Gerçekten bildiklerini araştırmalarını samimi bir şekilde açıklayan Çelik e teşekkür ederim.
Printable View
Gerçekten bildiklerini araştırmalarını samimi bir şekilde açıklayan Çelik e teşekkür ederim.
iyi akşamlar cümleten
iyi aksamlar ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bist in ağır abileri biraz ısındı. Şeker, anadoluefesi ve Tektu. Ne düşünüyorsunuz???
İyi akşamlar
Celik hocam fiyatı düşük kalan ISGYO takip temi ???
aefes aylık listede artık seker ve albrk katılım bank kurma konusunda baya ilerleme kaydetselerde yol uzun sabırlılrın kazanacağı 2 hisse tektu arazi konusu var sinsice bıktırmaya çalışıyor vangd daki taktiğin aynısı yapılıyor her zaman dediğim gibi sabır cok önemli
Celik hocam . Usak seramik buralardan takibe alinirmi ? Grafiği güzel. Hakan bey yazınca baktim . Listenize yeni ilave varmi ???
Sn.hocam rhag dönüş başladı diyebilirmiyiz.. 2.69
Polho burdan alinir mi yarin için yorum rica etsem
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ve cuma için zoren de ışık gördüm ytd
sn. çelik comak sabır konusunda çok haklısınız. bizim yerli ky ların coğunluğu sabırsız. bu konuda ben de kendimi bazen eleştiriyorum.
Birçok hissede hissenin fiyatı 15-20 kademede sadece 1-2 hafta kalsa bile oradaki ky lerin elindeki hisselerin çoğu rahatlıkla alınabilir.
ayrıca kısa vade al sat yapanlara göre doğru zamanda doğru fiyattan alım yapan ve uzun vade düşünen sabırlı olan yatırımcıların kazancı çok daha yüksek oluyor.
Sagolun celik comak hocam iyi akşamlar SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı şu anda 50 kişi okumaktadır. (8 üye ve 42 ziyaretçi)
, candostu, Gardaş01, mx_61, nazelyon, Soner1234, unsali, yerli bu 42 kişi neden üye olmuyor bazen sorguluyorum kendimce :)
sistem 20.. 30 hisse veriyor günlük lakin mümkün mertebe ucuz olanları yazmaya gayret ediyorum
bu arada afyon çimentoda bir silkeleme olabilir buaralar daha öncede bahsettim iyi tutunun düşmeyin afyon DİKKAT olanlar için YTD
Çelik hocam merhaba Pegasus hakkındaki görüşünüz nedir teşekkür ederim
Hayırlı ve bereketli günler diliyorum herkese.
Hocam dün aldığım SILVR i rabbim nasip ederek+ 7 karla sattım..kfeın e yanaştık.bu hisseye dair fikrinizi rıca ediyorum zamanınız varsa. OSTIM ve RHEAG yola devam.tüm anlarınız güzel olsun hocam...
Rhag bugün satış ağırlıklı..bakalım 2.60 altı olacak mı
Esma hanim ostimde 3.63 destegi calisiyor görünüyor sizin yorumunuz nedir iyi günler SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panik yok sakın
İşbank'da sorun yaşayan sadece ben miyim? Al-sat yapamıyorum
Hayirlisi diyelim teşekkürler SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam işyerinde olduğunuz için hisselere bakamadığınızı biliyorum.3. Hisse seçiminde yardımlarınızı bekliyorum.
Yarın esen işleme başlıyor beklentileriniz neler ? natende de bi hareketlenme beklenmeli mi sizce
Selamün aleyküm arkadaşlar TEKTU yorumu yapabilir misiniz?? Teşekkürler