Bu arada herkese hayirli cumalar. ihlas spegi kalbin aşksız, dilin duasiz kalmasin :hi:
Printable View
Bu arada herkese hayirli cumalar. ihlas spegi kalbin aşksız, dilin duasiz kalmasin :hi:
Muca it saraya çağrıldı ve denildiki bu paraları tek başına yiyemezsin, sana mühlet şu kadar , yarısini bize getireceksin denildiki muco saraydan çıktı soke un u Alacam dedi yalan haberle verdi aşağı doğru sarayın culkasini toplaya, biz ky larda çay isteriz saraydan artık..kuru ekmek banmak için. Herşey bu
Bir işadamı (sözde)kendini ancak bu kadar alçaltır,ancak bu kadar küçük düşürür.Hayatı boyunca hırsız damgasını silemez.Allah bana ve benim gibi düşünenlere böyle kepazelik nasip etmesin.Amin
keske o kadar param olsa
ihlasa 1 kurus yatirmayacagim kesin
yine de
varsayalim ki sinirsiz paraniz olsun ihlas dustukce
alalim sonunda bir sekilde butun hisseleri topladiniz yonetim muco.it te satsan kim alacak
alan ne yapacak zarar ustune zarar bir de ara sira bedelli ile biraz daha carpacak
ucuz diye almayin dibi yok beles mal
coluk.cocugunuzun rizkini cakala.cukala yedirmeyin
buradan aldik bekliyoruz boyle iyi hisse soyle iyi hisse diyenlere inanmayin
https://youtu.be/hVe9Jqv-Q90
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hisseyi pazarlayanlarin en iyi savunmasi budur
sizi spek olarak suclarlar hisseyi.dusurmekle
suclarlar ben kimim ki hisseyi 79 a cekecek
keske oyle bir gucum.olsa
Sirenim benim depo tamam, artık alacak yer kalmadı. Sen ne durumdasın, ama senin yedek depo filan vardır tabii.:oleyo:
osman pazarlama ve ekibi vardi bilimsel pazarlardi
efendim.destek.direnc sonra bu mercury ve tayfasi cikti onlarda safa.yatip.pazarlama taktigi yapiyor
bir de aman satmayin bekliyorum diye alani oyalayan var kapilirsaniz fena turnike yaparlar bu hissede
1.20 olmamasinin sebebi sen misin yani
kendini nerelerde goruyorsun artik bilmem
vallahi de bu adamlar sahtekar inanma diye uyardim
bi daha ki bedelliye kadar bekleyeceksin artik
simdi senin yazdiklarina inanip yatirim yapanlarin vebalini tasiyabilir.misin
muca it oren in gelmisi belli gecmisi belli
simdi hisse dusunce yaziyorsun diyenler.olabilir
1.40.larda uyardim bunlarin meslegi bu
bakin simdi nereye kadar duser bilinmez
ama ilk yukseliste agizlarindan salyalar akitarak
baslarlar iste hisseyi sattirdilar
pazarlama taktikleri kanmayin ihlasta silkeleme diye bir olay olmaz her zaman bir kademe altina dusebilir
İhlas yatırımcıları isyan etti
https://www.halkaarz.net/ihlas-holdi...ri-isyan-etti/
Valla millet isyanlarda,yavaş yavaş bu mağduriyeti görenler var.Ne kadar etkili olur bilimem. Ama inşallah mağdur tüm arkadaşlar bu iiblisten karlı kurtulur.
milletin parasini pul ettiler yok ettiler
Şimdi oksijen ile siren birleşse mercury de olsa gk ya katılsalar var ya....
Of of of...
Tankeler gk önünde
İçerde ellerinde kibrit.
Ver gazı ver...
Neyse ky için bunlar henüz rüya
Uyandım Sabah ile gözyaşım sile sile
Siren ,erkek bir şarkıcıdan koyda bir dinleyelim
:kahkah: yahu allah iyiligini versin, yanliz ben genc yasda asla ama asla pes etmemeyi defalarca ama defalarca zor yoldan ogrenmek zorun da kaldim. Demem oki tanker ve kibritikilisi olmamis,
Lak8n cevahir kardesim, daha once cok once dedigim gibi simdi siren batsin bu dunyayi dinler amme velak8n spekde bunu dinleyecek :evil: zamani gelince:hah:
Sayın oxijen (miş)
burada ki havanın getirdiği bir durum tabiki olan bir şey yok
Hiç bir şirket hiç bir firma sahibi emek verdiği hatta ailesinden daha fazlasını kattığı sevdiği şirketi üç bej adama yedirmez.
Hus yangına körükle Mercury da uçan itfaiyeci modunda olunca gelinen nokta bu oluyor.
Ancak şu da bir gerçek ihlas henüz yatırım yapılır bir şirket değildir.
Bir oyuncaktır kırılmadan kırmadan oynamak gerek...
Kimseyi ama kimseyi hedef alarak yazmıyorum kişileri üzersem üzülürüm.
Nihayetinde bende bir ky yim.
Bence de G.K. öyle tankerle kibritle olmaz cevahir ortağım. Kanaatimce bu işi çözse çözse senin deyiminle ya körükçü ya da uçan itfaiyeci çözer. Hatta ikisi birlikte hareket ederlerse daha iyi mi olur onu da bir düşünmek lazım.:rules:
Burdaki yorumları okuyunca ihlas holding ile ilgili tek bir yorum yok, boş boş yazışmalar gereksiz alakasız yorumlar, hiç canları da sikilmiyor bunları yazarken, tuhaf bir form
Sanki mübarek beyaz tahta (tophanede ilk açıldığında tahtalar beyazdı) her tarafından bal akan ekonomik bir sürü bilgi belgesi açıklanan bir tahta
İhlas hissesinin gerçek hologramlı olanı elinde olsa şu hali ile Tuvalet kağıdının bile ondan daha pahalı ve değerli olduğunu görür.
Bildiğin boş boş haber gönderen temeli ve tekniği olmayan gönderilen alım satımların boş kandırmacadan ibaret olan bir hisse
Biz ky adam gibi bu işin peşine düşsek hem spk yı hem firmaya dava açabilecek hale gelsek bizler birlikte iri ve diri olsak
İçleri hisse dolu olan dolu Tankerleri Dodge leri pikapları genel kurula bir kişi temsilci seçerek soksak bak bakalım neler oluyor
O gün gelecek ben o günü bekliyorum.
Sadece şahsını bağlayan düşüncelerimi yazıyorum
Karşımda kimse taraf değildir taraf da almam
''Mercurry'' nickli şahıs uçacak kaçacak diye boru öttürüyor ama aksine,tersine esiyor rüzgar 1.20 tl den beridir malüm hisse fiyatı 0.83'ü gördü haftaya ne olur bilinmez..Hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun..Ytd..
Görün bakın İhlas,Emlakkonut gibi şirketler AKP nin oylarını düşürmesine sebep olacaklardır, ytd.
Adamın 4 . 5 tane Borsada tahtasıvar ama bir boh .Türkiye'ye faydasıyok .faydasız bir iş oğlanı .