahsım için..
https://i.resm.im/det7Xiv.JPG
Abiciğim kim ne derse desin şirket bilançosu gerçekten güzel,egeen bile bak özkaynaklar 612 erbos 532 keza otkar da o seviyelerde (683)sektör farklı olsada finansalları çok iyi şirketi n,bakınca yok efendim nu var ikili tepe var vs vs olabilir ama bilanço yakında gelir 200 den aldırmasınlar bize :) nice çürük şirketler nerelere gittiler fiyat olarak erbosun suyumu çıktı,her geçen üç aylıkta ciro artıyor kar artıyor dolayısıyla özsermaye güçleniyor daha ne olacak,iyice piştimi 5,yada 10 bedelsiz derken burada daha çook fırtınalar esecek gibi hayırlısı bakalım. ytd.
Erbos bir kaç yıl önce sermaye artışı yaptı, artışa rağmen sermayesi 20 mil. özkaynakları 532 mil ulaştı. karlılık ilk çeyrek düzeyini korudukça sıkıntı yok abartılı düşüşler alım fırsatı olur.
karlılık üzerinde etkili kalemler...
1- elektriğini GES ten sağlıyor.
2- 80 ülkeye ihracat var,
3- Çinko bu yıl kara etkisi var.
4- 75 mil. TL. tekabul eden dövizi var kur farkı geliri yazar.
5- %2000 bedelsiz potansiyeli var...
bilançoyu beklemeye devam. o zaman daha detaylı bir paylaşım yaparız...
Bir zamanlar Tophane kaldırımlarında kapanış var kapanış var diye bağıran yeni yetmelerin başında bir abi vardı ismini unuttum kapanış aldık mı uzaktan seslenir pantolonunu ! satan Çukurova, ceketini satan Kepez alıyor der milleti gaza getirirdi.sonra bunlar laylaylom oldu kapanış var kapanış ile pantolon ! Ceketini satan lafı aklımdan hiç çıkmadı
Erbos da laylaylom olmaz da acaba pantolon! ve ceketini satan çok yakında erbosan alır mı ytd
Black&White&Gray
@WBG105
·
45d
#erbos aylik kapanis yapacak,992 ₺ (1yillik vade) hedef icin cok onemli bir haftadayiz,teknik bakisiniz ve aylik kapanis tahmininiz nedir? yorumlariniz degerlidir. (TWITTER DAN ALINTI) BEKLENTİLER YÜKSEK SEBEPSİZ OLMASA GEREK BİLANÇO KAYNAKLI ELBETTE.YTD.
Black&White&Gray
@WBG105
·
15 Tem
#erbos aylik kapanis 127 130 altinda kapamadigi surece uv (992)goruntu devam eder.biraz motorunu sogutabilir.147 149 ustu kapanis da devam eder.40 dan sonra 100ler 100 lerden sonra 250 ler 250 den sonra 500 ler hizli gelir.Örn.#alcar #bryat #jants.....İLERİYİ GÖRMEK BUNA DENİR AMA SEBEPSİZ DEĞİL ŞİRKET ÇOK HIZLI BÜYÜYOR. YTD.
hocam aylık kapnış kaç yapar bilmem ama bir önceki ay kapanışının üzerinde olması güzel olur..
daha önce de paylaşmıştım..
haftalık..
https://i.resm.im/VmjTnu9.JPG
gün..
bugün 1618 fibo test edilmiş..
https://i.resm.im/FBiYkHg.JPG
günlük macd sat veriyor diye yazmıştık, nerelerden toparlayacak izliyorum ben de..
ama dediğim gibi aylık kapanışın bir önceki ayın üstünde olması güzel olur..
bol kazançlar..
27 nisan da 69 tl lerden beri 21 günlük altında,haftalık grafiklerde de 5 günlük
altında kapanış yapmamış görünüyor,
ortalamasına dokunup yukarı yönelirse devamı gelir
21 günlük altı kapanışlar ve 5 günlük ortalama aşağı keserse 69 günlüğe
gelme ihtimalini arttırır. 21 günlük ortalama kabaca 129 larda
[IMG]https://i.hizliresim.com/1mg92gk.png[/IMG]
Ahanda devre kesti 129,2 son silkeleme senaryoları olsa gerek.ytd.
Sn;Sevenhill in bahsettiği gibi kapanış bir önceki ayın altında olursa
yani kabaca 129 lar civarı böyle bir bar yapar ki bu hisse de aylık grafiklerde
yapmış görünmüyor,yaparsa önümüzdeki ay için hoş olmaz,üstelik bilanço olduğu
bir dönemde neden yapsınlar diye düşünüyorum,
bu haftaki kapanış o sebeple hem haftalıklar için hem aylık grafikler
için geleceği açısından önemli olacak.
[IMG]https://i.hizliresim.com/2quzpre.png[/IMG]
Aynen yola çıkmış hisse neden yapsınlar,buraya kadar temel veriler ile getirdiler bence spekülatif bir hareket değil bilanço destek vermeseydi karlılık artmasaydı talep olmazdı,şayet alcar gibi hisseler bilançolarını kıyas alacaksak erbosun karlılığı arttıkça farklı seviyeler gündeme gelecektir,hayırlısı bakalım. ytd.
Ahaaa tahta döndü gidiir naa gidiin be abeyy,şakacıktan demiştim sende tavanmı edicen nedicen vallah galp var abey bizde,ağanın eli tutulmaz ağam sen biliin ağa dediğin istediğini yapiir ytd.
Pasta bu şekilde diğer kısmını KY kabul etsek bu hareketlerle satrııyorlar,
135 lerdeyken 129.10 lara alış yazmıştım vermeden dönmüş bazen satış
yazınca da bir kademe altından döndürüyorlar sanırım tahtayı iyi takip ediyorlar.
140 üzeri kapanış olumlu görünüyor şimdilik,altında kapanışlar tekrar aşağıları
yoklatır diye düşünüyorum.
[IMG]https://i.hizliresim.com/7qjid4v.png[/IMG]