Pardon.. Yönetici gruptan sandım..
Kimcidir necidir bu Bülent Bey acep?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
iki gözümüzün çiçeği, kim olduğunu hatırlamaya başladı sanki...
bezdir ALLAH bezdir. bakalım nereye kadar gidecek bu olay
3. çeyrekte kar çalışması yapan ortak var mı acaba? Kar beklentileri ne durumda acaba?
hocam yurtiçi üretim rakamlarına baktım 2. çeyreğe paralel gibi duruyor. Orda artan ptf ve auf değerlerinden kaynaklı bir artış olabilir, özbekistan ve diğer yerlerde de benzer bir çeyrek geçirmiştir 3. çeyrekte. Benim kişisel beklentim 1,4 ile 1,5 civarı kar gelmesi... Ona rağmen niye bu kağıttayım derseniz beklentiler ve büyüme hikayesi başı çekiyor.. Ayrıca piyasa global bir enerji firmasını 15 fkdan fiyatlamalıdır diye düşündüğüm için 4 tl hisse başı karla 60 tl hedef fiyatlı bekliyorum.. Hayırlısı...
zoren uzaya gitti uzaya! ALOO bi hareket et allahsız.
Bist 30 hayırlı olsun. 1.65-1.75 arası kar bekliyorum. 1.5 üstü her türlü iyidir. Yurtiçinde marjlar güzelleşti, yurtdışı planlandığı gibi gidiyor. Son iki ay borsa performansı tatmin etmese de şirket daha çok üretiyor, daha çok satıyor. Gerçi üretmeden de parasını alıyor :) Vel hasıl şirketimiz de bir sorun yok, işler yolunda. Piyasa fiyatlamasının can sıktığı zamanlarda fiyata değil şirkete odaklanmak hayat kurtarır. Beni en çok heyecanlandıran şirketin enerji depolama alanına ilgi duyması, bunu gündeminde tutması. Şuan için somut bir gelişme yok ama ben yakın zamanda ilgili alanda somut adımlar bekliyor olacağım.
Bakalım toplantıda bize neler anlatacaklar...
35.95 nasıl oldu tavan ,35.66 iken?
Bi yolculuk yaptım borsa mi bozuldu.
sessizce izleyenler var biliyorum amaarda bişeyler yazın be ortaklar. misal bu hafta olacak kazakistan ihalesini, güney amerikadan gelmesi muhtemel santral haberini vs... çok sessiz bu sayfa..
[QUOTE=Starsailor;6117723]Merhaba
Kazakistan ihalesine girilmeyeceğini okumuştum yanılmıyorsam, geçen hafta yapılan analist toplantısı notlarında görmştüm
ben yanlış hatırlamıyorsam girecez demişlerdi ihaleye...
[QUOTE=Baturalpi;6118623]Yatırımcı toplantısında da soruldu, girmeyeceğiz dedi Cevdet bey. Siz orayı kaçırmışsınız :) Ama orada başka fırsatlar çıkacağına inanıyoruz diye bitirdi.
Cihan bey bu cevap sizeydi yanlış alıntılamışım.
Firmada işler yolunda bir sıkıntı yok, izliyoruz. Borsa tarafını da yansıyacaktır bu. 3. Çeyrek 1.5 kar gelse 4 liraya yakın HBK yapıyor. Tarihsel ortalamalarına bakarsak ölüsü 35 lira olur bu kağıdın, biraz primleneyim dese 50 lere gider bilançodan sonra. Yeter ki şirket her zamanki gibi çalışsın fiyat önemli değil düzelir...
Bugünlerde özümüze dönüyoruz sanki...
zaten dün endeksi bahane etmeseydi tahtacı 2021 kasım ayında başlayan hareket gelecek derdim. bakalım gerçekten o hareketin bir benzerini yapacak mı yoksa bizi biraz daha bezdirecek mi?
Günün en güzel yanı BofA yaklaşık bir milyon satışta olmasına rağmen hissenin %4 kapatması. Bu çok rastlanır bir durum değil..
Şu anda 50 üzeri olmaliydi, yeni yetme enerjiler uçtu gitti. Biz bunda kalakaldik. Enflasyonist ortamda 50 üzeri olmaliydi
Düzeltme zarar açıklayan tavan olmuştur
2020 pandemi ile bu şirkete yatırım yapar iken sadece o fiyatları haketmediğini zarar yazan bilançoların kara dönmeye başlayacağını şirketin büyüyeceğini düşünerek yatırım yapmıştım geldiğimiz noktada bist 30 şirketine yatırım yapma seviyesine geldik yatırıma devam ediyoruz o zamanlardan az kişiyiz galiba burada herkese selam olsun...
Gün içinde yüzde 4-5 yukarı göster sonrasında in, ayıptır be sana aksen. Ne yaparsan yap biz buradayız...
Kapanış kötü, kısa vadeli aşağı ihtimali arttı.
39,61 üzerinde kalırsa kapatırsa sorun yok.
Enerjiler gidecek diye diye dillendirip milleti yönelndirip mallarını sattılar başka yerlere gittiler ...bilançolara doğru alttan alırlar artık.
Rezalet bir yer burası
YTD
nice abidik gubidik hisseler zirve yaptı. Bana göre borsanın ucuz kalmış hisselerinden. 4 dolar civarı ederi var
Günlükte 40,80 direnci var ama kırılmayacak bir direnç değil.
Asıl kırılması gereken haftalıkta 42,30
Güzel kapanış yarın buraları aşağı kirmazsa bakarsınız tavan olur. :)
Karanlık oda hareketi haziranın ilk haftasıydı galiba aynı hareket gibi...
Bilanço yaklaştıkça daha iyi bir trend yakalayacağına inanıyorum.