Meghan Markle'in canına kıymak istediğini Royal Albert Hall'daki bir konsere giderken kendisine itiraf ettiğini söyleyen Prens Harry, "Annem gibi ikinci kez hayatımdaki bir kadını kaybetmemi istemediği için yapamadı" dedi.
Printable View
Meghan Markle'in canına kıymak istediğini Royal Albert Hall'daki bir konsere giderken kendisine itiraf ettiğini söyleyen Prens Harry, "Annem gibi ikinci kez hayatımdaki bir kadını kaybetmemi istemediği için yapamadı" dedi.
Çanakkale Ayvacık'a bağlı Küçükkuyu beldesinde 61 yaşındaki televizyon tamircisi Ahmet Kahraman, uzay merakı için yaklaşık 20.000 dolar harcadı ve çok sayıda teleskop aldı.
Kahraman, bahçesine de çatısı açılıp kapanan mini bir gözlemevi kurdu.
İranlı yönetmen Babak Khorramdin'i öldüren anne ve babası, pişman olmadıklarını söyleyerek daha önce kızlarını ve damatlarını da öldürdüklerini itiraf etti.
İsveç'te eski Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson siyasi kariyerini sonlandırmasının ardından yeni bir alana geçerek atık toplama şirketi Renova'nın çöp kamyonlarını kullanmaya başladı.
"İnsanlar bazen bana burada ne işim olduğunu soruyor ama bu benim için iyi bir çözüm. Kirayı ödemem lazım" diyen 56 yaşındaki Hermansson, günün sonunda epey yorgun olduğunu buna rağmen işini sevdiğini ve geceleri rahat uyuduğunu dile belirtiyor.
https://i.hizliresim.com/odlknyy.jpg
Fotoğrafta ikilinin kolundaki saatler gözden kaçmadı.
32 yaşındaki futbolcu'nun kolundaki RM 65- 01 Automatic Split Seconds Chronograph, Türkiye satış fiyatı 8.250.000 TL olan saatiyle pahalı saatler takan birçok Türk ismi geride bıraktı.
28 yaşındaki Gülşe'nin Richard Mille saatinin fiyatı ise 1.250.000 TL.
https://i.hizliresim.com/6f8pnva.jpg
Çin Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi, finansal riskleri savuşturmak için Bitcoin madenciliği ve ticaret faaliyetlerini durduracağını açıkladı.
İş için gittiği Suriye'de tutuklanarak cezaevine konulan Türk iş insanı Vakkas Orhan 10 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu.
Suriye'de kötü şartlarda tutulduğunu ve aç bırakıldığını söyleyen Orhan, "Gitmeden önce 80 kiloydum, orada 35 kiloya kadar düştüm" dedi.