A1 gedikle isbirligi yapip parca parca alip toplu satti.Umarim sonu iyi olur
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
A1 gedikle isbirligi yapip parca parca alip toplu satti.Umarim sonu iyi olur
Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşaallah 20 lerden almaya gelirde bende eline veririm...Tahtanın ** koydu bugün...
Hisse senedi piyasasındaki ve Bist 100'deki sıkışmalarla birlikte oldukça volatil olan KOZAA hisse senedinde de belli sıkışmalar görülüyor. Hisse kanal içerisindeki hareketine devam ediyor. Alt banddaki destek çizgisinin test edilmesinden sonra yukarı yönde 13.50 bölgesi yukarı yönde test edilebilir.
https://tr.tradingview.com/x/Q17ilUju/
İpek kozaa nın %52 sine sahip
Kozaa İpek ile aynı iştirak ve daha fazlasına sahip
Ama
Spekülatif harekette ipek maşallah
Yahu kozaa ipekten daha kapsamlı ipeği cebinden çıkarır ama ipek daha kralcı..
Piyasa çok ilginç gerçekten
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacın 100-200 lot toplamak.Ama zor bu fiyatlardan...Bas bakalım nereye kadar basacaksın...Sabır bizim mayamızda var....
Kozaa kozal dan koparılmak istenen ipeke artık yavaştan petkım tüpraşa endeksleniyor . Doğazgaz petrol de bulanacak yeni rezervleri kullanacatır piyasa ipeke ti tekrar yukarıları götürmek için. 70 lira hedef verenlerin artık bir dayanağı var artık .
Saçma sapan hisseler5-10 kat giderken bunun gitmemesinin artık bir anlamı yok piyasa götürür ise kimse tutamaz . Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .
Kozaa ile ipek farkı ne Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas etkisi ile halka açıklık oranı..peki kozaa ile ipek iştirakleri neredeyse aynı.. sizce birlesebilirler miRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temmuzda madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,9 azaldı
Osmanlı da bugün nerdeyse tüm portföyü boşaltmış.Bakalım yarın kim-ler satacak?
Bilemem daha uzman arkadaşlar , abiler var burada fakat yazmıyorlar . Deniz bey bu hisseler 5 lira iken yandım bittimler çok iken 15 lira olacak , fakat kimsede olmayacak eskilerden diyordu . Haklı çıktı . 4-5 lira maliyeti olan bu hisselere söz söylemez tepeden alanlar hep söyler .
Bir abimiz vardı yazan ismini hatırlamıyorum kozaa 5- 8 arasında sıkışınca şunu demişti , 2-3 lira arasına sıkışınca 8 liraya gitti şimdi yine sıkışma var diyordu . Oda haklı çıktı 15 TL gördü . Bu sürüşte döviz krizi , İstanbul seçim krizi , pandemi de büyük çöküş vs görüldü . Herkes küçük kağıtlar gitti bunlar çok prim yapmadı demeye başladı . Tüpraş thyao krdmd ne yaptı senelerdir ? Küçük kağıtlar hep örnek oldu halbuki o küçük kağıtlar kimleri batırdı da böyle yol aldılar sonradan .
Bu hisseler her zaman yeni zirvelerini gördü . En azından insanın içi rahat olabiliyor . Fakat ne ASELSAN ne kardemir ne ekgyo kaç yoldur göremedi zirvelerini . Biraz da böyle bakmak lazım.
Piyasa öyle bir piyasa ki küçük kağıtlarda olanlar zengin oldu eğer sabredip satmadılar ise . Şimdi büyük kağıtlar da özellikle KRDMD ASELS EREĞLİ PETKM ŞİŞE . Asıl bunlarda yeni hikaye başlıyor .
Eski zirvelerini kırıp geçecekler ve dolar bazlı artık hedeflenecekler . Dünyada dolar bollaşacak el mahkum . Küçük kağıtlar fiyatladı şimdi büyüklerde .
Yıllardır bu bant aralıklarına alıştırdılar şimdi yukarı sürecekler ama belki endekste dip olmadı sağ belli de olmaz ne olursa olsun hedeflerine gidecekler.
Kozalarda olan herkes sabretmeli . Özellikle ipeke de olanlar . Ben tahtasının sosyal platformları takip ettiğini de düşünüyorum . Ters işledi hep piyasada . Mesela kozaa da obo vardı işlemedi şuan . Herneyse işimize gücümüze bakıp aradaborsaya bakmak daha kazançlı çıkaracaktır bizi :)
Yorum için teşekkürler
ingilterede devam eden duruşmaların günlük sonuçlarını veren bir siteyi tesadüfen buldum. fikir verebilir.
https://www.judiciary.uk/judgments/
şu ypkrd ors................................... çocuğuna kim durdiyecek bütün kağıtlarda aşağı çekmek için veriyor
Tahta sahipsiz.İlgi yok.Yabancı yok.Belirsizlik ortadan kalkmadıkça böyle devam eder..
Aksine kontrol sahibi biri var.. toplu ve daha da topluyor.. bence takas dağınık sadece..
Sanki yabancı satacaktı müşterimi bulamıyor ne....
https://www.tradingview.com/x/vireVQGV/
Merhaba arkadaşlar, Kozaa'nın kendi varlıklarını hesaba katmasak dahi ortaklık paylarını ele aldığımızda Kozal'ın şu anki fiyatına göre 14,05TL olması, İpeke'nin mevcut fiyatına göre 15,36TL olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca yukarıda paylaştığım gram altın bazlı grafikte de güzel bir dip çalışması mevcut. Sahiplik davasının sonuçlanmasıyla birlikte seneye birikmiş temettüyü alabileceğimizi de düşünüyorum. Bu sebeplerle kısa bir aradan sonra bu sabah 13 TL altından tekrar aranıza katıldım. Mevcut gram altın fiyatıyla koza grubunun para basıyor olması lazım. Hayırlısı bakalım.. :)
Kağıt tamamen kontrol altına alınmış. Küçük aracı kurumlara fırsat vermiyorlar. Bu hissede büyükler kapışacak.
