Originally Posted by
ucanlaz
Yok beyler elimde yok ama bugün ve muhtemelen önümüzdeki hafta içi nakite çevrilecek satışlarım var.. bu elime gececek nakitlerle orta vadeli speci adam gibi.. tekniği şiir gibi.. büyük firma.. ve getirisi gerilerde kalmış hisse bakıyorum..çok mu şey istiyorum [emoji1][emoji1]aselsan son çeyrek beklenen den düşük gelmesi ancak hisseyi bir sure daha baskilamaya yarar benim icin büyük firmalarda bir ceyrek getirisi hiç onemli değil.. uzuncular yilliğa bakar.. o da harika..fiyatı da diplere yakin..(bazı analistler aselsanin normalde cok pahali oldugunu düşünüyorlar ama ben geldigi ve stabil kaldigi rakkamlari baz alıyorum).. diyeceksiniz ki kozal da son ceyrwk beklenenden düşük geldigi icin aşağı bastılar aselsanda niye basmasinlar... Çünkü kozaa speci adam değil.. asagi bastiklarinda tarihi tepesine yakındı..aselsan gibi diplerde değildi.. sahibi yok kozaa *** konumunda borsada.. dolayisi ile alakasi yok..simdi aselsani belki vestel gibi yukari sürecekler belki kisa bir sure asagi baskiliycaklar.. bunu kimse bilemez..
mahkeme sonuçlanana kadar bu dusuncelerim..kozaa daki payım sabit zaten.. sonra full kozala gecicem..