Yarısı orda yarısı burda Hocam
Printable View
Gayet iyi mali veri
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net kar rakami guzel ama beklentinin hafif uzeri. Bu piyasada bu rakama büyük tepki vermesi sürpriz olur.
Piyasa duzelince pizitif ayrışma olabilir belki.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isyatirim, AL oneriyor, hedef fiyat 30.84, getiri potansiyeli % 106
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ANHYT
Hayırlısı olsun ben 4 te 1 agesa 4 te 3 anhyt çevirdim agesanın 60 olduğu yerde anhyt da 30 olur diye düşünüyorum
Zaten korelasyon o şekilde hatta anhyt biraz daha yukarıda seyreder... Herkes tarafından atlanan bir şey var.. Anhyt ilk çeyrekte hiç bir zaman karını yüzde 100 arttırmamıştır... Hep yüzde 40 yüzde 50 artırırdı.. Bu sene ise 2023 e yüzde 100 ün üzerinde başlamıştır...
Hocam foreks anketi huylandirdi beni bu doğrultuda anhyt geçtim çoğunluk olarak sebebi bilançolardan sonra anhyt daha iyi performans göstereceğini düşündüm agesaları zararına verdim ama kendimce doğru olanı yaptım zaman zaman fiyat ayrışması kendi içlerinde yapıyorlar bun nedenle içim cız etti bu takası yaptım ilerde sattığım agesadan çok elindeki anhyt alır diye düşünüyorum
Değerli ANHYT yatırımcıları,
Bu şirketin Maraş depreminden ne ölçüde etkilendiği (tazminat ödemeleri, sistemden çıkışlar v.s.) ile alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler,