Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya "tl" Degil o, litre litre!:vk: Telefon ne anlasın lt’den tl yapmış , akilli telefon ama aklı paraya çalışıyor hep :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Telefon ne anlasın lt’den tl yapmış , akilli telefon ama aklı paraya çalışıyor hep :he: Lt'mi yazmisim da, tl anlamış geri zekali telefon? Litre yazdim yahu, hem benim telefon niye gerzeklik etmiyor?
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Neden, hediyenin küçüğü büyüğü olmaz, neyse 5 litrelik sarayım bari!:oleyo: Ona o kadar emek harcayan babasını da unutma, sar bir şeyler.. :halay:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Lt'mi yazmisim da, tl anlamış geri zekali telefon? Litre yazdim yahu, hem benim telefon niye gerzeklik etmiyor? iPhone ‘un kafa böyle, bende bazen çevirdiği seylere bakıyorumda yuh diyorum :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ona o kadar emek harcayan babasını da unutma, sar bir şeyler.. :halay: Haydaa bende simdi başarıyı kızımız yapmış 5lt neden babasına yazacaktım :he:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ona o kadar emek harcayan babasını da unutma, sar bir şeyler.. :halay: Bir beş litrede babuskoya takarız, öküz değiliz ya!:he:
Litreler havada uçuşuyor ben bir balkona çıkıp hava alayım yoksa uykum gelmeye başladı :he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bir beş litrede babuskoya takarız, öküz değiliz ya!:he: :cck::kalp::cck: