Teb yeni giris marifetli 25
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teb yeni giris marifetli 25
Lovely
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi için çok teşekkürler. Üretilen elektronik kartlar zaten 1 ay gibi bir sürede üretilip stoklanabiliyor. Yani Malta'da 1 aydan fazla kalmama ve yaşamama gerek yok. Konuyu araştırıyorum , verdiğiniz bağlantılarla da temas kurmak faydalı olacaktır. Tekrar teşekkürler.
Bem ay sonu 30 dan 32 gun planliyorum
Burada 2. Kisim olan sirket sahibi malta da yasamayacak durumunu sirketi bir baskasinin uzerine acarak cozebilirsiniz. Kendinizi de yillik 30k uzerine maasla gosterip ise alabilirsiniz director ya da executive vs pozisyonda.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malta Avrupa birliğinde sanırım, ben Avrupa birliği vatandaşı olduğum için (Avusturya) prosedür biraz daha kolay olabilir. Eğer tek kişilik bir firma kurup ürünü orada kendim üretebileceğim ve yurt dışına satabileceğim düşük bürokrasili bir imkan mevcut ise benim için çok faydalı olabilir. Firma sahibi orada sadece 1 ay ikamet ederse bu uygun olur mu tabii ki araştırmak lazım. Bilgi için tekrar teşekkürler. Konuyu iyice araştırıp bir hazmedeyim. Takıldığım bir nokta olursa sizi çok meşgul etmeyecek şekilde özelden tekrar sorarım. Mevduatçı dostları fazla kızdırmayayım.
reis halledecek dedik o kadarrrr:halay::oleyo: