Kredi almıştır kurumdan.
Printable View
Devlet Bahçeli den gelen seçim açıklamasından sonra planlar en yakın zamanda bir seçim olmak üzere yapılmaya başlanabilir artık.
altılılıların sürpriz adayı acun ılıcalı olacak diyorlar
ben inanmadım, haluk levent deseler daha mantıklı
Putinin bir şey söylediği yok aynı tas aynı hamam. Zaten altında da bir hareket yok.
Endeksi eksi gostermeyin diye net talimat gitmis biyerlere..:) bakalim ne kadar dayacaklar
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüp eksi, Kuş eksi, Bankalar eksi, Holdingler eksi.
Ereğli de 2,75$'a gelmiş tarihi zirveyi kırmış.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1115501
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.02.2022 tarihli kararına istinaden,
Şirketin üretim ve satış dağıtım sürecinde kullanmak amacıyla Heska Motorlu Araçlar San. Tic. AŞ'den 86 adet Mercedes Benz Kamyon ve Çekici aracın toplam 294.470.000,00 TL bedelle satın alınmasına; tutarın 15%'nin Şirket kaynaklarından 85%'nin finansman yoluyla karşılanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Saygılarımızla
Boğaziçi Beton San. ve Tic. A.Ş.
Yönetim Kurulu
şirketler yeni döneme göre pozisyon ayarlaması yapmaya başladı. bu tip haberleri epeyce görürüz. dün karar alıp bugün haber göndermişler.
Mehmet Barlas: Seçimleri kasıma alarak zaman kazanacağını düşünen muhalefet hayal kırıklığına uğradı
https://sputniknews.com.tr/20230221/1067314614.html
karakemal 6 masanın adayını düşüne dursun barlasta aynı kafada şu seçim bittiğinde bunlar gibi kalemşörleri merak edenler çok olur
Seçimi Mayısta bile yapabilirler. Daha aday bile yok 6 lı masadan.
SPOT da BofA satışa devam ediyor,
https://i.hizliresim.com/16jjlzu.PNG
aday olarak haluk levent tercih ederim, ilk gençlikten tanışıklığımız var, aynı barlara takılıyoduk
-naber kanka -iyidir kanka, senden
kazanırlarsa seçimden sonra cehape kitle muazzam bi şok yaşayacak, herifler 20 senedir tek konuya kitlenmişler -tayyip ne derse ne yapıyorsa onun tam tersine kitlenmişler.. beyin fonksiyonları düşünme yeteneğini kaybettiği için elleri ayaklarına dolaşacak, tayyipsiz bi dünya alem onlar için çok çok farklı bi masal alemi olacak
Çok kötü kızmış belliki bir daha davosa gelmiycek.
Suyuniçinde yarışan beygirlerden gundwane abinin ereğlisi 50 tale üstüne çıkarak dolar bazlı yeni rekorunu bugün itibariyle kırmıştır. kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim :bravo:
ABKA burada zarlar hileli, o yüzden senin senaryonun sıkıntıya girmiş olması muhtemel ama dışarı ile ilgili seninle hemfikir olanlar var:
-------------------------------------------
Morgan'dan hisse analizi: 15 yılın en pahalı seviyesinde
Morgan Stanley Stratejisti Michael Wilson, Fed'in parasal sıkılaştırmaya son vermekten çok uzak olduğu bir dönemde risk-kazanç denkleminin çok zayıf olduğunu ve hisse senetlerinin 2007'den beri en pahalı seviyede olduğunu belirtti.
Michael Wilson liderliğindeki Morgan Stanley stratejistlerine göre, ABD'de hisse senetlerinin pahalı olması S&P 500'ün bu yılın ilk yarısında yüzde 26'ya kadar düşebileceğini gösteren önemli bir uyarı işareti niteliğinde.
Morgan Stanley stratejistleri tarafından hazırlanan notta, son verilerin ABD'nin bir durgunluktan kaçabileceğini, ancak aynı zamanda Fed’in faiz artışlarının masadan kalkmadığını gösterdiği belirtildi.
Notta, hisse senetlerinin 2007'den beri en pahalı seviyede olduğu kaydedildi.
Michael Wilson, özkaynak risk priminin "ölümcül bölge"ye girdiğini belirterek, “Kazançlardaki bir sonraki düşüşten önce ana kampa geri dönme zamanı" dedi.
