gule gule harca...
Printable View
acele etmeyın dedık ya carsamnba persembe dıp tarayacaz dıye bıraz mal versın acele etmeyın....gara carsambayı bekleyın
Yanlis alarm. Formasyon tutmadi
Yenileme)Fed ekonomiye destek sağlamak amacıyla sınırsız varlık alımı dahil yeni tedbirler açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), ekonomiye destek sağlamak amacıyla sınırsız varlık alımı dahil yeni tedbirler açıkladı.
Fed'den yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ABD ve dünya genelinde önemli zorluklara neden olduğuna dikkati çekildi.
Ekonominin ciddi aksamalarla karşılaştığı belirtilen açıklamada, iş kayıplarının sınırlandırılması ve hızlı toparlanmanın sağlanması için kamu ve özel sektörde sert tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.
Açıklamada, Fed'in, hanehalkı ve işletmelere kredi akışı ile maksimum istihdam ve fiyat istikrarı hedeflerini desteklemeye yönelik tüm araçlarını kullanmaya kararlı olduğu kaydedildi.
Piyasaların sorunsuz bir şekilde işlemesi ve para politikasının etkili geçişkenliğini sağlamak için Fed'in hazine tahvili ve konut kredisine (mortgage) dayalı menkul kıymet alımı yapacağı belirtilen açıklamada, konut kredisine dayalı menkul kıymet alımlarına ticari konut kredisine dayalı menkul kıymet alımlarının da dahil edileceği bildirildi.
Açıklamada, bankanın büyük ölçekli gecelik ve vadeli repo operasyonlarının da devam edeceği aktarıldı.
Yeni programlar oluşturularak çalışanlar, tüketiciler ve işletmelere kredi akışının destekleneceği ve 300 milyar dolara yakın yeni finansmanın sağlanacağı belirtilen açıklamada, Hazine Bakanlığı Borsa İstikrar Fonu'nun 30 milyar dolarlık öz kaynak sağlayacağı kaydedildi.
Ayrıca, Fed'in New York Şubesi'nden eş zamanlı yapılan açıklamada, bu hafta her gün 75 milyar dolarlık hazine tahvili ve 50 milyar dolarlık konut kredisine dayalı menkul kıymet alımı yapılacağı duyuruldu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kurt gibi olacaksın
Avın için yatacaksın pusuya
Şuan yattım pusuya
😊😊😊 Av görürsem affetmem dayı
bu piyasada teknik formasyon falan işlemez.
testere piyasası..
bir haber gelir sizin direnç destek kalmaz.
ulen gene yediniz tokati...kedicikler...
Rusya 10 gün süre ile tüm tahılların ihracatını askıya aldı- RIA
Herşeyiyle her zamanki son derece teknik oynuyor
Her zamanki gibi
Orada bir sorun yok
.
Bugun niye boyle oldu ya. Yanlis hamleler surekli. Cok fazla islem. Sabah shortlari kapat long ac bitti gitti. Allahtan zarar yok.
coşku tırt kalınca alttan alanlar satmaya başlamış olmalı.. ne zaman ki coşkuyu alan kazanırsa o zaman borsa dönebilir deriz.
hala korkuyu alan kazanıyor. coşkuyu alan zararda.
https://i.hizliresim.com/AzhEO8.png
abi cok satanisitim yahu...:)
Dow kazanclarini sildi. Eksiye gececek
Sercan abey borsa artı mı kapatır eksimi abey
Ne diyeyim cuma shotumu giymiş, gap e balıklama atlamıştım pazartesi...
Sonra bir baktım günlük -23k zarar yazıyor ekranda.
Kumarbaz genim yok sanıyordum ama bu kadar kalkana da vurmak sevaptı...
114 ten 10 katı işleme girip gerçekten hiç yapmadığım ve bir daha da yapmayacağım bir hata/risk aldım.
Şimdi palasus bademusun büyükse ellerinde küçükse gözlerinden öpüp isteyene dağıtıyorum son shortlarımı.
Allah razı olsun bu imkanı verenden....
oh very goodd kaçtan sattık aktif kaç ya
Yerim ben sizi 😊😊
teknik bilmezsen işlemez tabi..
GARANTİ aylık macd ı na bak ya da biri göstersin sana..
aylık macd sat dediğinde;
2008-2011-2013-2015-2018 de aylık sat dediği zaman ortalama 6-7-8 ay sonra dibi görebilmiş..
daha 2 ay oldu aylık bara..
burda lafla borsa dönemez..
çalışman lazım..
ayrıca dönüş v olursa bu 7-8 aylık düşüşler iyimser kalıyor..W olursa 5-6 ay bir daha sürünüyor
Dow 2000 puan aldi 1000 puan verdi. 3000 puan bir gunde.
Dow bistten daha oynak. Dakika da aliyor 300 500 puan.
2008 den bu yana aylık sata döndüğünde 6-7 aydan önce dibi bulan olmuş mu..2 ay oldu-olmadı daha
Bugün ne para kırdım beya.... 103200 den açılan kısalar 102700 den kapandı ve aynı yerden uzun açıldı... Onlarda 103500 den verildi ve tekrar kısa açıldı... Onlarda 102600 den kapatıldı ve tekrar uzun açıldı... Artık al satı bırakalım... Kapanışta yukarılara gidebilir
Fed in yaptığı hamle altının önünü açtı..başka da bir halta yaramaz
satanist kedi katili!..
kaldi mi baska kedi?..
Tekrar malayı aldı eline pala
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi