bir garanti derinliği atmadınız ya
fakirliğin gözü çıksın.. alamadık bu ay derinlik
Printable View
bir garanti derinliği atmadınız ya
fakirliğin gözü çıksın.. alamadık bu ay derinlik
Bozkurt dün formasyon için 60-80 puan için şort açtık kapadık.
adını artema koyduk.Ben şort olayına saatlikte ayarlar yapılırken yapan kazanırsa kazanır diyorum kaç gündür.
ben hisse tarafındayım arada hisselerimi yazıyorum.Yonca ve Kuş maliyetim aşağılarda onlara şimdilik dokunmuyorum ,
sasa,eregl,tup,kchol, şuanda trade ettiğim tahtalar teknik olarak.
palaya yüklü bir meblağ emanet ettik.kendisini tanıyorsam en geç 10 güne faiziyle geri verir bu konularda hassastır.
daha büyük bir devalüe öncesi hareketler de olabilir..
dolar 11 TL olursa bu rakamlardan 160 TL den de TUPRAS alınır gibi..
Başkan derinliğin falan bi önemi kalmadı
Alıcı satıcı da..
Bu yamyamların borsasına para kaptırma.
Fiyat tek gerçek artık..
Eskide kaldı o aldı bu sattı hmmmm o zaman borsa çıkar düşer demeler..
Ben pandemiden beri derinliksiz izliyorum..
Anlık fiyat var sadece..
şu gramdan da üç sıfır atalım.
miligram fiyatını verelim.
yoksam olmuyo büle asdas.
Dönüş olayı zamanlama ile alakalıdır , çok şişti çakıcaklar dedikçe endeks yürür ,çünkü kontrol ediliyor .
tuprs burası tepe düzeltmeden sonra alırım dedikçe ky dan topladıkça yukarı gidiyor.petkm ne yazdık arkada kuş taki oyun dönebilir onuda götürüyorlar.Önemli olan belirli tahtaları bulup oyunu okumak ama bunu doğru tahtalarda yapmak yani bademcukler dünyasında:kahkah:
bence biraz sakin ol , bu tutum sana hem maddi hem manevi zarar yaratır.
kolay gelsin.
4 bin lira cumhuriyet.
breh breh breh.
ağan kim?
paşan kim?
kim kim kim?
kızıroğlu mustafa bey,
hey hey heyyy. :he:
https://www.paraanaliz.com/2021/sirk...suyor-g-17343/
bu konuda thy ye haksızlık edildiğini düşünüyorum ama bunlar hep liyakata dayalı olmayan kadrolarla yapılan dış siyasetin sonuçları maalesef. Değerli yalnızlığa doğru adım adım...
kim avuçluyor bu doları ki dikelip durur? asdasd. :he:
global rezet yapıcaktınız ha?
ilk rezeti biz atarız.
neee??? meeee?? asdasdad. :he:
böyle bir çıkış yok..bunlar ne buldu acaba petrol mü altın mı
1815.50 Short açalım ..
maksat iş olsun
Bircok bist30 hissesi haftalik direnc kirdi hacimli hacimli..Boğa tuzagi olarak kalmazsa hareketin daha başlarindayiz diye düşündürüyor..
Relax mod devam..
Portföy de bir gram bozulmam yok...
Saygılarımla..
Bakın trende böyle oturulur...
https://i.ibb.co/BVrF0sy/Screenshot-...satakippro.png
Yok bim çöküyormuş yok sasa şişmiş..
Yok yok petkm Azeri.....
Yok kchol şuymuş..
Yok doğal gaz zam gelmiş şişe maliyeti artmış..
Size bu yaklaşımlar para kazandırmaz
Trend kazandırır..
Devam...
Dediğim gibi evangrade olayı zaten biliniyordu..
Saygılarımla
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar 10 tl yi geçince canlar sıkılır söylim...
çek bırak çek bırak... şenlikler devam ediyor bozkurt reis az kaldı dalış rekorları için.
burada böyle üst perdeden o iş öyle olmaz böyle olurrr, kardeş, dayı, yeğen racon kesen arkadaşlar var.
arkadaşlar bu piyasada herkesin parası kendine göre büyük olabilir, ama 250bin lira ile trendde oturmakla 5 milyon ile trendde oturabilmek arasında çok çok büyük fark vardır. 250 bin lira ile %20 zarar yazarsın en fazla bist'te. 50 bin lira. 1,5 yıllık asgari ücret. çok düşük bir risk bence. ölene kadar trendde oturursun zaten. parayı da katlarsın.
geçen ay petkimi durduk yere taban ettiler. 5 milyonluk petkimin olsa 2 saatte 500binlik oluyorsun. kolay değil yani o işler
birileride şimdi viop artıyor diye üstteki rakama bakıp a haber gibi kişisel masturbasyonunu yapıyordur...
dünyanın en iysiyiz bizden iyisi yok...
borsanın değer artışı o rakamdan belirlensede harcadıgımız şeyin fiyatı aşağıdaki fiyattan belirleniyor...
https://i.hizliresim.com/i6b30xv.jpg
Beyler umarım damarlı keser sapı formasyonu shortçularda veya longcularda patlamaz. Öyle bir ortamdayız ki yukarı set sürse şaşırmam, aşağı %3-4 bassalarda şaşırmam. Flat bekliyorum şuan için.
Yok öyle gevşese de biraz kağıt alsam..
Geçen sene kasım aralık rallisinde birkaç hafta yatay seyretmiş kağıt değişim imkanı vermişti. Devam eden hareket onu geçti..
2 sene sonra geldim hedefe şey 10 geçti viopta ayuluk böyle bişe işte :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Metin abi bu imzaya şeyde kim ne hedef yazsa geliy :kahkah:
Yaz 15 bak üç sene soona kesin olur