Ayıp ama Mehmet bey endeks tin min 8.100 e geldi hala alçak uçuşa devam…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ayıp ama Mehmet bey endeks tin min 8.100 e geldi hala alçak uçuşa devam…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim. Benim hayat felsefemdir, doğruya doğru, yanlışa yanlış demek. En sevdiğim varlıklardan biri olan babam mezardan çıksa gelse bu asla değişmez. Burada anlamadığım, bir konuyla ilgili başta emekli kumandan olmak üzere bir çok yatırımcıyla hem fikir olamadim. Bu konu; Gph'in GlYHO amiral gemisi olmasi.
Sayın KM en son telekonferansta Gph, ortak yada satılacağını bahsedip, diğer alandaki yatırımların devam edeceğini,ve başka alanlarda yatırıma yonlenilmeyecegini söyledi. Evet, İstanbul portföy konusunda bir açıklama yapılmadı. Sanırım ortaklıga devam edilecek.
Şimdi sorum başta sayın besiktask, aysha, birnickiste, bjg, Sommers , diyojen57 ve diğer arkadaşlara ... GlYHO amiral gemisi Gph ise niçin satılır da diğer iştirakler satılmaz, ya da iştirak paylari dusurulmez. Sonuçta bir tercih meselesi ve değerli olan satılmaz.Evet cevaplarınızı bekliyorum.. Saygılarımla..
Not: Sohbet ortamının oluşturulması benim gibi küçük yatırımcılar açısından tahta yapıcı ve patronun işini kolaylaştırabilir, ama tüm samimiyetimle bu konuda görüşlerinizi çok merak ediyorum..
Çünkü en baştan beri gph zaten satılmak uzere planlaması yapıldı.... Burda defalarca söyledim.
Kim/ kimler miş sahibi limanların Sayın Somers bir bilginiz vamı?