Bursa'da da olabilir.. Doğalgaz varmış..Bursa'da...
Müjde benden olsun... Bulması AKP'den:party:
Printable View
5dkda 206 puanlık hareket olmuş. Rekor olabilir 14.05 barı
PALA sıkı çalışıyor..
planı var mı? rasgele mi gidiyor??
TAVAN'a kitledi ama 3-4 defadır çözdüler..
Kolay iş değil..
Tavan bozuldu, tehlikeli saatler, otobüs gerçekten tıklım tıklım dolu ve de haşat ise, üffff asfalttan ciletle kazırlar bizi :drunk:
Siz yinede yere izmarit atmayın petrole/gaza filan denk gelir bilemezsin :)
Evet Dolar satış 22.08 Lira.
Alışta 21.24 e kadar çıktı.
Benjamin atağa kalktı gene.
https://www.haremaltin.com/
https://www.altinkaynak.com/canli-kurlar/
Ahanda götün götün geliy otobüs bahriyeli abi şindi zıctık
Gün içi alan parayı cebine erkenden atıyor gibi.
Ben biraz pozisyon azalttım .
4800 altı kapanışa oynarsa tamamen kapatırım.
Makas baya yüksek Viop o yüzden sağlam kitleyemedi gibi
Herif vadelilerde gaza bazıyor, gazdan ayağını keser ise arbitrajcı çıkar ama şu an onları kilitledi gibi.
bu çıkış yarında devam eder gibi, terste kalmaz umarım kimse :ok:
U100 de 4999,31 mümkün gibi, bakalım. :ok:
tek lot hisse satmayacağım .. aldım koydum kenara ... adını unuttum .. onun içinde oyalanmalık,günlük daytrade için ayrı bir hesap açacağım .. bence trend devam edecek .. dalgasal olarak 3. dalga başlayacak bencee :) ..
Koç grubu ve Çelebi grubu hisseleri değişiklikte çıkışa devam eder
başkan nokta atışı olayı tahmin etti :ok:
ekgyo ayak uyduramadı bu yükselişe bence :)
Yarını bekleyenedim, şortları arttırdım...
Saatlik ortalamalar aşağıda kaldığı için ara ara asansördeyiz 4800 üstü kapanış bugunlük bana yeter.:)
bakalım maç sonucu nasıl bitecek
ISC ve Koç çözülmedikçe esneme zor gibi
Bim in tavan olduğunu da gördük ya :)
Ohac üstat, seans sonu hacim olsun diye yan hisselere dalarlarsa kapanış 4900+ olur, çarpılma da :he:
M.İ açıklama yapınca 40 kont. yolladım ..ama asılı kaldı...Emir iletimi yapılamadı..Benim kaçan karımı kim karşılayacak?
ABD ADR'lerde durum
işlem az ama fikir verebilir.
https://i.hizliresim.com/l5nsk3y.jpg
14 den az işç ye ek yaptım, 12 alt alışım ort 12.10 oldu :ok:
RTE nin süper dahiyane ekonomi yönetiminde yüzde 500 yapan borsa RTE gidiyor KK geliyor diye yine tavan.Acayip acayip işler.
KK faizleri daha da düşürüp daha fazla mı para basıp verecek acaba?
Herif yabancı oranı yüksek olanları daha cesaret ile alıyor, en kötü ihtimal fonlara yediririm diye düşünüyor.
Yerli işi değil gerçek yabancı herif olabilir.
MSCI TUR %7.11 olarak görüyorum.
VİOB yapmayın..DALLAMANIN TEKİ GELİR ŞİMDİ..ptesi artı gap oluyor..der.KOLAY PARA,DER...Oysa işlem bile yapmaz..yapsa da sembolik..
Kaldıraç olmuş 3
MC si var..depremi var,ani haberi var...Mesela saat 14 te short yakalanan çok yara alır...
Mutluluk hissede...
Zengin olan hisseyle olmuş..Ama hayatımda hiç viobla zengin olan görmedim..mesela son 2 yıllık aylık ekstresine baksın..düzenli kar var mı?
Bu gün tesadüfen short olmadım...Hanımı iş yerinden alacaktım..Onun için flattim..yoksa sistemler bile saat 14 te sat vermişti..ekran başında olsam short olurdum..Verilmiş sadakam varmış..