Geçmiş yazıları okuyun eski nick 'in silici idi, ben sirketi asla kötülemedim, kötüleyeceğim şirkete neden para yatırayım??? Insanlık ediyorum pişman etmeyin lutfen
Printable View
Geçmiş yazıları okuyun eski nick 'in silici idi, ben sirketi asla kötülemedim, kötüleyeceğim şirkete neden para yatırayım??? Insanlık ediyorum pişman etmeyin lutfen
Hayat insana her gün birşeyler öğretiyor. Burada daha yazmıyorum hepinizin yolu açık olsun. Bol kazanclar
Kerim Ülker kaç para almıştır acaba bu yazı için? Nasıl yedirecek eşine, çocuğuna?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede haberlerle algı yönetimi ve manipülasyon yapıldığı aşikar.. Hem de bunu çok kaynaktan yapıyorlar.. Kerim Ülker siparişe göre yazı yazmış, orası net.. Ama günü geldiğinde elimdeki lotları spek ve tayfasına nasıl yedireceğimi ben biliyorum.. Azdan az çoktan çok gider demişler.. Beklemenin bize maliyeti varsa onlara çok daha fazlası var.. Ayrıca böyle bir yöntem kullanıyorlarsa artık son kozlarını oynuyorlar diye düşünüyorum..
Ayrıca sabrı olmayan zaten bu hisseye girmesin, sabrı olan için de Vesbe'nin 2012 Eylül - 2014 Nisan grafiğini incelesin.. İnsanları nasıl psikolojik harbe sürüklemiş, dökmüş görsünler.. Tabi sonrasında hisse 10 ay içersinde 3 liralardan 20 liraları gördüğünü de unutmasınlar.. Bu sabrı gösteremeyecek zaten hiç bulaşmasın..
...Değmeyecek bir şeydi, sileyim yerine patinaj takası koyayım..
https://pbs.twimg.com/media/EVuqjIqX...jpg&name=large
Akenr tavan oldu, odaş ve zoren de pozitif kapadı. Her türlü manipülasyonu göz göre göre yapıyorlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tek merak ettiğim bu yapılanlar patron tarafından mı yoksa bu hisseyi ele geçirmiş şirketle alakası olmayan zengin bir grup tarafından mı yapılıyor?
Bu işi yapan sirket olmasa dakikasında kap açıklaması gonderirdi