İki kez tahsisli yapıp dolar bazlı dip fiyatlardan devlet aldı, halka açıklık oranı yerlerde, tabi bu ellerindeki lotları kullanırlar mı kullanmazlar mı kimse bilemez
Printable View
vakıf yarın ykbnk geciyor fiyat olarak...
halkta isc yi geciyor...
29.08.22 Pazartesi
XU030YVADE , 3301.00-3471.50 gördü 3456.50( uzlaşma 3459.25) kapattı ...
İstanbul borsası en yükseğini göremedi fakat en yüksek kapanışını yaptı ..
Tarihi bir gün daha ..
Borsa ..oluyor işte :)
https://www.youtube.com/watch?v=1LQjaSaarE0
Sana da bir gün AYI bey diyeceğiz ..bekle...:rules:
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile ilgili iddialarla gündemdeki yerini korurken eşi Zehra Taşkesenlioğlu'nun videosunu paylaşan, Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban yurt dışına polise yakalanmamak için dağlık yollardan kaçmaya çalışırken yakalanmıştı. Ban hakkında THK Üniversitesi'nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Açıklamada Ban hakkındaki usulsüz arsa alımları, maaş gibi, pahalı saatler ve hediyeler gibi detaylar dikkat çekti
https://i.hizliresim.com/maoqxs8.png
15 dk gecikmeli malum bu grafikler..
Yarım saat fark var işaretlediğim elipsler arasıda....Açılış barı ile dk lık indirip aldılar..
30 dk sonra 344.000 de idi..
Kapanış da zaten 345.000..
Düşüş gibi görüyorsun ama oradan almak için anlık reflex yada seans açılmadan emir yazmış olman lazım..
Onun için diyorum..
Gün içi SHORT LONG..
Öyle geçmiş grafiğe bakarak konuşmak kolay..
Hele hele SHORT da kazanmak çok çok çok zor..
LONG da bi nebze...Ama onda da başın dönüyo kapanıyorsun..
ee kapandın ne yapalım..Hayde short...güm..
Gidiyo gidiyo cuma günü gördük..
Bi anda ..
1.70+ da 1 e düştü..Hop mop long mu short mu derken hopp -1...
zınkkkk durdu..aynen gerisin geri zıpladı..
Burası artık borsa değil kumarhane ..
Her hafta sonu kara p.tesi olucak diye bekleyenler acil viopu bıraksın. Yıllar önceki halimi goruyorum onlarda. Bu poyasayi kolay kolay vermezler. Yabancı belirleyici değil artık. Bu yüzden ozellikle dışarda olanları hiç takmıyor. Yükseliş genele yayıldı sayılır. Bankaların pili bitmedi gibi. Garan son 2 işlem gününde 27.50 den 24.00 leri görüp %10 dan fazla düzeltmesini yaptı. Vakıf halk kardeş kardeş gidiyor. Halen pd_dd leri çok aşağıda.pisaya bugün dipten usul usul hızlı gitmeden topladı buda gücü gösteriyor. Ortalık sakinlesin hele bir kaç olumlu haber gelsin. Altın vuruş fena olacak gibi geliyor bana.
öyle bir pozisyon alın ki borsa sizin için eğlence olsun.
stres =zarar
benim mottom belli "sıfır ile sonsuz hariç çok da tın" ...
y.t.d.
Pala dowun toplayacagini öngörüyor :)
30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun.Gazi Atamız ve diğer tüm gazi ve şehitlerimizden Allah razı olsun,mekanları cennet olsun.
Anladığım, yeni gelen yabancılar (rus mudur arap mıdır ,belki ikisi de) mal almakta çok iştahlı ve aceleciler
uzun süre kalırlar mı asıl mesele budur
Başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum
Twitterdan aldım da TEB ne yapmış öyle, İş yatırım da yanına yaslamış:
https://pbs.twimg.com/media/FbVumG2X...pg&name=medium
174 dolar kritik. Daha yolun başındayız.
Viop yapmayın zarar edersiniz. Spot varken viop...
https://www.nkfu.com/wp-content/uplo.../04/gayzer.jpg
Akşam bakalım kasadaki ceton durumuna, ekime gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış mı
akşam seansı çıkışla başladı hemde hızlı hızlı....
Dow yarım saate artıya geçer gibi. Yarında cuma verdi %3 in 1 ini geri alsa longcilara yeter. Vade in son günü action olur.
Gayzer, kesintili bir biçimde sıcak su ya da sıcak buhar fışkırtan, kükürt yayan kaynarca.
Geysir, İzlanda dilinde, fışkırmak demektir. Volkanoloji literatürüne İngilizceden gayser olarak geçmiştir. Gayzer kesintili bir biçimde sıcak su ya da sıcak buhar fışkırtan, kükürt yayan kaynarcadır. Yeraltı sularının magmaya dokunması ya da magmanın çok yakınından geçmesi sonucunda ısınmasıyla oluşurlar.[1]
Kaynaç patlaması videosu
Sıcak su kaynakları, volkanik ve kırıklı (fay) bölgelerde görülür. Bu nedenle kutuplara yakın bir bölge olmasına rağmen İzlanda'da birçok gayzer ve sıcak su kaynağı bulunmaktadır. Kaynak su belirli bir yerde ısınınca (kaynayınca), bir patlama yapar ve bu kaynar su yeryüzüne fışkırarak çıkar.
Dow dax bizi takip ediyor,alışmak lazim:he:
Bende vob yapmiyom ama burayı takip.ederim hep hemde yazarım ...
Halkta gidiyo ya artık memed abi paraları ezer..
Qdam karıdan boşanmak için kaçmaya calisiyor ,acaib günlere kaldık:he:
[IMG]https://i.hizliresim.com/se6zrzs.jpeg[/IMG]
pala don't care about us... rahmetli çokça dediydi ( imajsal & sözsel ) ...
S.a arkadeşler
Perşembe günü ABD ye dönüş yapıyorum .
Bu vesile ile forumda eskisi gibi onlıne olamayacağım .
İstemeyerek kırdığım üzdüğüm olduysa hakkını helal etsin .
Ereğli ortaklık payımdan ötürü arada sırada orada onlıne gözükeceğim arada fırsat oldukça yazarım çizerim
Allah’a emanet olun
L.A. veya Miami'ye yolun düşerse iki yol muhabbet ederiz.
viopda işlem yapıyorsan hayretullaha alışacaksın.
Hayırlı yolculuklar dilerim big abi, bist sayende iyi bir ralli gördü, hemde en ölümcülünden :bravo: spotta hamal gibi mal taşıyan ky arkadaşlar sayende iki guruş kar etti. Bir geldin pir geldin, bu iki aylık süreçte sen go go tar tar dedikçe pala emmide fışkırttıkça fışkırttı