Bence onun derdi güç gösterisi yapmak adam gösterişi seviyor tam bir show men :) Buralar hep benim istediğimi yaparım kimsede karışamaz diyor resmen...
Printable View
Bu arada doların dün son oluşan köpüğünü de aldılar endekste ralli bekliyorum ama bizim pisko spek ne kadar ayak uydurur onu bilemem.Tamamen şahsi görüş ve yorumlarımdır.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Adam geçen sefer yaptığı 11.21-13.00 hareketinin birebir aynısını yaptı bu sefer 11.10-12.95 trade edene güzel kazandırıyor.Bu hisse kesinlikle gidiyor diye alınacak bir hisse değil alım yerleri belli yukardan alana acımasız bu spek o yüzden götürmüyor zaten sanırım palayı vuruyor hemen.Öglende yazdığım gibi 13 üzeri kapanış gerek bakalım alınacak yerlere gelirse yada 13 üstü tutunursa yine alırız herkese bol kazançlar...
gine birilerine kırmızı papuç giydirmiş,bakmayayım diyorum ama gözüm hep ilişiyor ,,, hep tahminlerim doğru çıkıyor,,, ytd.
Ben böyle hisse görmedim resmen dalga geçiyor olsun bizde sörf yapmayı öğreniriz al sat yapsak maliyeti sıfırlamıştık
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtanın robotu emekliliği göremez çabuk perte çıkar.
650 bin lotta ortalama 12.6 ortalamanın bin tl altından arkadaş ne olursan ol kim olursan ol insan bile bile zarar edermi eger veren sen degilsen o zaman zararı kapatman lazım elli yüz bin lotta bu zarar cekilmez sen kimsin ytd.
Arkadaşlar tekrar 11.00 lara gelirmi.yoksa buralardan girilirmi bu hisseye
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suyu kaçırdı gene. Bu hareketi alışkanlık yaptırıp sonra vurup geçecek sanırım
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
[emoji2] bugünün özeti.... elim gitmedi satmaya... elde kaldı yine
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi kapatmadık çok şükür.
sn kartal975 kötü anlamada yazmadım bilgin olsun... insan oğlu kısmetinde ne varsa gelir kısmetinde yoksa gelmez
100
200
lotcu olmak
işkembeden atmak
45.000bin karda olmak
bu nasıl kolerasyon
sanırım zihniniz biraz dağınık.
birkaç lotla sizin alaycı ve küçümseyici bakış açınızdan kurtardığıma
sevinmem mi gerek.
Bu şirket yabancı ortak bulmaz ise bir cacık olmaz
Bu şirket sahipleri art niyetli olmasa çok değerli olur. Sahipleri yatırımcısıyla paylaşmayan tipler...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılllarca bu günleri bekledik.hacim fiyat harekettliği izlmesi güzel oluyor ahh bir de kalıcı olsa artık şu fiyat hareketliliği...Bir de bu sessizlik fırtına öncesi mi, yoksa hareket mi bitti anlam veremdim.HAYIRLISI
Eksi açtığı gunleri seviyorum..
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin speği gerçekten çok enteresan biri bir tanıdık aradım ama bulamadım bu elemanı tanıyan çok değişik bir tarzı var 25 yıllık borsacıyım böylesini ilk kez görüyorum ne yapmak istediğini çözemedim valla :) Ha kazandırıyor mu kazandırıyor ama gün içinde bir hisse ile bu kadar oynanmaz mal mı topluyo mal mı dağıtıyor amacı ne fantezi mi yapıyor hisseyi kendine oyuncak yapmış orası kesinde ben işin işinden çıkamıyorum :) ytd...
cıkışlarda hemen ver yüzde yüz kazan hele birde yüzde ona yakın yükselmişse kar cepte ortalama yerlerde yükseltip düşürünce nasıl para kazanıyor 30 senelik borsacıyım cözemiyorum tamam bazılarımız yükselince verip kazanabiliyor ama bu yükseltenler yüzde yüz zararda bazılarımızın bu yükselişte satarak kazandıgımız üc beş kuruş tamamda bu aadam bu zararı her zaman neden bile bile ceker anlamadım yani düşürünce 1.3 gün yükseltip ters yapsa o da yıllardan beri yok yapmıyor bu adam her defasında bu zararı nasıl karşılıyor artık cümle alem ögrendi derimodu yüksekten ver ortalamanın elli yüz kaadame aşagısından al ne kolay para kazanmak bir defa olsun satanları pişman etmedi ettiysede ertesi gün yine tepetaklak uzak durun bu hisseden ytd.
Artı eksi yüksek fark yapıp dikkat çekmek istiyor olabilir hisseye. Bu hareketlerden sonra sert yukarı hareketler gelebilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan da satış kaç lot acaba? Belki de bu yüzden tavana yapıştırmıyor.
http://www.turkrus.com/606719-rusya-...-yarar-xh.aspx
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın Putin ve heyet geliyor bakalım ne olacak
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıllar önce elimde beşiktaş hissesi vardı. her gün yüksekten alınıp aşağı geliyordu bir anlam veremiyordum bu hareketlere. sonra şu soruyu sordum kendime kim alıyor şimdi aynı hareketleri derim yapıyor fakat kendime kim alıyor sorusunu sorduğumda :aynı cevabı veremiyorum
cevabı esasında basit: takasları çözen durumu net görür
dün ne yaptı tekrar aşağı geldi çıktığı yerde dursa :(
ilk pik yapışı idi 2003 mü 2005 mi neydi. fakat dediğim gibi görüntü ön yüzde aynı fakat ardalan nedir bilmiyorum
Endex artı da bizim kağıt bişey yapmayacak gibi. eksileri seviyor bu aralar.
heycanlandırma bizi :)
Tahta yapıcısından bi aksiyon bekliyoruz artık 😊
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sattım bu sefer, kalanlara bol kazançlar...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zihni karışık spek abinin o yüzden yapıyor o hareketleri bumerang gibi kağıt bir süre aynı hareketleri yapar alıştırır milleti al sata sonra kopmuş gitmiş arkadan el sallamaca sığ kağıtların durumu böyle.
sağolsun dün de bugün de az lotla da olsa trade imkanı verdi günlük. aşağı gelirse tekrar yarın yukardan vermek için atarız az biraz heybeye. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
artık herkese para kazanma imkanı veriyor yükseldimi sat para kazan artık bende dahil şikayet etme lüksümüz kalmadı adam diyorki zararı bana yüksekten sat parayı kazan diyor artık sıra bende yüzde 5. 10 ilk yükselişte verecegim aynı seansta yüz kadame aşagıya alacagım nasılsa kazanmam yüzde yüz garanti elalemim eneyisi ben miyim her gün yüzde 10 yukarıya yazıyorum az aşagıyada duruma göre cekerim . malı enayinin eline verecegim .nasılsa adamda para cok ytd.