Bilgilendirme için teşekkür ederim
Printable View
şark bülbülü filminden:
"içinde 70 ev, 42 samanlık bulunan 2000 dönümlük tarlasıyla sarısöğüt köyü tamamı 2,000,000 lira,
210 baş inek ve öküz 10'ar bin liradan 2,100,000 lira,
900 baş koyun 1000'er liradan 900,000 lira,
96 baş kadın 5'er yüz liradan 48,000 lira,
köydeki 78 baş erkek, 100'er liradan 7,800 lira,
220 baş küçük çocuk 50'şer liradan 11,000 lira,
26 baş ihtiyar bedavadan hediyesi olup ceman 5,000,000 lira."
yalnız tokatyıldızı için ekstra 1000 lira ödenecekmiş
sosyal medya diye bir şey icad olmasaydı.. hissenetin potansiyeli çok büyüktü.
ama çıkınca millet oraya kaydı.
forumlar eski alışkanlıklarından kolay kolay vaz geçemeyenlere kadar geriledi.
aslında hissenetin geçmişteki page rankı çok yüksekti.. bukadar büyük değere sahipken birçok proje yapabilirdi. "ekomi haber sitesi " vb. gibi birçok dala backlink sayesinde yüksek hitlere ulaşabilirdi.
kullancı zaten hazır. çünkü.
tek yapması gereken içerik üretecek iki eleman.
:drunk::drunk:
ekonomim haber sitesine bakın.. hitine aylık. birde hisse netin.
hissenet çok daha azdır ziyaretçisi.
malesef değerlendiremediler siteyi.
BearBull patronun gönderdiği haber .. mynette de var .. :) kaça satıldıysa ..?
https://finans.mynet.com/haber/detay...n-aldi/494744/
ekonomim.com haber sitesine.
aylık 12-15 milyon ziyaretçisi var. şimdi baktım.
:drunk:
hisse net ise . 350 binlerde .
şimdi baktım.... tahmin ettiğim gibi.
...
ben olsam bu siteyi satın almazdım.
Objektif duyuru olarak Hisse.Net hakkında gerekli açıklamayı yapacak ..
Faiz kararı seviyesindeyiz tekrardan @xu100 .. :) azılı büyükbaş boğa yoklamak istedi aşağıdaki durumu ... ytd..
gyo lar..mb kararını 48 saatte anca özümsediler heral :kahkah:
rica ederim ben sadece oyun düşüncemi paylaştım .Hükümet ve merkez hep ekonomi düzelecek diyor ama geriye bakıyorsun verdikleri hiç bir data tutmadı ama faiz indirimi oldu , nedenleri herkes kendine göre yorumlasın , bakıyorsun tv ye çıkan uzman ve aracı kurum elamanlarına hepsi yukarı 2025 için bir çıta hikaye çıkarma derdinde çünkü kazançları bu sahadan elde ediyorlar çeşmenin hep akmasını istiyorlar ,bunuda fonlardaki parayı buraya sokmak için yapıyor yabancı yemez faiz düştü hura gidelim türk borsasını alalım hikayelerini , 1 aydır yabancı gözüken bir para 1 hafta giriyor 1 hafta çıkıyor o para şimşekle monte edilmiş grup kişi kimse ınsıder ağırlıklı çalışan bu hafta yine çıkmış , suriyeye bakıyorsun donatıyoruz herşeyi biz almışız kafasıyla piyasadaki şirketler üzerinden oyun döndürülmeye çalışılıyor bunlar soruyorum yabancı ve fonda keş para kaz***** bu fiyatlardan buraya çeker mi.İçerde olan parada az makinalarla dükkan açık tutulmaya çalışıyor .Bu yüzden en azından yerli çekicekse adamın ppf dan kazandığından daha yukarılı çıta koyup buraya çekmeli bunu fiyatlarla başlaya bilirler biraz daha geniş kapsamlı böyle düşüncelerim.
bol kazançlar
@Emlak. xgmyo..haftalık log TL guncel hali.... bol şans/kazanç.. . ytd.
https://i.hizliresim.com/4kuwvnw.jpg
SEL adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
hayırlısı.
maraba başına 100 dolar etsek..
fena para değil.. :drunk:
demek ki epey bir şey değişecek.
bence sosyal medya ile yarışamayacaklarını düşündüler. sitenin eskisi kadar faydası da yok. sır değil.
Sağolsun hisse.net BIST batakligina bulasmamiza sebep oldu. Kazandık, kaybettik, ogrendik devam ediyoruz. Finale baktigimda iyi mi bulastirmiş diyorum. Umarım yeni patronla birilerine faydalı olmaya devam eder.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim yeni yönetim ve kurumdan tek talebim abi Tweter gibi yapın benim engellediğim adam benim yazılarımı çizdiğimi görmesin .
tartışma az olur
Birde benim gibi DEĞERLİ BİLGİLER PAYLAŞANLAR VAR onlar mezatlan :)
10,987..............................LONG ......speği tırtıklamaya devam.........bu aptalın parasını almak....için elinizi bazmanız yeter.......
Ahmet Can 15 yılı geçmiş kıdemli üyelere 1000 er dolar satıştan pay ateşler herhalde, ibanı kime atıcaz @Medwig
Benim kapasiteyi çok küçümsüyorsun yeğen,
Kaç tane şemsiye sığıyor bi bilsen :kahkah: