Hiç olmazsa fabrika çalışıyor mu, sorusunu cevap verebilir di
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hiç olmazsa fabrika çalışıyor mu, sorusunu cevap verebilir di
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. meteak ben de size katılıyorum iyimser bir yaklaşımla. Daha önce de dile getirmistim. Bence genpower jeneratör Müjdat beyin bir evladı gibidir diye düşünüyorum. İnsan evladından vazgecemeyecegi için patronumuz da genpower jeneratör den vazgecmeyecektir diye umut ediyorum. Bizim gibi patron da BIST in şirketi uyarmayarak kot dışı bırakmasını beklemiyordu diye tahmin ediyorum. Yine şahsi fikrim patronun bu işi ilk olarak şuan yaptığı gibi evladını (genpower jeneratör) tek başına kurtarmaya gayret ediyor. Eğer böyle kurtaramazsa o zaman ortaklık dusunecegi fikrindeyim. Yazdıklarım tamamen iyi niyetli düşünceler olup bir beyin fırtınası ürünüdür 😊 inşallah biz tüm Ortaklar zararlarimizi çıkartabiliriz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
borsadan atılacağını biliyordu bence son açıkladığı bilançolarda eksiye düşürmesi öz sermaye sini boşuna değildi borsadan çıkmak içindi belki burda hesaba katmadığı borsa istanbul un uyarı yapmadan borsadan atması olabilir tahminen uyarı mayıs ayında gelebilirdi eylül ayında borsadan yada kasım ayında borsadan yine atılacaktı yani sonuç itibari ile müjdat patron borsadan soğumuş görünüyor özellikle borsa istanbul ile arasının iyi olmadığı görünüyor spk nın her yaptığı başvuru yu red etmesi yüzünden mali sıkıntılar yaşadığı ortada önce ilk denemesi gen power holding ile yaptı 56 milyon hisseyi halka arz edecekti spk red etti burdan yaklaşık 56 milyon tl zararı oldu bu para ile şu anda ana şirketi olan dünyanın en büyük jenaratör fabrikasının tüm kısa vadeli borçlarını kapatıyordu ve iflas gündemde bile olmazdı sonra ikinci başvuruyu yaptı bu sefer gen yatırım holding hisseleri ile ana şirketi olan jenaratör ü birleştirmek istedi sermayesini 10 milyondan 340 milyona çıkarmak isteyip aradaki 100 milyonluk hisseyi halka arz edecekti yine 1.50 nominal değerden hesaplarsak 150 milyon tl zarar etti burdan da çünkü spk ve borsa yine red etti olmaz dedi böyle olunca kısa vadeli kaynak bulamadı mali sorunlar büyüdü şimdi iflas davası ile karşı karşıya işte bu nedenlerle borsadan soğuduğu için şirketin borsada olup olmaması onun için pek te önemli değildir bence şimdi gelelim gelinen noktaya
bundan sonra müjdat patron bütün bu olup bitene rağmen ben hala iyimser oluyorum dünya devi dünyanın en büyük jenaratör fabrikasını haraç mezat satılmasına göz yumacağını sanmam bence bir şekil bu işten kurtaracak ama nasıl onu bende bilmiyorum ama batmaz gibi geliyor bana
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarıma göre kimse hisse alıp satmasın
ne kağıttı be geçmişte kalmış bu kağıtlar genyh artog tumtk vay be
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2ff2fe25b.jpg
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
hayırdır kapanış fotosumu attınız.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tasarımı güzel geldiği için paylaştım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi