Taliban'ın ABD askeri uçağını düşürdüğü yönündeki iddialara ilişkin ABD'den yapılan ilk açıklamada, "Düşen uçak küçük bir Amerikan askeri uçağıydı" denildi.
Ya da başka bir ifadeyle...Acıtmadı denmekte...:)
Printable View
Taliban'ın ABD askeri uçağını düşürdüğü yönündeki iddialara ilişkin ABD'den yapılan ilk açıklamada, "Düşen uçak küçük bir Amerikan askeri uçağıydı" denildi.
Ya da başka bir ifadeyle...Acıtmadı denmekte...:)
Aksaray'da 12 kişi koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış...
Anlaşılan, Suriyeliler, Afganlılardan sonra koronavirüs de giriş yaptı ülkemize...
Geçen gün ifade etmiştik...
İstanbul hava limanında göstermelik kontrolla bizimkiler bu virüse de teğet geçti muamelesi yapacaklarını sanıyorlar...
Ülkenin hemen her tarafından isteyen elini kolunu sallaya sallaya giriyor...
Komedi.
Umarım trajediye dönmez...
Karizmaya çizik üstüne çizik atılıyor.
Önce İran ABD üslerini füzeyle vurdu.
Şimdi Taliban askeri uçak düşürdü.
İlk olayda teselli için ölen yok denildi.
Şimdi ufak uçak deniliyor.
Bakalım sırada hangi çizik var.
Ufak dedik bir fıkra geldi aklıma;
Temel bir gün Amerika'ya gitmiş. Sigara almak için markete girmiş.
Marketteki kızdan 1 tane marlbora istemiş ve fiyatını sormuş.
Kız da six peny demiş.
Temelde ula ne biçim memleket burası sigara istiyoruz beni six diyorlar demiş ve sigara almadan dışarı çıkmış.
Sonra dayanamamış tekrar markete gitmiş ve sigara isteyip fiyatını sormuş.
Kız tekrar six peny demiş.
Temel kızın arkasına geçerek kızı soymaya başlamış ve birden kız no fuck no fuck diye bağırmaya başlamış.
Temelde ufak mufak idare et işte!
Petrol cakildikca real ve ruble deger kaybediyor, TL nin yukselisi ise baskilaniyor.
fak deyince aklına geliyor adamın...
Hani Bizim Türk çifte İngiltere'de emlakçi ev gösteriyor...
Türk erkek Muvaffak Bey eşine evi nasıl bulduğunu sormuş...
Evin mutfağı hanıma küçük görünmüş...
"Fakat Muvaffak bu mutfak çok ufak"...deyince..
İngiliz emlakçi bizim Türkçe için...
"What a fucking language" deyivermiş...
gaya sen pinti adam değilsin
hergün zıkkımlanmandan bilirim
nalına mıhına vurursan
hiç bir yere yardım edemezsin
iyilik yap at denize balık bilmezse halik bilir.
bir gün biraz az damnatırsın o kadar.
Koltuklarımıza yerleşelim...
Niza başlıyor gibi...:)
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "KOSGEB'e bu yıl ödenmesi gereken borçları da 2020 yılının sonuna erteliyoruz. Son olarak, bankalara KOSGEB borcu olan KOBİ'lerin bu yılki ödemelerini de 1 Ocak 2021'e erteliyoruz" dedi.
Aylar once burada sorduk
Yabancilarin swap yoluyla dovizde spek yapmasi engellemenin uzun vadede zarari nedir?
Bir suru sebep yazdilar ve hepside mantikliydi
Gorunen o ki 1 yila yakin zamandir hicbir zararini gormedik. Devlet olsun ozel bankalar ve ozel sektor borcu cevirebiliyor yurtdisindan yeni borc alabiliyorlar.
Peki bu baskiyi 10 sene 15 sene yapabilirlermi?
Ruble real petrol ihraç eden ülkeler .
Biz ne yapıyoruz ithal ediyoruz soru bu kadar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Zamaninda reysas aldirdigim bir arkadasim var malesef hisseye asik oldu su an rygyo da bulasti cocugu cikartmak istedim ama basaamadim muhtemelen cok yakinda carpilacak hisseye fazla asik olmak insani mahveder.
Ek 24171
İçinde İ olan ilçe [emoji848][emoji848][emoji848]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Ben olabilecekten yani varsayımdan bahsediyorum, siz ise Rizede sel, Antalyada tufan, Erzrumda çığ, Eskişehirde trafik kazası, Tuncelide deprem, Cemisgezekte cinayet hep olmuş bitmislerden bahsediyorsunuz, aramızdaki fark bu.:yes:
Biz buna karı sitildikten sonra, kapıyı dayaklamak deriz.!:oleyo:
Bora bey tamam [emoji106] dolarda 5.97- 6.10- 6.20-6.80 onumuzde ki direncler. 23 nisana kadar buralat gecilmis olacagini dusunuyorum. Ons ise wuhan virusu etkisiyle uzunnn bi sure artacaktir. Elimdeki altinlari ilac bulundugu haberine inandigim zaman salacagim.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki deprem sonrası hastanede tedavi gören bir depremzede anneyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaralı anne çalışan iki oğlunun yanına gelmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin almasını istedi.
Annenin Trabzon'daki oğlu için şirket müdürünü arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben senin yanındaki bir kardeşimizin annesinin yanındayım. Ahmet Can senin personelin. Muahasebe bölümündeymiş. Şimdi ona sen bir 15 gün izin ver. O annesinin hizmetinde bulunsun. Zaten çok özlemişler. Hele hele de şimdi bir depremzede olarak da bir darbe yemiş. Sen şimdi Ahmet'e söylüyorsun Ahmet'i hemen annesinin yanına yolluyorsun" diyerek izin aldı.
Adamdaki şu ferasete, şu devlet adamlığı bitirilicigine bir bak...Bosuna asrın lideri demezler birisine...Bunu Putin yapar mıydı? Trump becerebilir mıydı? İyiki var...Kıymetini bilelim. Allah başımızdan eksik etmesin. Allah tuttugunu gram altın etsin
https://onedio.com/haber/-kamuoyunda...deminde-895501
Önce bir yılı kurtardılar, sonra bir ay, sonra bir haftayı, şimdide günü kurtarıyorlar...ya sonra?
YTD
%100 yerli arac hakkinda son durum
TOGG CEO'su Karakaş'tan yerli otomobile dair yeni açıklamalar:
- Aracın elektrikli motoru için Bosch ile görüşüyoruz.
- Aracın bataryası için Çin ağırlıklı 6 firma ile gizlilik sözleşmesi imzaladık
Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği, Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye için bir tehdit oluşturmadığını ve Türkiye'de koronavirüs vakası olmadığını açıkladı
Türkiye için bir tehdit oluşturmadığını açıklamış.
Tamam bunu not ettik.
Mıymıntı :):whistling:
https://i.hizliresim.com/p5yM7q.png
Deprem oluyor yarım saat sonra Manisa Valiliğinden açıklama:
"28.01.2020 tarihinde saat 14.26'da merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulurâ€
Yahu sen bu zaman içinde ancak Valilik binasındaki zayiat konusunda konuşabilirsin.
Onlarca kasaba, yüzlerce köy mezra...
Ne zaman haber aldın?
Zayiat olmadığını bildirmeyeni Ankara'da dövüyorlar galiba...
Çin'in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüsün nedeni bilim insanları tarafından araştırılırken, eski bir İsrail askerinin ortaya attığı iddia şoke etti. Ortaya atılan İddiada, virüsün gizli silah programına bağlı bir laboratuvarda ortaya çıktığı olasılığı üzerinde duruluyordu.
"Hafter lejyonerdir, maaşlı askerdir. Hafter'in uluslararası camiada resmi kimliği ve kişiliği yok." diyen Erdoğan, "Hafter, Kaddafi'ye de ihanet etmişti." ifadelerini kullandı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...misti-41431440
İhanet deyince birden hatırladım Kaddafi'nin öldürülmesinden sonra bazı yayınları...
https://odatv.com/basbakan-erdogan-i...411111200.html
http://www.haber7.com/afrika/haber/8...ardim-beklemis
https://www.youtube.com/watch?v=yq0VFAUFFG4
Bana göre Erdoğan'a Kaddafi'ye ihanet etti diyenler en büyük haindir...
O dostlarına ihanet etmez...
Onun göstermelik olarak içeceği çayı, laboratuvarda bir sürü testten geçirmişler.
Testleri yapan kişinin videosunu izlemiştim geçenlerde.
Nolur nolmaz diye kimin içeceğini söylemeden test yaptırmışlar.
"Bir devlet büyüğü içecek" demişler sadece.
Kadıncağızın jetonu sonradan düşmüş.
Çakal netekim..
Bugün ne oluyorsa, sabah 04-07 arasi 3 saat, aksam 17'de 1 saat şimdi de beş dakika cereyanlar kesildi.
Termik santrallerin cereyan üretimine son verildi, belki ondandır.