Valla ne yapıyor bilmiyorum spek ama inşallah çıkar bigün biryerinden.ALLAH büyüktür.
Printable View
Ben cok gidecek kagit cok baskilanir dusuncesindeyim ama insallah yanilmam
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gidicek olan zaten çoktan gitti.Endeks olmuş 118 üstü.zarar %40 bende.Çıkaracağım başka kağıt olsa anında satarım ama mecbur kaldım bu haysiyet yoksununda.Çünkü çıkan zaten zirvelerde bir çok kağıt.Alıpta iyice zararımı derinleştirme riskim çok yüksek.Mecbur bekliyoruz...
Haklisiniz ucuz kaldi
Zaten çıksada anca 4 lere gelir.Buda benim zararı çıkarır.Bende öp aşağı çık dışarı.Çektiğim stresle ayrılırım bu lanet hisseden!!!
Eski zirvesini bu sene icinde gorecegini düşünüyorum ytd
o çok baskılanan kagıtta küçük yatırımcı baskıya rağmen mal satmazsa çok gitmez çok düşer. GARFA da şu anda olan bu. küçük yatırımcı malı bu kan emiciye verirse gidecek. vermezse gitmeyecek. malın zaten önemli kısmı büyük ortak garanti nin.. kalan kısım bu spek bozuntusunun oynayabileceği ve büyük para vurabileceği kısım. ancak bunun için de tahtadan hatırı sayılır bir malı çekmesi gerekiyor. bi aldı 2.5 lardan 4.99 a degdirdi ve ordan itibaren büyük ortagın satışlarını görünce kendisi satıp buralara cekti. 2.70 den tekrar alıma geçti ama bu sefer hiç beklemediği şekilde orta ölçekli alıcılar da geldi tahtaya. yani yukarı yapmasına degmesi için gerekli miktarı tahtadan almaya calışıyor. almak için yazdıklarını da 5 er 10 ar bin lot seviyelerindeki alıcılar kaptı bir kaç kez. beyefendi şimdi yayla ya cıkmış orda at oynatıyor. ama bunun adını duyan tahtadan katıgı için orda da malını satacak adam bulamıyor. bulamadıkça kendi satışlarını alarak yukarı devam ediyor. o arada göz ucu ile bu tahtayı da batırmaya devam ediyor. benim anlamadığım 4.90 üstü satışa gecen garanti bankası üst yönetimi bu seviyelerde neden tahtasını bu oyunlara alet edilmesine göz yumuyor? 2 gün üst üste bu adamı terse düşürse bu adam bir daha garfa nın sokagına ugrayamaz. yatırımcı talebi ile tahta çıkacaksa çıkar düşecekse düşer. şu anda son 2 aydır kapanışlar hep bizlere dayatılan fiyatlamalar. dayatan kim, hektor denen spek bozuntusu. bir arkadaş kim bu diye somuş. elinin altında google diye bişey var. yaz sor kimmiş..ben "speğim" diyip de bu kadar çok twiterde facebokta mynette orda burda insanlarla dalaşan küfürleşen bir adam olur mu. spk ne iş yapar??
2.80 lere gelmeden rahatlamayacak gibi...ytd