Ne oldu yemedi galiba 245 indirmek onur yoksunlari
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne oldu yemedi galiba 245 indirmek onur yoksunlari
250 den 1000 daha verdim
ya yazmayayım diyorum da ferhat bey bu hissenin spek inin kim oldugunu biliyormusunuz? sizin aldıgınız 10 k 15 k herneyse bu adam a etki eder mi buna inanıyormusunuz gercekten ? adam isterse bütün destekleri kıra kıra kıra kıra 2.20 lere bi ceker hepimizin aklı durur napcagımızı sasırırız o yuzden bı sakin olun lutfen adama kufretmeyı bırakın:D hayır forum u okuyorsa uyuz olmustur bi salın bi ay bi bucuk ay guzel bı tabloyla karsılascagımıza ınanıyorum tabii endeks musade ederse
Hissenin speği kimse borsadan anlamadığı aşikar
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa rekor kırdı kar çok güzel ama spek acemi borsa eksiye düşerse işimiz kötü ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyide spek kime ve neye gore indiriyo cikariyo senedi senin benim onun elindeki kagitlara gore elimde 30 0000 kagit vardi ben sen o satmasa cikarirmi bu kansizlar kagidi cikarmazlar size yol aciyom ne guzel iste intikamim kotu olacak tukas merak etme dusursun daha cok dusursun bakalim nereye kadar dusurecek spek 15 k etkilermi diyonda bu aclar tek tek sayiyolar lotlari isallah ben yanilirim ben kaybetsemde siz kazanin en azindan
Simetrik üçgen formasyonunun neredeyse ucuna geldi. Aşağı ya da yukarı kıracak. İnşallah yukarı olur. O durumda 2,9X'e kadar bir sıçrama yapabilir. Trend yönünde kırılma ihtimalinin daha güçlü olduğunu düşünürsek yukarı yapması muhtemeldir. Aşağı kırarsa hötü 2,0X'lere kadar çekilebilir. Üstelik trendi de aşağı kırmış olur ki, bence zayıf ihtimal. Ama tabii imkansız değil. Yatırım tavsiyesi değildir. Beklemeye devam.