Belkide bu fiyatlandi 2.466 dan hisse 14.420 gelerek iyi bir çıkış gösterdi bereket versin.
Printable View
Ne aptal bir tahtacısı var. Hala aynı yerlerde duruyor bu hafta karar günüm.
Tahta sahibi hisse toplama işini fazla abarttı...
Aç gözlülüğün bu kadarı çok fazla...
Hissenin itibarını ve talebini farkında olmadan yok ediyor...
Endeksin tarihi rekor kırdığı bir günde eksi 2,50 kapatması da neyin nesi...
Kendine jilet atan beceriksiz tahta yapıcılar da maalesef borsamızda epey var...
Normal şartlarda bu seneyi 20 lira üstünde kapatması gerekir...
ama bu spek ile pek mümkün görünmüyor...
Endeksin tarihi rekor kırdığı dün % 2,50 eksi kapattırdı...
Bu şekilde götürürse hisse alt pazar ligine düşer...
Belki de tahta sahibi bunu istiyor, bilemiyorum...
[IMG]https://i.hizliresim.com/bhmg2iv.png[/IMG]
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
KOCAELİ ili DILOVASI, ilçesi DOSB 1. Kısım Lima Cad. No: 7 50-Lla paftası, 185 nolu ada, 18 nolu parsel mevkiindeki Polisan Kimya Sanayi A.Ş. tarafından yapılması planlanan NOVALAK Tipi Fenolik Reçine İmalatı projesi ile ilgili olarak KOCAELİ Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır.
***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Şimdi gördüm yazını karar günüm derken alımdan bahsediyorum. Şunu da yazayım beklediğim yükselişi yapamadı bu konuda umudum artık eskisi kadar yok fiyat zaten vermem asla vermedimde.
Kimse bana umut bağlayıp hisse almasın. Bundan sonra bence riskli bir dönemdeyiz belki taban taban bile gidebilir. Eski seviyelerinde değil o rahat rahat yazdigim 3 lu rakamlarda hiç değil. Ben polho yu %50 lik düşus riski ile birlikte alıyorum. Eğer bana güvenip aldıysa birileri yarın kârda iken satsın ben maddi ve manevi sorumluluk almak istemiyorum. Yarın koyarsanız alisa ortalama bir ky iseniz buralardan ben karşılarım muhtemelen. Bende yükseleceğini düşündüğüm için değil başka hisse bulamadığından ve tahtaciya kizdigimdan giriyorum. Onun tekerine ince de olsa bir çomak sokmak hoşuma gidiyor yine ileri sürmedi hisseyi yine beni çağırdı kendi bilir bende geldim.
Kolay gelsin.
Ben dağılın demiyorum dağılıp dagilmamak artık size kalmış diyorum. Eskisi gibi fiyatın 3-4 olmadığını Ben önceki laflarıma bakıp çıkarım yapılmaması gerektiğini benim fiyat vermediğimi eğer öyle bir uçacak kaçacak dediğimi düşünen yada ima ettiğimi hisseden varsa kârda iken satıp çıkması gerektiğini ben artık bundan sonrası için tum hisselerin ve onların içerisinde polhonunda riskli olduğunu ama benim o riske rahatlıkla girebileceğim kadar kazancım olduğunu söylüyorum.
Benim araştırmalarıma dayalı bilgilerim Dap in ruhsat basvurusuna kadardı başvuru yapıldı ama istediğim yükselişin zerresi olmadı şimdi bilgimle mücadele bitti artik benim sabrimla mücadelesi başladı tahtacınin.
Bi zamanlar buralar çoşuyodu kimseler kalmadı çoğuda arsayı beklicekti bekliyemedi bu sevdadan vazgectiler .
Bağlı ortaklıklarımızdan Poliport Kimya San. ve Tic.
A.Ş. (“Poliport”), Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ile İltisak
Hattı Protokolü imzalandığını bildirmiştir.
İmzalanan İltisak Hatları Protokolü ile proje
başlangıcı olan 3. Hat km: 54+636’dan ayrılan makastan itibaren Poliport liman
sahası içerisine tüm altyapı, üstyapı ve ilave yolları ile birlikte 4 adet
demiryolu hattı inşaa edilecektir. Demiryolu hattı inşaasına ilişkin proje ve
yapım işleri Poliport tarafından gerçekleştirilecektir.
***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Kartal 41 s.a bisey sorabilirim merak ettim.investteki fakirin tavuğu nick li kişi sizmisiniz...
Karsa kadarda tren yolu döşese bunlar iş yürütemez. vizyon yok bi arsalari var degerli onu bekliyorum yapanakadarda burdayım bunlara bir hisse vermem benim gibilerini bekliyordur eminim satsın diye bide kamil abimiz var duruyordur eminim buna. yedirmem o arsayı onlara .
Polisan Holding bağlı ortaklığı Poliport, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ile İltisak Hattı Protokolü imzaladı..
kaynak : iDealData Haber - https://twitter.com/iDealDataHaber/s...17860427292673
Dop Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Dap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ortak Girişimi tarafından şirketimize bugün yapılan yazılı bildirimle Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye ait olan Pendik arazisinde 10723 ada 3 parsel için 13 adet ve 10724 ada 2 parsel için 17 adet yapı ruhsatı başvurusu 27.12.2022 tarihi itibariyle onaylanmıştır.
Hisseyi aşağı basmaları için bir sebep daha :)
Yine tavan olmadı , fiyatların içindeymiş mi diyelim bilmiyorum bu kadar yüksek getirisi olacak hepi tapu bu mu ?
Şekerlik bıraktım ne yaparsa yapsın bu saatten sonra ananasın çukuruna kadar yolu var oçocuğğğ
Üçkuruşluk hisseler 10 a katladı bu hep geri vites dediğim yere soksun hisseleri
Mezarda yerler artık arsanin parasınida 70 yaşıniza geldiniz hala milletin hisselerinde gözleri benden 1 hisse alamayacaksıniz istediginiz kadar baskı kurun buralarida okuyun bakalım .
Bundan bir cacık bile olmaz... uyuz essek gibi...
Spek sen adam mısın?
Burada küçük yatırimciyi hapis ederler firsatlari kaçırır bugün çogu hisse primliydi tavanda olanlar var 3 den buraya kadar taşıdık hisseyi .ben finali bekliyorum ne zaman olur bilmiyorum .
tam bir uyuz bu... nerden bulaştık :(
karakteri bozuk bir spek ile bu hissenin işi çok zor...
Doymadınız gitti bu memlekette 170 bin metre kare araziden bir kelime laf edemiyorsunuz sizin zamanıniz çoksa benimde param çok almaya devam nasıl olsa bist 30 ve 50 hisseleri uçtu gitti 10 dan 150 olan thy alcak değiliz polho okumaya devam edin sosyal medyayı.
Pendik arazisinin yeni yıl değeri yani 2022 değerlemesi ne zaman gelecek, prosedür nasıl bilen var mı
günaydın;
bu soruyu yatırımcı ilişkilerine sormuştum. sağolsunlar hemen dönüş yaptılar
pendik arsa değerlemesi 2022 bilançosunda (gelecek bilançoda) görülecek.
liman ve yeni reçine tesisi vs kapasite artışlarının değerlemesi maalesef 2023 yıl sonu bilançosu 2024 mart ayında gelecek olan bilançoda görülecek