nzor da çalık grubundan bildiğim kadarıyla gerçi ben içerdeyim ama her gün bir sürü insan tereddüt yaşıyor.
Printable View
TCMB 400 bile indirse döviz yukarı yönde çok hafif tepki verir gibime geliyor
konuşulan şey rahatsız edici olsa piyasa satılır döviz alınır
Şuan herşey TL lehine
Ne değişti anlaşılır gibi değil
Geçen Ağustosta doları 7'ye çıkaran kimlerse onlarla anlaşıldı bence
onlar kimlerse artık bilmiyorum ama onlar isterlerse dolar 4,80'de olur 8'de
Şu anda onlarla aramız iyi
O yüzden pek bir hareket beklemiyorum
bakalım f35'lere yaptığımız masraf kurtulacak mı kaporayı alabilecek miyiz? çökecekler mi yoksa?
IMF: ABD Dolari Reel Efektif Kurunun, ABD'nin Temellerine Göre %6-12 Daha Değerli Olduğunu Tahmin Ediyoruz
Ocak ayında BIST 105-110 bandına gelecek gibi bir hava seziyorum. Dolar yatay....faizler 19-20% Gibi bir görüntü olabilr. bu dönemde Bist sat....Dolar al , düşen ne varsa bakıp onu al...Sn. dudu ya katılıyorum. Nede olsa eski kurt..
Osmanlı menkul mail attı. İhracı yapan ak yatırım.
ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. için 22 TEMMUZ PAZARTESİ günü aynı anda üç adet Borçlanma Aracı ihracının talep toplamasını planlamaktayız.
v 134 Gün Vadeli ve İskontolu Bonoda Yıllık Basit %27,50 getiri öngörülmektedir.
v 212 Gün Vadeli ve Sabit Kuponlu Bonoda Yıllık Basit %29,50 getiri öngörülmektedir.
v 546 Gün Vadeli ve Değişken Kuponlu Tahvilde Her Kuponda %30,00 Yıllık Basit ya da TRLIBOR + %5,50 Ek Getiriden Yüksek Olanı öngörülmektedir.
Nitelikli Yatırımcılara Satış* şeklinde gerçekleşecek ihraçlara ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz.
Nitelikli yatırımcı formunu dolduran herkes nitelikli oluyor. Kanıtlamak zorunda değilsiniz.
Süt ürünlerine güzel zam bindirmisler
Migrosun fason olarak tahsildarogluna ürettirdigi pe810 marka peynir bile 43e yükselmiş
6 ay önce 30du - 35 oldu - ve şimdi 43
hacettepe tıp mezunu olmak kolay mı
elin ilkokul terk betoncusu 3-4 kat birşey çıkıyor da böbürleniyor..
Beypazarda son 1 senede yeni insaat hic başlamamış. Dogudan gelen insaat iscileri bu sene napacaz boyle deyip gitmişler. Faiz indirimi herseyi düzene sokacak inşaallah
Yan masada emekli amcalar da dolar neden yukselmiyor konusunu konuşuyor