Bu nasıl bir sistem nasıl bir fantezi arkadaş
faizi düşür dolları düşür altını düşür
eeee
Para nire gitcek
biliyon palanın parası cok, ayrıca sürekli yumurtlaması ilazım çil çil katlamalı, adam para katlama ustası
O da mecbur borsayı alıyor :he:
Printable View
Vay be günlük pastaya bakınca
Bizden başka ( Diğer olarak ) sattığımız doğru valla biz diğer olmasak satıcı olmayacakmış
Üzülerek dile getirmek isterim ki 2 günde diğer olarak çok yüklendik biz yüklendikçe oda yüklendi yarın havlu attıracak mı bakalım millet stop oldu sanıyordum resmen ek yapmış
Bugün 6.77 den dolar aldım
O da 6.70 oldu
Pastaya baktım 110 bin diğer 1 ci löngte
10 İş günüdür
Sadece 1 gün kırmızı çubuk var
9 iş günüdür Yeşil çubuk kapanış
5 gün yeşil 1 kırmızı 3 iş günüdür Yeşil
Dow a bak kardes orasi haftalardir hergun yesil
Düşmedikçe bu da gidiyor kor topal
Bist niyetleniyor dusmeye bugun de saglam saldi ama dow uctukca ucuyor sonunda bu da dusmeyim bari demeye başlıyor
Saglam güvenilir bir takas yok aksine berbat yabanc tuyuyor her gun dow bir salsa burasi yikilir
Dow daki artik % 9 u buldu ucuyor lanet borsa salginda ic savasta herifler ralli yapiyor
Palanın ayırını kaçırmak adına
Yarın short vurmayacağım
Endekste
Hisse shortuna başlayacağım
Ytd
Günlerdir ordan şort burdan şort bilinçli yapılan bir harekete benziyor. Çok bildiğiniz size kalsın. Şortunu yaptın çekil kenara ne diye her on dakikada bir şort şort . Ne para varmış batmadınız gitti. Trend dönsün 2000 - 3000 aşağıdan satılır. yazıktır sizden etkilenenler.
Dowda yeni bişey yok.vob 30 u alıyorlar
Orada bir gapları var ya .
Onu kapamaya gidiyor BİST herhalde
Dow kapadı orayı
gazoz kapa ile oynayıp gerçek oynayanlar için kaybetsin diye dua edenler ben kaybedeyim diye dua etsin yine batayım.
2018 de verdiklerimi Piyasa yapıcıdan geri almaya başladım.
bu gün 3. hesabıda aktif ettim .
Kumarsa kumar, yatırımsa yatırım, spekülatif işlemse spekülatif işlem işimiz bu.
Yarın artı yedi bin gap gelse de keyfimizi bulsak.[emoji23]
Ayvalıkta yazlikcilardan biri tupçuye bulastiırmis simdi tupcunun son 1 haftada dolaştığı evleri geziyorlarmış sucu suyu getirdimi sadece parayı uzatacak mesafeden veriyorum suyu sucunun kapıdan iceri bile koymasina musade etmiyorum suyu disarida biraktiriyorum uzerine fısfısla ace sıkıp 2 gun apartmanin icinde birakiyorum. Tüpçüyu duyunca iyi yapıyormuşum dedim.
I :kalp: :kalp: LONG SQUEEZE
Haziranda ...... hissecilerin acısı sel olup taşacak
:kalp: :kalp: :kalp:
bugün şorta gönül vermiş ama zamanlama hatası nedeniyle derisi yüzülmüş tüm viop emekçileri için gelsin ....
Müslüm babadan ...... Acımasız Dünya :kahkah:
Bugün diger taraftaki açılan 15.000 yeni şort pozmu yoksa long kapama mı? Pasta biraz alengerli gibi geldi bana. Düşmeyecek algısı verilmiş. Normalde bu yeni şortlar borsaya 5000 puanlık yakıt demektir. Öte yandan TEB long kapatmaya devam ediyor.
DOW
ÇİZGİYİ GEÇEMİYOR.
ÇÜNKÜ 25.700 DE GAPINI DOLDURDU.
BİST DAHA DOLDURMADI.
https://i.hizliresim.com/F4ejUQ.png
Dow spot 2. defa 200 ema ya dokunmak üzere...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
125.900 short.. geceden poz.alalım..sabah ola hayrola...
Zaytungnews:
hissenet forumunda Dow un 17. gündür döndüğü ve düşüşe geçtiği açıklandı :kahkah:
adam sabah 2 bin puan makas varken şort açanı makasıyla kesti..hep beraber adamın tersine işlem yaptık anlaşılan..nerden şort açsam yukarı yaptı..2 bin puan makası yaladı yuttu..bu saat oldu hala poposunu yırtıyor..
yine parayı bastı bizi öttürüyor.
dow dönüyor diye bist dönermi bilmem.
109 da gapı var.
onu kapatabilir.
ama sırf dow dönüyor diye dönerse de çakma borsa olur.
Vade sonu mu değişti? Haz kontratı ne zaman bitiyor?
dowa dönecek diyen sistemim
brentede düşecek diyor.
entreresan denk gelme.