Daha ilk yıldan fiyasko?
Millet yıllardır temettü dağıtan şirketlere bile bu yıl dağıtmadı diye kızıyor, bu tezol daha baştan tırt çıktı
Printable View
Daha ilk yıldan fiyasko?
Millet yıllardır temettü dağıtan şirketlere bile bu yıl dağıtmadı diye kızıyor, bu tezol daha baştan tırt çıktı
körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olmuş klasik :) ben telefon ve mail ile şirket hissedara dogru bilgiyi vermez diyorum haklı çıkıyorum ama sanki haksız çıkmışım gibi tecrübe mecrübe diye sayıklıyorsunuz,aynen devam
dün migrosta mare adlı tuvalet kağıdı 32 lisi 100 liraydı. gayet uygun. zaten genelde tezolun ürünlerini alıyorum. ya label ürünler ya kendi markalarını. metroda-şok- mgros-bim- a-101 hepsinde var. satışlarında ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. umarım bu bedelsizden sonra artık bedelsiz vermez sadece temettü verir artık.
portföyün içine etti resmen bir bu diğeri klmsn. neyse ki 2-3 kağıt yok elde yoksa kepaze ederler adamı.
Nerdeyse 15 gün olmuş başlıkta kimse yazmıyor. Bir tek ben mi kaldım tezol da acaba. Bilanço yine iyi gelecek bakalım gelince hala bu fiyatlarda kalacak mı. Burdan kendi adıma bu yıl seçim yılı diyerek bir yil daha veriyorum sana tezol. Eğer seneye de temettü vermezsen verdiğin sözlerin arkasında durmazsan vedalastim seninle. Şimdiden yerine büyüme ve temettü veren şirketleri araştırmaya başladım.
Valla bende de duruyor satmadım şeydir aynı lot duruyor. Bu klima,kordsa yani portfoyun içine ettiler . 3 hisse daha var hadi onlar gene iyiler. Yani tezol çıkmıyor duserken düşüyor. Düzeltme vs. Yaşandı ama bakalım umutluyum. Hergun bedelsiz diye kap atıyorlar yani :) geçen yılda bölündü hareket etti bakalım gene bölünsün.bilanco gelsin onu merak ediyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekliyoruz sessizce..
Kemik kadro buradaymış ama ara bir yazalim. Kimsesiz kalmasın hissemiz.