11 Ocak Pazartesi günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF +0,02%
Bist100 -0,29%
Printable View
11 Ocak Pazartesi günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF +0,02%
Bist100 -0,29%
Tca % - 0.91
Zpf % + 1.25
Zpe % - 0.27
Uph ve AFO bilgisi var mıdır
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MAC için güncel fiyatımız 0,06254. 0,23 yukarda kapatmış. Haydar abi candır can
Kpc aralık portföy dağılımını açıklamış. Portföydeki ağırlığa göre ilk 5;
1. Alkim % 9.20
2. Bimas % 8.91
3. Asels % 8.81
4. Isdmr % 7.78
5. Isgyo % 4.54
Ipj kac olur arkadaslar bilgisi olan varmi?
1-TKF -%0,98
2-TCD -%1,72
3-GL1 -%2,069
4-GMA -%1,422
Kesin olmayan değerler
Ben TKF ve TCD raporunu kendi listemde guncellemistim.
TKF %-0.24
TCD %-0.55 gorunuyor.
Tabii ki bunlardan farkli cikabilir.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boyle bir piyasa oldu mu ya milleti kalpten goturucen :)
E-Yatırımcı da bu şekilde yazıyor umarım yanlıştır
sitesini açamıyorum tcmb resmi usdtry yüzde kaç, gören var mı ?
%+1.28
Guvenlik marji lazim.Yukseldikce risk artiyor.Getiri potansiyeli azaliyor.Dusmesi saglikli olacaktir :)
E-Yatırımcı ya ilk defa girdim. Kullanan arkadaşlar vardır. Veriler doğru mu yada sonradan düzeltiliyor mu bilmiyorum ama hisse fonları iyi düşmüş gibi
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IBB - %0,10
TDG +%1,08
MKK nin E-Yatırımcı sitesine girdim. Tüm portföyünüzü görebiliyorsunuz. Bugün tarihli bu veriler çıktı. Dediğim gibi ilk defa girdim. Umarım yanlıştır yada güncelleme olacaktır daha. E-devlet şifreniz ile giriyorsunuz
https://eyatirimci.mkk.com.tr/
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen duymuşsunuzdur ama duymayanlar için yazayım.
Whatsup'taki değişiklik sonucu Elon Musk onun yerine "signal" adlı programı kullanacağını ve tavsiye ettiğini twitterda yazması üzerine millet amerika borsasındaki benzr isme sahip "signal advance" hissesini almak için saldırdı ve hisse bugün %1500 arttı.
https://finance.yahoo.com/news/elon-...175845075.html
Mümkün değil.. Nerden buluyorsunuz bu rakamları:))
Bildiğim kadariyla kesin olmayan rakam TCD de -%0.76SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuşlu siteden alınan kesin olmayan değerlere ilişkin verilerhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d22f66c0c4.jpg
Warren Buffet, piyasanın ortalama zekası altı bucuk yasındadır diyordu. Ona örnek galiba :)
Belli bir yerden sonra zengin olmak için kitleleri etkilemenin herhangi bir iş yapmaktan çok daha nakde kolay dönüştürülebilir olduğunu ve artık insanların etkileşimi neden nakit kadar sevdiğini de gösteriyor bir yandan.
Basit bir mantıkla Elon Musk'In %1'i kadar etkili birinin bir hissenin %15 yükselmesine neden olabileceğinin de göstergesi.
Neden twitter'ın ''hüstad''larla dolu olduğunu da kanıtlıyor.
Teşekkürler. Bende ilk kez girmiştim. Demek ki güncel veriler değilmiş. Arkadaşları bilgilendirmek istedim ama yanlış oldu. Kusuru bakmayınMi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defansif degisken ve kısa vadeli borçlanma araçları fonlarını yuksek faizli ortamda karşılaştırmak için şöyle bir tablo yaptım.
Yorumlarınızı bekliyorum.
https://drive.google.com/file/d/1o_n...ew?usp=sharing
1 bucuk aydır sürdürdüğüm döviz bazlı fonları biriktirmeyi yarın itibarıyla sonlandırdım. Önümüzdeki dönemde defansif faiz bazlıları
( defansif değişken defansif katılım, ppf vs.) biriktireceğim, endeks çekilirse, hsyf biriktirmeye dönerim bu kez ama şimdilik çok izin vereceğini sanmıyorum.
Eib 0,08 %
suc -0,01 %
ktm -0,09 %
usdtry ucuz bir dönem yaşadı. bugünkü fiyatlarla artık normale döndü kanımca. dayanak varlıkları ucuzlayan fonları biriktirmeyi tercih ediyorum daha çok. tekrar geri çekilirse devam ederim. ama 7.50 üstü biriktirmek için yeterince ucuz değil benim gözümde. muhtemelen oraya yerleşmek üzere.
MKK e-yatırımcı verilerine göre
EIB 0,074365 0,08%
SUC 2,491018 -0,01%
NNF 1,412635 0,01%
RBH 2,693234 0,41%
OPH 1,887087 -0,46%
MAC 0,062540 0,23%
AFO 0,098268 -1,07%
Yok hocam satmadım, ben hiç satmıyorum. Ak portföye güvenim sıfır açıkçası. Ama Aoy'u ( yenilenebilir temiz enerji fonu )bekliyorum , benchmarklarına göre nasıl oLacağınA bakacağım bir kaç hafta. En azından benchmarkı yakalayabilirse, ki hiç sanmıyorum ama o durumda ona girebilirim