Söz konusu notta, özellikle Fed'in parasal sıkılaştırmaya son vermekten çok uzak olduğu ve kazanç beklentilerinin yüzde 10 ile yüzde 20 arasında çok yüksek kaldığı bir dönemde, risk-kazanç denkleminin çok zayıf hale geldiği kaydedildi.
Stratejistler, S&P 500'ün 2023'ün ilk yarısındaki en son kapanışından itibaren yüzde 26 düşüşle 3 bine kadar düşebileceği görüşünde.
https://www.bloomberght.com/morgan-d...esinde-2325629
Yan tahtalarda öyle ya da böyle inşaatın alt sektörü çok kağıt var, orada ralli havası var. Bist30 Bist30 deniyordu 3-5 kağıt harici orası yaya kaldı
Liyakat ve para politikasının bir tarafa konduğu bu dönemde herhangi bir alternatifin "yeni hikaye" nedeniyle daha kötü bir ekonomik görünüm arz etmeyeceği muhakkak...
Bunları bu arkadaşları her ne kadar global konjonktür lehlerine olsa da bugüne göre çok çok çok daha basiretli ve liyakatli oldukları ilk on senelerinde başarılı gören biri olarak yazıyorum. Çarşı herşeye karşı kafası değil yani...
Yan tahta muhabbetinde bu kadar genelleyici ve net konuşmak bence hata
400 kusur hisse hepsi mi pahalı, ya da hepsini detaylı inceleyerek mi yaziyirsunuz?
Pahalı olani da var ucuz olanı da.
yan tahta derken hangi tahtalar oluyor , sandalye masa satanlar dahil mi
Bankalar bu sene kazandığının yarısı kadar kazansa FK 2,50 oluyor yine.
F/K ymış temel analizmiş ile çalışmıyor piyasa orası kesin de bu kadarı da fazla be hocam. Akbank 15 leri yakıyordu bugün
Bozkuş Reis oğlanın harçlıklarını borsada değerlendirerek servet yaptın vay anasına. Ben fakirlik sektörüne geçtim sadece geyik için buradayım. 500 lot Arsanım var depremin altında kaldı ne zaman tahtası açılırsa artık adrenali o zaman yaşarım. Senin transparan poşet hazır her daim bir telefonun yeter.
Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhatabına sorun.
https://twitter.com/search?q=Danla
bunu yazarken biraz tereddüt ettim. çünkü tahtaları çok zor.
piyasa direkt çimento çelik saldırdı ama bu yapı kimyasalları, yapı ürünleri türünden üretim yapan eczacıbaşı grubu iştiraklerini de zamanı gelince elden geçirebilirler.
Bahçelinin konuşmasını dinledim. Seçimi yapacağız diyor daha ne desin. B.Arınç da tarihin tozlu sayfalarına karışmış oldu son kozu da patladı
Tüpraş gözden düştü sanırım.
liyakat konusunda haklısın tabii ki, güç yoğunlaştıkça yozlaşma kaçınılmaz.. para politikası konusuna katılamıyorum, imf ne derse onu yapçaz kafası gelecekse çöküş muhakkak, hem döviz yükselecek, hem faizler katlayacak, seri iflaslar, yaygın işsizlik, açlık, isyan, kan banyosu.. dış politikada da nato ne derse onu yapacaz söz konusu olursa, suriyeye dönmemiz ülkenin parçalanması üç sene sürmez
BES tarafı %30 da durmayacak gibi. Bazıları %40 a yaklamış. Büyüklerden %34 olanlar var.
kemal bu işaretlediğim bölgeyi zaten savunduğun hükümet yapmadı mı ımf den almadınız Araptan aldınız , orta doğunun lideri yapacaklardı suriyeye sokulduk , döviz ve faiz yükselecek diyorsun faiz nerede nasıl tutuluyor veya dolar nasıl tutuluyor bunların hepsi kısa vade seçim üzerine yapılan yamalar yani senin anladığın gibi yönetimsellik yok mesala bir soru sorayım sana RTE nin kendi iddiası ekonomist olduğu ile ilgili sen kabul ediyormusun bu ekonomisi önce onu yaz.
Bu kadar büyük paraları olan arkadaşlar seçimden sonra önce olacakları tahmin edebiliyor. Hatta büyük paralar da biliyor bunu. O zaman USD ve altının yastık altına kaymasının bu yönlü bir yığılmayi hiç düşündünüz mü.
Deprem bölgesindeki çocukların 1 yıllık giyim ihtiyacını DeFacto karşılayacak
https://sputniknews.com.tr/20230221/...067304119.html
:bravo:güzel bir haber.