Al-sat diyemem. Rsi günlükte dibe deyince dönmüş hep. Fiyat nereye değer ona bakmadım. Benim maliyet 2.38
Görüntü yükleyemiyorum
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Al-sat diyemem. Rsi günlükte dibe deyince dönmüş hep. Fiyat nereye değer ona bakmadım. Benim maliyet 2.38
Görüntü yükleyemiyorum
Majör bir sorun görünmüyor. Bedelli sermayenin karşılığını son gelinen rakamlarla vermiş oldu. Ama 2,50 den 1 yıl önce alan bekleyen bedelliye katılan 3 liradan satsa da kar edemedi. Bu 1 yılda reel faiz oranları daha önde yürüdü. İşte bu 3 lira ve üzeri tam çalışıyordu ki bu haber yada be hareket geldi. Yılın yükseği 2,82. Bu hareket 2 lirada bitebilir yada daha öncede bitebilir. Bana göre mal kıymetli olmasa böyle bir şey yaşanmazdı. Yabancı oranları ve takaslara bakarak ileriyi görmek mümkün değil. Tersine yabancı oranı azalıyorsa borsanın çıkacağına inancım artar. Özet cümle : mal kıymetli.
Arkadaslar sizce buralardan alinir mi
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse al yada sat diyemez kardeş.ben grafiğe inanmam.grafikçilerin bir dediği bir diğerine tutmaz.herkes bir senaryo çizer. tutarsa kahraman olur tutmazssa yanıldım der geçer.2,10 2,06 lardan bahsediliyor. düşürürlermi büyükler bilmiyorum.bende bekliyorum senin gibi. evet çok ucuz enazından bir yüzbinlot çocuklara iyi bir miras olur ilerde bu şirket koçun şirketi.üstelik yabancı ortaklığı var. belliki temettüye önem verilecek.hislerimde yanılmıyorsam eğer önümüzdeki yıl iyi bir temettü ile borsanın flaş hissesi olmaya aday görünüyor.koç gurubu boşuna kürek çekmez kardeş. adamlar hem akıllı hemde adaletli kişiler.
kararını kendin ver kimseye bahane bulma. borsa bir nevi kumar makinası sabır ister mantık ister.
tahtadakini gelip yabancı ara sıra tokatlamaz sa bir bir bok olacağı yok.
şekil a daki gibi
citi bıraktı almayı aslan kesildi açıkçılar tahtada 50 milyon açıkta mal var nerden bakarsan bak
hemde iyi havada bırakma cesareti var adamların vayyy beeee
Bizim için değişen bir şeymi var yoook
3.6 altında her yerden 0.01 e kadar alırız biz hamalız.
Denizbnak kaça satıldı kaç pddd den işlem görüyor
zamanında finansbank kaç pddd den satıldı
kimin eli kimin döte belli olmaz da kimse salak değil
tüm dünya aşağılarda bankalarda onlar yürüdüğünde bu katırda yürür aksi halde
bu şekilde oyuncak olmaya devam eder.
acelemiz yok sokağa atacak para var bende keyfimin kahyasımı tahta yapıcı pehh
-%2-%4 arası belki aşağı gelebilir gibi görünüyor grafikte ama gelir, gelmez daha da düşer bilemeyiz.
böyle birşey sözkonusu değil..burada çok tehlikeli bir manipilasyon yapılıyor.bir zamanlar arçelikte yapıldı bu oyun.arçelik 3-4 tl ye kadar indirildi.sonra füze gibi çıkardılar.bu hissede çok ciddi bir belirsizlik var.iki senaryo var 1-belirsizlik yaratıp gizlice hisseleri ucuz fiyata kapatmak.2-hissenin nereye kadar düşeceği belli değil. 1,6 tl yede düşebilir yada buralardan çevirebilirlerde.
ancak her iki durumda şirkete güveni zedeler. küçük yatırımcıyı mahfederler.bu iğrenç tezgaha koç holding müsade edecek mi bilmek mümkün değil.unicredit bu fiyatlardan mal satarsa yüzde 50 ye yakın zarar etmiş olur.
