Cesur CAKIR bilgiyi kolay paylaşıyor
niko Kolay kolay paylaşmaz
bilginize
Printable View
Hatırladığım kadarıyla önceki bölünmelerde bir zaman sonra bölündüğü fiyatın altına inmişti, bu sefer öyle yapmazsa memnun oluruz.
semihayas88
Çok efendi , değerli , samimi bir arkadaştır.
Sasa ile ilgili değerli paylaşımlar yapan ayrıca istanbulche , ceks0606 , kenrua59
Bugün ak , şeker , iş gün boyu şişe çevirdiler. AK satmaya doyamadı. Yarın alım/satım fake olup olmadığı anlaşılır.
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
sanırım şimdi 900 lotu oldu genel kurullara katılır
erdemoğluna aşık bir şahıs parayıda burdan buldu
ama tebrikler dogru zmanda sasaya girmiş
maliyeti düşük
svg
Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır. (3 üye ve 28 ziyaretçi)
yaşlı_kurt, alabanda, Oralet_Osman
oralet abi seni coook eskilerden tanırım bir yorum yaparmısın madem buralardasın
svg
Oralet abi Baddog desem sanırım yorum yaparsın
svg
Sasa'da yorum yapmak da cesaret ister abi, ne yazsan tutabilir de tersi de çıkabilir, bende de var birazcık. Bugün Hektaş ve Sasa ile tuttular gibi endeksi, işlem hacimleri iyiydi.
Seçimden sonrasını bekliyor piyasalar, Allah yardımcımız olsun, genel olarak piyasa fena. Sasa yine 100 lira ne zaman olacak bakalım, yıl sonuna kadar olursa fevkaladenin fevkinde olur.
Aynen sasa yorum yapmak gerçekten çok zor
yürek ister cesaret ister oralet abim
svg
Aslında Cesur CAKIR senide duymak isteriz
svg
Seçim belirsizliği vb nedenlerle bölünme öncesi tavan serileri olmadı. Hisse aşırı fiyatlanmadı.
Bu nedenle bölünme fiyatının altına inmeyebilir.
Bugün belki diğer eğlencesine al satlık taşıdığım lotların yarısını satarım ne olur ne olmaz seçim diye çakarlarsa borsaya diye
Dün yeni düzenin ilk satışını yaptım...49,3 ortalamayla 225 adet sattım, hedef 230 olarak geri almak. Günü geçmiş işlemdir, ciddiye almayınız... Dualarınızı eksik etmeyiniz...
Şuan itibari ile bölünmeden önceki 120 Tl fiyatında
Şaşacılar katara fuara gitmişler ben malı satmaktan vaz geçtim
Düşiyaaaahh düşiyaah
Toplamda 50,50 ortalamayla 475 lotu verdik gitti. 48,5 altı yerine koyarsak ballı lokma olur, koyamazsak da sıkıntı yok, bekleriz. Yatırımcı tavsiyesi değil, hayal ürünüdür, ciddiye almayın'(
Ooh iyi ki satmamışım
Al sat yapmadan çekilmiyor Sasa Reğiz, fazla aşka gerek yok hisselerle dermişim:)
öylede 52.75 kaçırınca satmak istemedim 53 de 232.000 küsür satış vardı nasılsa orayaı geçemez diye 52.90 a satış koydum ama orayıda görmedineyse artık bakalım yarın iyi bir şeyler yaparsa belki satarım ama nedense çok üşenitorum elim gitmiyor satmaya
Ufak lotla, ufak kâr hedefleyince gün geçiyor işte... Diğer türlü yok fiyata bak, yok takasa bak ona buna bak zaman geçmiyor. Kumarbaz olduk yeminle:)
Yakın zamanda manisa mesir macunu festivali varmış
Sevgili Cesur CAKIR ile mesir macunu yemeye gideceğiz
svg
Yaşlı kurt dün katara gitmiş illede erdemoğlunu görecem demiş
Düşiyaaaahh
49 çok düşiyaaah
48,5 altını vermedi de kasaya jager yazalım. Neyse, bekleriz sinsi sinsi. Aceleye gerek yok, ne jager ne Sasa kaçıyor.