Bugün sonucu takip etmek lazım..duruşma 14-18 eylül arası diyordu rapor (31 temmuz 2020 tarihli)
https://www.judiciary.uk/judgments/
Bir hisse düşünün sermayesi 1 milyon lira zararı 1.5 milyon lira,durum oek iç açı olmadığı için 100/900 bedelli sermaye artışına gidiyor ve bu hisse birbuçuk ayda 4.400’den 536 liraya çıkıyor,bu bir rüya filan değil kaldıki rüyada bile böyle para kazanılmaz.Bizler altın basan şirkete ortak olduk altı ayda sermayesi kadar kar açıklamış biz öylece bekliyoruz.Bu nasıl adalet!sermayeyse sermaye karsa kar,kasa parayla dolu bizim bi karımız yok dört liralık kağıt 536 lira.Böyle borsa olmaz,küçük yayırımcı paçayı kurtarırsa asla bidaha borsaya gelmez.
https://www.judiciary.uk/wp-content/...eleri-AS-1.pdf
“The issue of jurisdiction in the Arbitration will be dealt with by the tribunal as a preliminary issue, with a hearing currently scheduled to take place from 14 to 18 September 2020.”
Henuz bir haber gormedik
Isınma Turu pazartesi salı uçuş modu YTD 👍
Eger ingilteredeki durusma cuma gunu gerceklesti ise ve karar cikti ise (ki hala bilmiyoruz nette bir rapor goremedim henuz), ve buna ilave olarak bizdeki dava pazar gunu yapilacak ise ( is yatirim oyle yazmis demissiniz) bu bir tesaduf olabilirmi??? Tabi tum bu iki varsayim dogru ise.
Sadece sesli dusundum..kimseyi baglamaz.
YTD
İşin hukuki açıdan teknik değerlendirme yapabilecek arkadaşlara sormak isterim. Diyelimki Koza-İpek Holdingin hazineye müsadere edilmeyen payları hakkındaki mahkemeden müsadere kararı çıktı.
Bu müsadere sonucunun tıpki diğer mahkemede tutuklu olan şahısların paylarına konulan müsadere kararının uygulanması için temyiz aşaması beklendiği gibi aynı aşamaların da bu müsadere kararı içinde uygulanması gerekmiyormu.
Eğer böyle aşama sözkonusuysa işler akşamdan sabaha farklı olacak gibi bakmak POLYANNACILIK olmazmı.
Malum diğer mahkemede alınan müsadere kararı henüz yargıtay aşamasına gelemedi diye biliyorum.
Ayrıca diğer mahkemede alınan müsadere kararı sonucunda Koza hisseleri çokta olumlu etkilenmedi diye hatırlıyorum.
Malum temyiz aşaması bitmeden yönetim kurulu toplanıp karpayı dağıtımı vs. gibi kararları alamıyor diye biliyorum.
Doğru veya yanlış bu benim fikrim. Bu fikrim yatırım anlamında kimseyi etkilemesini istemem. YTD.
Çok önceden krdmd 2.35 şerden de yazmışmıştım . Piyasada yabancı satıyor değil mi ama krdmd için spekler girdi demiştim niye düşmüyor acaba ? Şişecam için de söylemiştim geleceği parlak ve fiyat hedefi yüksek diye . Garan ve diğer bankaları Kasıtlı baskılıyorlar ralli yakın borsada ama önce bir dip gerekli gibi . Hayırlısı bakalım dolar 8 lira olsa 90 bin altını görselde borsa. Daha aşağısı artık dolar bazlımümkün değil gibi . Bakalım hedef borsada artık 130 160 bin arasına çıkıyor ...
12.00-12.60 arası sanki kuvvetli destek gibi geldi bana. Sanırım kâr satışları yaptı bir kısım yatırımcı ve Avrupa bankacılık endeksinin aşağı evrilmesi ile bizim piyasa da nasibini almış görünüyor. Ama yakinda tekrar toparlanir düşüncesindeyim. Yukaridaki dedigim aralikta sanirim biraz zamanla güç toplayıp daha sonra yeni hedeflerine hareket yapabilir. Bilançosu baya saglam bir şirket. Diğer iştirakleri olan koza altin şirketi de öyle. Islerinde çok tecrübeliler. Bilancolar zaten kendini kanıtlıyor. Zamana birakip beklemek lazım bence. Yıllık buyumesi de %40 lar civarinda gibi. Bu da çok iyi. Bu sekilde olan bazi şirketlerin bazıları 2 kat, bazilari 3-4 katindan işlem görebiliyor yerine göre. Istiraki olan ipeke ve kozal hisseleri defter degerine göre daha değerliler. Bu biraz sanırım geri kalmış. Degerleme olarak. Zaten bugunlerdeki hızlı düşüşü yakinda birileri geri toparlayabilir gibime geliyor. Geleceği çok parlak şirketler den biri bana göre.
Tavsiye içermez kendi düşüncelerimdir
[QUOTE=kubilayn;4745058]Bank of America Metal Analisti Micheal Widmer Bloomberg HT’de Finans Merkezi programında Açıl Sezen’in sorularını cevapladı.
Analist Widmer, demir ve bakıra olan talebin artcağını söylerken, altında önümüzdeki yıl bir artış olabileceğini ve 3 bin doların üzerine çıkabileceğini belirtti.
kozaa neden bu adar düştü.yabancı çıkışımı.yada genel trendemi takıldı.