Eski bir haber, daha öncede paylaşmıştım, üstadlar ne der acaba
https://www.bloomberght.com/haberler...egerlendiriyor
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YKBNK 60 DK...
saatlikte bir tobo su var 2,54 üstü yapar yapmaz onu bilmem
[IMG]https://i.hizliresim.com/P7NDnb.jpg[/IMG]
Tahtada geçen haftaki açıkçılar ısrarla kapanmıyor bence
Kimsenin yukarı gidişe inancı yok
bu işler böyledir
grafikteki resimde 3.2-2.8 arasında yatay yaparsa bu seferde cezve resmi olacak
zaman bol nede olsa
adam bacak omza yapıyor
oturtup sonra çay içiyor ey babam ey hamal bol nede olsa piyasada.
yokmu unitodan haber malları vercekmiymiş pehhh
Pegasusta temmuz başından 1 ay boyunca 90 milyon açık durdu. Korkudan giremedik. Sonuç ortada. Açıkçıların içini açtı gitti
vakıf halkbank dünya tarafından izleniyor, sorunlu krediler ne olacak diye soruluyor, işc yi reis çok yakından izliyor, acaba bu işcyi ne zaman alırım diye. :) oyakda izleme altında ama oyaktan çekiniyorlar. oyakta gizliden destek veriyor. garanti bankasını zaten sevmiyorum. bedelli ile bir adım önde olan yapıkredi değil italya avrupa toptan gelse bir şey yapamaz. yabancı ortak bunun farkında koç bu değerlerden bankayı geri alsa daha iyi olur. özetle bir süre yapıdayız.
[emoji3]
Geçen ki düşüşte aldım abi
Yakub iyidir...her portföye lazım az biraz...
Evet gelelim neden yakub?
İtalyan ortak satacak ya? Süper haber, süper beklenti yaratır. Zaten kaadın dibini kuruttu pelesenkler.
Borsada satamaz, özkaynaklarının %50 para veriyolağ borsada...satmeye kalksa gari onu da vermezler. Hadi sattılar diyelim adamı pipisinden asarlar diğer ortaklar sen bizi zarara uğrattın diye.
Geçende denizbank kaça satıldı? Özkaynaklarının ederine. Yani piyasası bu kardişim. Onun %5-10 altı hadi neyse. Bunun özkaynakları ne 2,5 ay önce 40,5 milyar. Hisse karşılığı ne 4,70-5,00 falan olecek yarım ay sonraki bilançoda.
Artık alıcı kim olur başımıza çin devlet kuşu mu konar o %40 lık pay için, atıyom bari tam atayım bank of amerika mı konar? Ama bişi konacak...4-6 ay boyunca ha ona satıldı ha buna derken 5 tl yi buluruz...😜
Belki umman kralı...umman kralı da kimmiş demeyin? Paranın en babası onda...yanıbaşında dubaisi katarı tr den bank almış umman kralının neyi eksik?
4-6 ay sonra 7-8 tl ye satarız canım...🤑
hissenin belirtilen fiyatlara gitmesi için satışa konu olmasımı gerekiyor
piyasa çıkarsa buda çıkar düşerse buda düşer.
Basta kamu bankalari olmak uzere diyor.....bizde biliyoruzki batak varsa buyuk ihtimal kamudadir...herzaman oldugu gibi kamudaki batagida millet oder...ozel sektor takibede atsa adamin umugunu soker alacagini alir bunu biliyoruz...su an piyasada en saglam banka yapikredi gibi duruyor...2020 de itibaren temettuyu istikrrarli verecegini acikladi..bugun thy de oldugu gibi fed oncesi yarin ki dususu firsat olarak goreceklerdir..donusu gormeli kesinlikle.....yalniz ulke.boktan yonetiliyor bunuda kabul.etmek.lazim....
Bddk karı gereği batık krediler tabiki daha çok devlet bankalarında ve sermaye talebi de onlar için geçerli. Burada bulamazlar dedik, kademeler dolu dedik bakalım ne olacak. Borsa değerleri dolar bazında yerlerde geziyor. Faiz indirimleri hızlı oldu, 19 faiz veren 12-13 rakamlarına düştü. Güzel kar yazacakları dönem içindeyiz. Bankadan yıllık alamadığımız %15'i acelesi yok, 1 yılda versin.
