Hus kactan alayim bu mereti?
Yani aklimda rakamlar var ama tamda emin olamiyorum
Printable View
Sadece 84 ile 95 arasındaki kademelerde işlem yapan iki aracı kurumun işlemleri incelenirse bu hissedeki manipülasyon ortaya çıkar. Ama inceleyecek spk sadece milletin tweetlerine bakıp ceza yazacak adam arıyor. Aracı kurum adını vermek istemiyorum ama ihlasta 95 kademesine çıktığı gün alıcı olan aracı kurum ve diğer aracı kurumun işlemlerine baksınlar yeterli.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu kadar fazla düşmesinin sebebi kıykuyruğun tekenin müco beni tehdit ediyor diye yaygara koparması ve mahkemeye vermesi. Laf atan tarafa bakıyorum akp cenahından kimseler.. yani müco bu sefer hesaba çekilebilir korkusu var. Müco gözden çıkarıldıysa Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarız bir müddet daha müco akp itliğine devam etsin..
korkacak bir şey yok traş yapıyorlar. https://www.youtube.com/watch?v=WlFoIKX5Tk8
Bu ky 10 martta satmadı 22 nisanda da satmayacak.
Pamukbank ı terör örgütü batırdı ortaklara geri verilmelidir diye açılan hak talebi "tüm ihlal iddaaları açıkça dayanaktan yoksun bularak hak ihlali saymadı.bankanın cezalandırılması iyi yönetilmemesidir" ifk iddalarıda hep terör örgutu batırdı diye bağırıyorlar acaba aym ye giderlermi ?
Haklısın güzel kardeşim..Allah cümlemize sağlıklar,sabırlar,dayanma gücü nasip etsin diyelim..Çok fena olta attılar bizlere yani benim gibi düşünüp hareket edenlere mücahit efendinin ne kadar kötü bir iş insan olduğunu güven duymamamız gerektiğini bağıra çağıra söylememe rağmen ZOKAYI önce ben yuttum şuan hazımzızlık çekiyorum malesef geçmiş olsun bizlere diyorum..Büyük Allah nasılki çaresiz bir virüsle insanlığı dizayn edip ayar verdiyse bu hırsız işbirlikçi zalimlerinde zulimlerine son verecektir inşha Allah..Buradan tekrar söylüyorum mücahit Ören ,Rıza kutlu Işık Fetö'den daha tehlikeli ve acımasız zalımlardır bunlar devlet içinde böyledir tehlikedir ancak ne yazıkki devleti yönetenler ,spk,bist ve diğer kurumlar düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile hareket edip bunlar gibi işinsanlarını koruyup kolluyorlar..Şimdi devlete bunları şikayet etsek banamı sordunuz almasaydınız,dolandırılmasaydınız diyecekler yine onları savunacaklar..Rabbim Allah'ın hakkaniyetli adaleti tecelli edecektir ..Yolun sonu görünüyor..