2.65 e bir destek atayım:-))))))))
Printable View
2.65 e bir destek atayım:-))))))))
Sayın lazoglu73
Bir kaynakta şöyle bir tanım var
Bedelsiz Sermaye Artırımı Nedir?
Bedelsiz Sermaye artırımı, şirketlerin kendi iç kaynaklarını (emisyon primi, yeniden değerleme değer artışı, yedekler, iştirak ve duran varlık satış karları, temettü) kullanarak yapmış oldukları ve ortaklarından ilave kaynak talep etmeden bedelsiz olarak hisse senedi dağıttıkları sermaye artırım türüdür
Sizin söylediğinizin yasal kaynağını belirtirseniz memnun olurum.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekniğin T sini bilmeyip burda tahta yapanla kavga eden şahsiyet ,
Sen önce hangi tahtada olduğunu öğren abilerinden sonra ben teknik konuda anlatırım.
Seans salınımlarının hepsinin anlamı vardırda anlayana usak topiğine boş 10 msj atma ile borsacı olunmuyor.
Karşındakiler seni tükürüğü ile boğar anlamazsın.
Tekniği küçümsiyenler zamanı gelince ne yin ne olduğunu anlarsınız.
Ben eski topikte mevcut 1.57 tahtayı toplarken hedefi 2.00 verdim bunu teknikle verdim ,
2.00 sonrada yine teknikle 2.85-90 bandını verdim bunlar teknikle oluyor ne temeline baktım nede burda yalandan yere boku ile kavga edene bizim işimiz teknik , bUgunkü salınım saatlik gösterge gaz alımı , günlüğe döndümmü düzeltme görürsünüz.
Düzeltme derin olmadığı sürece iyidir eğer daha yukarıları fiyatlayacaksa .
Bu konuyu tanıdığınız bir bağımsız denetçi ye yada spk ya sorun yasal kaynak orası. Ben işin tekniğini söyleyim bu sizin söylediğiniz nerde yazıyor Türk Ticatet kanunda şirketler yasal defterlerini neye göre tutuyor vergi usul kanununa göre VUK a göre tutulan yasal kayıtlarda duran varlıklar değerleme biliyorumu hayır VUK da yeniden değerleme yoktur.
Değerleme nerede var Sermaye piyasası kanunda peki sermaye piyasası kanununa göre yapılan değerlemeden kaynaklı ozkaynaklara yansımış değer artış fonu VUK için bişey ifade ediyor mu? hayır etmiyor
Yani SPK mevzuatı kapsamında yapılan değerlemeler şirketin yasal kayıtlarında yer almıyor
Öylese şirketin yasal kayıtlarında olmayan bir değer artış fonunu siz nasıl olurda bedelsiz sermaye olarak dagitirsiniz mumkun değil
Bu yazıyı bir bağımsız denetçi ye okut o sana anlatır yasal kaynağını
Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bir konu üzerinde bilgi paylaşımıdır.
Rahat ol sal gitsin.2.90 uzeri gecmiste yaptigi bi cikis trendi var onu yaparmi acaba.sakronun sayfada paylasmistim olabilir demisti.dur cekim yollim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d55a8bd72b.jpg
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik uzerinde direnç ve destek noktalarını belirtebilir misiniz ?@bulut1-53
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.