Birinci sınıf spek hissesinden daha acımasız. Gün sonu bu kadar lotun hakim olduğu tahtada yapılanlar çok ilginç. 6 yılın dolar bazında düşünenini kırdı, şimdi ya bu çizgiyi yoklamaya geldi, yada gömmeye geldi. Biraz zaman vermek lazım, bir günde öptüm çocuk oldu olmaz.
Endeksin 6 katı düşerek, 60 kağıdın gerilemesini engelliyor, diğerleri bozulmasın bankaları bozarak viopda yol bulalım düşüncesinden başka bir şey değil. 2,44 üstü kapanış olması önemli.
bddk sanki buna söylemiş batık krediyi. diğerleri adam gibi davranıyor ama bunda adamlık yok. 3-5 lot aldığımız mala mı sinirlendi de briden bu kadar geri geldi. Hani kademeleri 400 lotluk bir senet olsa anlayacağım. vardır bir oyun ama çözemedim. zaman çabuk geciyor, bugün önemsediğimizi yarın unutuyoruz. buralar kritik yerler, hemen olmasa da 2,36 dan dönüş iyi olur. 0,42 yanlış hatırlamıyorsam 6 yıllık dolar rakamının kırıldığı yer. ilk hedef en az 0,60 dolar olmalı. ayıp ayıp 3-5 lot için bizi indirmeye çalışma.
bugün yabancı ykb satıp ak aldı, neredeyse 1 haftadır alınan lot kadar satılmış.
Aziz Yıldırım Avrupalı ortağın payını alırsa ben karışmam. Sonra ağlama aziz geldi diye. 😊 yabancıyı kaçırdın, ky nın gözüne sokarak , ters fincan kulbuda yaptın. Bakalım şimdiki aksiyonun ne olacak. Ha birde 2 milyar zarar yazacağın söyleniyor. Oda tüy olsun. Kar edenlerden fayda Yok, bari zarar açıkla sahip çıkanın olsun .
Dedikodulari bosver 2 milyar zarar mis vs....hepsi efsane.....koc bu yapikredi bu.....tupras 10 tl idi 2008 de bugun 10 tl den fazla temettu aliyorlar hersene....kurumsal.seffaf sirketten korkma ...
A.k.d paylaşabilirmisiniz.
her yerde yapıkredi pastası gezer oldu gözlerimde dolmuyor değil
az önce 75 güne dönen 24.75 oranlara yenileme oranı aldım aynı banka 15.00 maks veriyor
bakıyorum bankalar gram gitmemiş yersen :(
Cengiz abi vardı, Bursadan, Krokodil, şunu arayayım, yapıdan 3-5 lot alsın. İki dk sonra çok sağlam günyüzü görmemiş küfür ederdi. :) hak etmiyor değil yani. 2,62 yi yarım saat gösterdiler, 2,39'u bir hafta gösteriyor, gözüne sokar gibi.
1,5 yıldır çok güzel kullandılar, insanlar ne yapacağını şaşırdı, alan satan bekleyen hep zarar yazdı. Borsada ciddi bir yatırımcı kalmadı, dolar ve faizdeler. bir kaç kanına borsa bulaştıran hariç. Ama şimdi bu dolar bir şekilde taşıyıcı buldu ise ceza süreci başlar. Bugün bile yerleşikler dolar almış. 3-4 liradan 7 lira, sonra geceleri 300-400 kademe aniden yüklenmeler yavaş yavaş bu dolar zehrini verdi. Dolar alıp satan kar eden çok azdır. Toplum baskısı konusuna hiç girmiyorum. Doları olmayan insan sayılmıyor. Neyise uzun lafın kısası o az yatırımcı borsada ışığı gördü, pala denilen vatandaş kıvranıyor, faizden gelecekler 0,50 defter değerinden mal sahibi olamaz.
Bu bddk işi bozdu. Ancak en az etkilenecek yakub inancım var. Ve bu bilinen bişi idi fiyatların da içindeydi bi kısmı en azından. Düşüşü fırsat bilip sat-al ve az biraz olan portföydeki oranı artırıp maliyeti 2,44 yaptık. Artırarak taşımaya devam.