Devlet büyük şirketlere/holdinglere çok yardım yapmaz olsa olsa hisse alır diye düşünüyorum.
Dünyada kamulaştırma trendi olabilir.
Printable View
Devlet büyük şirketlere/holdinglere çok yardım yapmaz olsa olsa hisse alır diye düşünüyorum.
Dünyada kamulaştırma trendi olabilir.
Ikinci dalga bu kadar çok bekleniyorken gelir mi ?
şöyle bir durum olamaz mı?
holdinglere derler ki
bensizin hissenizi alayım sizde bağış yapın
bir milyon ben alayım 1 milyonda oltaya takılır
sende bana bağış yap.
Sercannnnnnnnnn cezalı mı nedir, sesi soluğu çıkmıyor. Bugün “borsa düşüyor, bu mümkün değil, olamaz, dünyanın en sağlam borsası” gibi incileri görünmüyor.
Anan gardaşlar dikkat edin eniştem hastanede 40 yaşında tedavi vs çok yavaş ilerliyor durumu ilk günden daha kötü hasta çok önlem vs prosedür yavaş ilerliyor böyle yaklaşıyorlarsa hasta ve hastalığa çoğu telef olur.
MB joleli de olabilir terste bol kağıt var kimse çakmaz.
Petkim tavana 3 kademe kala vadelisinde 500 kontrat aldım 3.27' den...
Ama ne yazık ki 5 kademede 3.33' e kadar hepsini erittim...
Elimdeki endeks longlar olmasa, bu pozisyonu 3-5 bin zarar yazana kadar tutardım hiç dokunmadan...
Tek yönlü açık pozisyon yüklü oldukça insan hata yapmaya daha meyilli oluyor...
Şansa bak ki, tuttuğum endeks longlar düşüyor, sattığım petkim de tavana kitlendi...
Bazen de şanslı olmak lazım, ne diyelim...
yükseleceğine inanan
ağustos vadeli 107.500'den alsın
malak gibi yatsın 4 ay sonra 150 bin olduğunda parasını sayar
en azından günlük düştü çıktı diye stres yaşayıp her gün ölmez.
ytd.
enerjisa shortladık düşmüyor iyimi. xu030 arasında en az satış yiyen kağıt şu olayların başlangıcından beri. bakalım nee olacak
Ne berbat bir gün oldu böyle ya düşecek algısıyla sattırıp, çıkacak algısıyla tekrar yukarıdan mallandırdılar milleti.
borsa=algılarla oynama sanatı...Sözü doğruymuş hakikaten...
petkimin tavan olduğunu bilmeyen yok
Twiterda herkes almış tavana kitlemiş hisse
Mşlah
Yan tahtalardan gol haberi var mı.
2.dalga pandemiklazmik retuculumun hedefi...bist100 de...72k...
ancak orasi...mola yeri...tipki...gecende 82 deki mola yeri gibi...
1985 de "We are the world" şarkısı vardı, bir bakayım dedeim, tekrar gündeme gelmiş.
https://www.smoothradio.com/artists/...0-coronavirus/
Lionel Richie plans new 'We Are the World' charity single to fundraise against coronavirus
24 March 2020, 14:18
Benim ters hareketleri ile meşhur arkadaşım aradı
Dostum dedi bastım shortu paranın ı.k cam dedi
Bu zamana kadar beni hiç yanıltmadı
Onun hep tersi poz aldım kazandım
Bugün poz açmış az önce bakalım Benim ters flamam çalışacak mı yine
😊😊😊
Pala yeşilleri yeşillendirmeye devam ederken kızaranları haşlıyor
Swapla da doviz bulma zorlaşiyormu
yoksa normal mi bilemedim
(Yenileme) TCMB'nin 1 ay vadeli döviz karşılığı TL swap ihalesinde teklif 750 milyon dolar oldu
TCMB'nin ay vadeli 1 milyar dolarlık döviz karşılığı TL swap ihalesine 750 milyon dolar teklif geldi.
İhalede swap puanı minimum 408.8 , ortalama 479.87 , maksimum 510.85 oldu. Swap puanı teklif ortalaması ise 479.87 olarak gerçekleşti.
DAX eksi 4 Dow eksi 2.5 ama biz 0.25
Bugün Palanın canı istemiyor düsmek.
Götümüz kaf dağından görülüyor ama Endülüs’te raks izlemeye gidiyoruz.
Benim hesaplamalarıma göre
Bugün iyi ütüceğimi düşünüyorum
O yüzden para sayma makinası lazım olacek
Oda bugün lazım dayı
Herkes ona göre oynasın
Sonra kabul etmem bak
Sağlam vuruşma istiyorum
Go go go go
Kemik kırmak
Altta kalanın canı çıksın
Pata küt çat küt
Herşey serbest 😊
Nerde benim füzem 🚀🚀🚀🚀
milletvekili , bakan, c.başkanı makamlarının maaşları aşağı doğru revize edilmeli..ülke gerçekleri ile uyumlu olmalı.. asgari ücret 2500, milletvekili maaşı 25 bin.. c.başkanı maaşı 80 bin..ayrıca bunların bir sürü avantaları var maaşa ek olarak.. bu adaletsizlik hoş değil.. ayrıca çözdükleri bir sorun yok.. yıllardır sürekli yeni sorunlar ekliyorlar ülkeye.. hiç bir şeye dokunmasalar daha iyi olacak..mesela eğitim sistemini bozmak tabiri az kalır yerle bir ettiler.. dış politika, ekonomi aklına ne gelirse yıktılar mahvettiler..makam var ama çözülen sorun yok.. problemleri durmadan halkın çözmesi isteniyor.. ne güzel iş..
Longcuya gün yüzü vermiyor hiç. Bu yüzden long açamıyorum, ne elim ne mantığım varıyorMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat ve CS X30 u destekliyor, TEB, yapı kredi, citi satıyor
https://i.hizliresim.com/weXbUe.png
gıttı bızım emeklılık bes paraları.....zırreat yuklenıoo...