Kademeleri 2 şer 3 er atlıyor nasıl bir iştah varsa bu spekte...
Printable View
Kademeleri 2 şer 3 er atlıyor nasıl bir iştah varsa bu spekte...
alımdan ziyade satmayı düçünmeli artık
Trabzonspor-Sivasspor maçını Cüneyt ÇAKIR Yönetecek.Var'da ise Yaşar Kemal UĞURLU Olacak
Merak ediyorum. İçinizde de, elinde en az. 50000 lot olup da hala hissede kalabilen var mı? Çünkü ben 90 kuruştan 4 liraya çıkmış bir kağıtta 50.000 Lot ile kalamazdım.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah hergün % 5-6 artıyor. Gayet istikrarlı. Hissesini satan pişman oluyor.
TSPOR günlük
https://resmim.net/f/x046ty.png
2011 ve 2012 yılında alıpta elinde yüksek fiyatlarda olan insanlar var 2016 yılında 3.80 den alanlar var keşke herkes 0.90 dan alıpta beklese o insanlar ekran kapattılar günü gelince açarlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vardır ama herkes 90 kuruştan almadıki
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvah yandı keten gülüm helva[emoji850]Beşiktaşı yaktığı gibi yakmasa bari.görüpte düdüğü çalmazsa ortalık fena karışır
Evet bencede düşük ancak 300.000 lot deseydim buna cevap verilmezdi. Onun için düşük tuttum. Zaten benim sorum 0.90 dan alanlar içindi. Ben 1.02 den yüklü almış Ama fazla sabır edememiştim. Örneğin 90 kuruştan 300000 lot alan birisi 270 bin lira öder. fiyat 4 liraya geldiğinde 930 bin lira kar eder. Böyle sabırlı bir insan var mıdır çok merak ediyorum. Kenarda milyonları varsa olabilir ama bütün sermayesi 270 bin lira ise sabredeceğini hiç zannetmiyorum.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla merak iyi değildir... Yıllardır 5.61 maliyetle 115.000 lotla bekliyorum...
İnşallah zararınızı çıkarırsınız ve kara geçersiniz bende bekledim ve kara geçtim
Beklemek çok zor bir durum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Walla yillar once yuksek maliyetten alanlarin, yonetimdekiler ve spekulatorler haric 90 kurustan alabilecegini veya extra alip maliyet dusurduklerini dusunmuyorum.
Yillar once tesislere havaalani pisti yapcaklar dediler elime 3.24 den kendimce yuklu miktarda verdiler..Dolar nerden nereye geldi, enflasyon maliyeti ayri siz dusunun..6 ay once 1.10 tl den %200 maliyet artirimi yaptilar ona bile girmedim, girmeye cesaret edemedim..Hatta hisse 78 kurusa indi, iyiki girmemisim dedim..Cogu kisininde benim gibi oldugunu dusunuyorum..peki bu hisseleri kimler topladi, tabiki babalar..
Yillarca benim gibi bekleyen azdir sanirim..zaten umrumda degil istedigim fiyata gelirse satarim, gelmezse durur..
Daha 4.96 maliyetle bjk ve 6.03 maliyetle goody yillardir semsiye halinde:)
Ts icin hersey olumlu ve spegin elinde yuklu mal oldugunu dusunuyorum..daha cok hafta var ve arayi acan bi takim yok..rekabet spor hisselerini herzaman canli tutar..ama sunu bilirim kazanci goren arkasina bakmasin kaymak pesinde olmasin yoksa nezaman firsat geri gelir yillar bilir..
Herkese bol kazanclar..yazdiklarim herhangi bi yatirim tavsiyesi degildir..saygilar..
Yok artık, 5.61 den 0.82 yi görmek [emoji848] İnşallah 10 tl.yi de görürsünüz.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı fikirdeyim. Karı gören satsın, Düşükten arttırarak alsın. Özellikle ortamda !SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü yükseliş biraz erken oldu sanki Tabi ki YTD.
1.23 iken buraları göreceğini kim bilirdi?:cool:
şampiyon geliyor artık
Inşalah ters yapmazz
Sağol trabzonspor seninle yollarımız artık ayrıldı gs ile devam
kurthan
ben de 0,90 lardan 4,20 lere farklı pozisyon ve maliyetlerde taşıdığım t.s. Hisselerimi portföyden çıkarttım.....
Güzelde kazandırdı sağ olsun 1,20 lerde baya süründürdü üstüne bide % 200 bedelli ile baya moral bozdu ama sabrederek güzel kazandırdı sağ olsun..yolu açık olsun . saçma puanlar kaybetmezse şampiyon olabilir....ama ne hikmetse t.s. hep final maçlarını kazanamıyor.....bekleyip göreceğiz....
çanak tamamlamak umudu ile ve sergen faktörü olduğu için yüklü 2,55 lerden bjk ve 2,33 lerden g.s. Ya geçiş yaptım orta vade....kısada da 16,00 dan feneri 17,70 lere kadar taşımak için aldım.....
Spor hisselerini diplerden yakalarsan ve beklersen güzel kazandırıyor.....Y.T.D
Bu Trabzon'a ne oldu arkadaş gömü falan mı buldu acaba?
Yoo şampiyonluğa gidiyor da ondan. Beş sene önce böyle olsaydı beş sene önce bu fiyatlara gelirdi. Yenildiği an boku yer o ayrı :)
Ligin son üç dört haftasına böyle iddialı girerse 10 lira bile olur. Ama ts istikrarsız bir takım istikrarsız bir kulüp. Göreceğiz hep beraber.
Akşama kredili ve açığa satış Tedbiri gelirse şaşmamak lazım.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agalar böyle rallıler herzaman gelmez, beklenti devam ettikçe fiyatın nereye gideceğini kimse kestıremez.. Sıvası yenerse işler çok değişir, yenilse bile çok fazla birşey kaybetmez, beraberlikte bile bır adım önde olur.. Malum sportıflerde herzaman risk vardır..
Tamam yükseliş bekliyorduk ama böylesine korkutucu bir yükselişi kimse tahmin edemezdi. Yine kimsenin bilemeyeceği şey, kağıdı ne zaman satmalı? Bu yükseliş insanın başını döndürüyor, umarım yere sert düşmeyiz.
boğa piyasa endeksin rallisi en iyi trabzona yaramış maşallah.......
ulan 1,20 lerde hissenin yüzüne bakan yoktu.......
tavan tavan gidince kıymete bindi kapış kapış..........
demekki pahalı ise vardır bir hikmeti.....
şampiyonluk havası hisseyi uçuruyor.......
rallinin ve hissenin tadını çıkarın .......
4,50 den portföye almaya korkarım........
bana pahalı gelir abi......
biz döküldük iki yıldır taşıdık.....
şimdi tribünden hayranlıkla izliyorum......
valla trabzonun maçlarını izlemekten daha keyifli t.s. hissesini izlemek.....
Açık yapan kurum varmı acaba tahtada...
Dün akşam arkadaşın birisi sorduydu.0.90 dan elinde olup da taşıyan varmı diye[emoji848]cevabı almış oldu[emoji56]