Kasım ayına az kaldı hangi sektör güçlü kar açıklayacak yaşayıp göreceğiz.
Printable View
Kasım ayına az kaldı hangi sektör güçlü kar açıklayacak yaşayıp göreceğiz.
Tursg 36 liradan yabancıya satış yaptı. yanlış
gormediysem Ansgr'de de geçen gün bir fon satış yaptı payının % 5 ten aşağı düştüğünü bildirdi. Alan keriz mi hemde yabancı, kazanmayacak olsa neden alsın denilebilir fakat şirkette herturlu içsel bilgi mevcutken karlılık devam edecek ve hisse fiyatı artacaksa, yüksekten satmak varken neden bu fiyatlardan satıyor?
Hem tursg hem ansgr bir miktar taşıyorum fakat bu hareketler işgillendir miyor da değil beni, bu konuda siz ne dersiniz sayın Crux?
8 TL’den hisse geri alımı yaptı
Bunu 36 TL’den satıp o parayı büyüme için kullanmaya çalışmasında problem yok bence.
Kar realizasyonu yapılan başarılı işin sonuçlandırılmasıdır.
Hem de hisseye verdiği desteğin geri alımın ne kadar doğru olduğunu ispatlamış oluyor.
Hisseyi 36 Tl den alanların da bir bildiği vardır.
Ben de 41 TL’den aldım.
Hedefim 3 haneli rakamlar
Vergi rekortmenleri listesinde ilk 50’ye giren sigorta şirketleri
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anadolu sigorta iyi fakat Turkiye sigorta ayrışma yaşamaya devam ediyor az kaldı 3, çeyrek Kasım ayına ytd.
İsrail filistin savaşının Türk borsasıyla alakası yok küçük ülke israil arkasında amerika ve diğerleri İtalya,İngiltere,Almanya meydan okuyor delikanlı olsan diğer ülkelerden yardım istemezsin fakat delikanlı değilsin olamazsın tarihte bir tane kılıçla kurduğun ülke medeniyet yok korkak olduğun için atalarınız korkaktı şuan ki İsrali yönetenlerde korkak kendinize sorun neden küçük ülkeyiz diye sorunun cevabı kolay korkak olmanızdır.Aynısı yunanistan ve ermemistan içinde geçerli avrupa birliği oluşumunun dışında farklı bir oluşum kurulmalı adı Euro birliği ve Abd yardım isteyen korkaklar birliği 3 ülke aynı masada.
İsrail devletinde kızlarda askere alınıyor zorunlu askerlik o kadar zavallı bir ülkedir.
Daha ağrını yazmaya gerek yok tüm dünya ülkeleri biliyor ne kadar zavallı olduklarını.
Anadolu sigorta dün yaptığı primi geri verdi çok kötü kapattı seansı eskiden hep sağlam hisse derdim gene aynı düşüncedeyim sağlam hissedir fakat Türkiye sigortanın daha güçlü durduğudur ytd.