Printable View
Alıntı: Originally Posted by wasaban Pabrai International Investment 🤪 O zaten gelecek tavı satınca😂
Alıntı: Originally Posted by wasaban Enerji devinin bilanço ne zaman geliyor beyler? 10 ağustos değilmi
Yetmez ama evet..
Alıntı: Originally Posted by GP 10 ağustos değilmi Jeotermal satışından sonra değişti sanki… 1. çeyrek erken geldi diye hatırlıyorum
Alıntı: Originally Posted by wasaban Jeotermal satışından sonra değişti sanki… 1. çeyrek erken geldi diye hatırlıyorum Öyle, konsolide olanlar 19, olmayanlar 9, bizimki için son tarih 9'u ama bence daha da erken gelir. 150 milyon faaliyet karı yeterli bana, ytd.
Alıntı: Originally Posted by Sabır taşı Öyle, konsolide olanlar 19, olmayanlar 9, bizimki için son tarih 9'u ama bence daha da erken gelir. 150 milyon faaliyet karı yeterli bana, ytd. Gelmeli bencede… birde nakit/ kasa değişimine bakmak lazım. O da bonus olur
Alıntı: Originally Posted by Sabır taşı Öyle, konsolide olanlar 19, olmayanlar 9, bizimki için son tarih 9'u ama bence daha da erken gelir. 150 milyon faaliyet karı yeterli bana, ytd. 250 gelir bence.150 çok az
Ağanın eli tutulmaz, kısmet bakalım...