hocam gruba benide ekleyebilir misinizELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
hocam gruba benide ekleyebilir misinizELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba çelik hocam eğer uygunsa telegram grubuna ekleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumleten hayirli geceler
iyi geceler cümleten
telegram işini halledemedim biraz hastayım iyileşmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun üstadım allah şifa versin
hastaneyede gitmek sıkıntı gribal enfeksion gibi
haftalık liste özelden paylaştım bir kaç arkadaşa telegram işini cözemedim sansür konuluyor sitede bazı arkadaşlar tel yazdı ekledim bir şekilde ayarlamaya çalışıcam
Hocam çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin
yorgunum ve hastayım iyi geceler cümleten btttry umarım kazanmıştır arkadaşlar %40 artıda
İyi geceler hocam
Geçmiş olsun Allah şifa versin hocam
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yibitas lot altı alınır. 05555583250
geçmiş olsun hocamSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun allah şifa versin
geçmiş olsun hocam ALLAH şifa versin tez zamanda. üyküsüz kalıyosunuz hocam iş ti güçtü i birde geceleri borsa ve diğer yatırım araçları yoğunluk vücüdü yıpratıyor .dikkat edin .sağlık önemli ..o olmayınca hiçbirşeyin önemi olmuyor .kendinize dikkat edin .ALLAHA EMANET OL
dün gecede paribunun tekrar uzun süre çökmesi sonucu binance da hesap açmaya karar verdim, fakat kimliğimin arkalı önlü fotoğrafını çekip yüklememi ve yüz fotoğrafı istiyor.. ne paribu ne de farklı bankalarda hesap açarken böyle bilgiler istenmemişti sizler bu bilgileri güvenip girdiniz mi arkadaşlar.. tereddüt ettim doğrusu..
Yurt dışı Bir kaç Analistin
Bizim piyasamızda izlediğini söylediği
En önde ki sektörler:
Otomotiv
Sağlık/İlaç/Aşı
Beyaz Eşya
Halen virüs ün dünyada çok etkili olması
Ve bu 3 ana ihtiyaç sektörünün
Geçen sene en önde gittiğini
Gelecek yakın zamanda da bu 3 sektörün başı çekeceğini söyledi..
Alt müşterilerine de genelde bu raporlamayı yapıyorlarmış..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben btcturk ve icrypex kullanıyorum. Oralarda da kimlik doğrulama istemişti. Güvenilir siteler diye gönderdim. Sanırım para transferleri ve kara para aklama durumlarıyla alakalı siber suçlara karşı siteler kendilerini güvence altında tutabilmek için sanal kimlik oluşturuyor. Masak tarafından istenildiğinde ulaşılabilmesi için. Yinede yanlış yönlendirmek istemem. Sonuçta günümüzde facebook bile kullanıcı bilgilerini çaldırıyor.
Arkadaşlar Çelik Hoca ya özelden numaranızı atarsanız ekler hemen. En pratik yol o..