12245 falt oldum. toplantım var
Printable View
Deizmi önlersek limonun tanesi 5 TL olur
Ali Karahasanoğlu
Ateizmide önlersek borsa 15.000 olur gibi geliyor
[QUOTE=ayhan53;7072656]Deizmi önlersek limonun tanesi 5 TL olur
Ali Karahasanoğlu
Ateizmide önlersek borsa 15.000 olur gibi geliyor[/QUOTE]
Bu ara yine fiyat vermeler başladı :)
Burada Türk Telekom tanıyan var mı ? Nedir ? Ne ayaktir ? Felan ..
Tamamen öğrenme bilgi alma amaçlı soruyorum ,hiç bir pozitif veya negatif düşünce içermeden, ama mevcut kâr ve fiyatı makul bulmadım .
Arkasında bir hikaye vardir mutlaka, badem insider mi var ?
son günlerin en çok dedikodusu çıkan tera spor o bile oyun döndürüyor :)
hafta sonu sugarbank grafiği çok hoşuma gitmişti almış götürmüşler..pazartesi Bozkurt dayıya yazacaktım unuttum kısmet değilmiş..
Eylül son haftaya kadar hafif hafif düzeltecekler bence.
Bas bas paraları Leyla'ya
Bı daha mi gelecen dünyaya
:kahkah:
Şimdi deyyusun biri aradı ismimle ve 24 saat içinde soğuk cüzdandan adıma 3 kez çekim yapıldığını ve geri alacağını söyledi , kodumunun itnesine , soğuk cüzdan kullanmadığımi bi b.ok yersem Binance üzerinden yaptığımı 3 ayrı güvenlik testini tamamladığımi ve paraların sadece kendi ibanima gidebilecegini söyledim g.öt oldu ve sesi titredi ,sektirdi gitti.
Ancak ismen araması ilginç bana başka numara hazirlayabilirler arkada telsiz anonsları felan , bu polis teşkilatı bu işi çok sıkı tutmalı şimdi numarayı versem bı şey bulamadık derler
Numara 0232 900 11 93
İzmir gibi ama kesin Karadağ , Sırbistan felandir .
Candaş Tolga Işık
@ctisik
·
3s
Az önce Adalet Bakanlığı’na sordum: “Şikayetten vazgeçilmesi nedeniyle ev hapsi verilmiş. Ancak Başsavcılık tutuklanması talebiyle karara itiraz etti†cevabı geldi. Belinden silah çıkarıp adam vuran birine ev hapsi!!! Eve bırakırken plaket de verseydiniz.
Alıntı
Timur Soykan
@timursoykan
·
6s
Aşiret düzeni: Ankara’da ‘06 BCK’ plakalı araçtan inen Bucak aşireti mensubu, tartıştığı kişiyi böyle bacaklarından vurdu. İddiaya göre: Memduh Bucak, şikayetten sonra polise teslim oldu. Aynı gün mahkeme tarafından serbest bırakıldı
https://x.com/timursoykan/status/1957703572017279053
hala pıst 100 2025de 14 bin olur diyorsunuz adam vuruyor ev hapsi diğer tarafta mış -muşla gizli tanıkla milleti içeri atmalar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Uluslararası Yatırım Pozisyonu İstatistikleri, Haziran 2025 verilerini açıkladı.
Türkiye’nin net Uluslararası Yatırım Pozisyonu 2025 yılı Haziran ayı itibarıyla %2,8 oranında
artarak eksi 329,4 milyar dolar olmuştur. !!!!
Ülke teknik olarak batmış durumda olduğunun teyyidi.!!!
BİST’ de ralli bekleyenler.!!!!
Kurbanlık koyundan farkınız yok.!!!
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bugün BIST in kurban bayramı sanki güççükleri kurban niyetine kesiyorlar besmele çekin bari
12225 den tekrar bi long denemesi
bımoşa bastıkça piyasa benim kuşu kaldırıyor badem spor:)339 yaptı
eyvallah bedri aso sat kuş al yaptıklarından beri geçişi güzel yakaladık buradada paylaştım 187 tepe aso diye ben adaya veda ediyorum dedik geçişi yaptık hoşuma gitmeyen pıst 100 sanki bir haber bekleniyor bazı tahtalarda geçişler var bizim bildiğimiz en yakın haber 11 eylül sonra 15 eylül bakalım hikayenin sonu nasıl olacak.
bol kazançlar