Aynen dediğinizi gibi şu an.Artı gap bıraktı.Önerenler içinde kahraman biri var mı?
Printable View
tivitter alemş tavan bekliyor.Ben ise bıraktığı gapı kapamasını bekliyorum.
grafik çok güzel olmasına rağmen şu twitter "çakma üstatlar" yüzünden bugün sattım. umarım tavan yapar. herkese bol kazançlar dilerim.
GAP BÖLGESİ NERESE
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde uzuncu olduğum 2 hisse var malesef:)
Her zaman istediğimiz şekilde hareketler olmuyor. Emkel 1.08 üzerinde tutunsa çok güzel olurdu orayı kırması biraz bekleme moduna geçirebilir.
Ancak hisse de bir güç var inş bu güç yeniden bir hareket yapar biraz dinlendikten sonra.
Endeks sıkıntılı malesef bu hafta onun da etkisi var hisselerde. Gerçi giden de 20 20 gidiyor da bize denk gelmez.
Nacizhane benim görüşlerim böyle.
Ytd
Bol kazançlar dilerim
Geçen haftaki sakin yükseliş ve pazartesi günkü hareketten sonra acaba bu ke< yükseliş trendine giriyor mu diye şüphe ettim.Ama salı ve çarşambaya bakınca bir halt olmayacak çorbacıların dadandığı bir aile şirketi olduğuna kesin karar verdim.Almayı düşünen olursa alım tarafında ölücü satıcı kısmında ise tamahkar olurlarsa para kazanabilirler.Naçizane tavsiyem karda olanlar iyi marj yakalarlar ise vedalaşsınlar.
Sayın talebe37'nin 18-20 aralığında yaptığ gibi.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/16vWOj.jpg
fırsattan istifade tekrar geldim. herkese bol kazançlar.
1 yıldır çok canlar yaktın. 1.2-1.8 TL arası millete iteledin.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gözümde çok kıymetli bir kağıt ama harcadılar tahtayı elbet birgün ayağa kalkacaktır. Allah sabır versin
0.97 den tahtacı bilanço öncesi topluyor. Yuh be 1 yıldır bekliyoruz. Zarar büyük.
17 milyon zarar yazmış..
Yarin artık taban yapar.
Nerdeyse sermaye kadar zarar.
Spek malda yakalanmış olabilir. Bedelli artık kaçınılmaz.
Hayret bu kadar zarara iyi durdu. Maliyet 1.2 biraz yukselde vereyim.
İlginç hiç ses yok bir spekte birde bende var anlaşılan. Spekcigim zarar eden çıkar cikarda alıcı satıcı gelsin. Bugün satarım merak etme. Sirket zarara doymamış.
zarar etmiş patron şirketini kim niye alsın. bence tahtası kapansa hak ediyor bu tip sirketlerin borsaya açılması yasaklanmalı
Spek elinde yüklü hisseyle yakalanmış olabilir. Yoksa 0.85 lerden açardı. Elindekini satmak için bir atak yapabilir. Belki de bedelli olacak.
Kısmen doğru tespit yapmışım. Elimizi vermek için fırsat doğdu gibi.
1 TL oldu. Ya spek mal çıkacak ya bedelli geliyor. Tam beklentim oldu.
ses mi kaldı be KESKİNALİ... terkettin bizi :(
çok acı oldu benim için zamansız gidişin
ne hayallerimiz vardı!
kazandığımız parayla emek fabrikası önünde tavuk pilav dağıtacaktık fabrika çalışanlarına...
kurdugumuz hayaller kaldı geriye ümitler sönmüş, gözlerde fer kalmamış; iki damla yaş bir de
sen kaybettin hayatı ben ise pes ettim
dilimde beddua!
ne kötü kadermiş yaşanan...iki masum bakış geriye kalan
hakkını helal etmedin biliyorum ... ahirete kaldı hesap
adın son kez anılsın istedim 6 sene yazdıgın yerde..vefakar bir kaç dost ruhuna Fatiha yı çok görmez ümidi ile
kabrin nurlu olsun..mekanın cennet
özlem ve rahmetle...
2011'de eş zamanlı sermaye azaltımı ve sermaye arttırımı yaptığı günden beri bende rahmetli amca ile Emkel hissesindeydim.Hatta toplantı nisap sayısını sağlamak için şirket beni genel kurula bile çağırdı. Geçen sene 1.70 civarı vedalaştım ve hergün takip etmeme rağmen bu lanet hisseye bir daha bulaşmadım. Rahmetlinin de sanırım çok hissesi vardı ve yükselecek diye inatla bekledi. Ama olmadı. İnşallah öbür dünyasını kazanmıştır.
Allah rahmet eylesin.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Flnans durum iyi değil.
Borç kamburundan kurtulmadı gerekir
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Allah bu kagıda bulastıgım gune lanet yagdırsın :) baska bisey demiyorum bist in en hırsız sirketlerinden biri
bunu satıp egeen alsam 326 da iken zarar kapanmıstı. 465 oldu egeen
her gun 1 kurus dusuyor. 50 kurus olur mu bu mal kagıt? iflas ettirdi bizi
patronu gun yuzu gormwesin insallah hastane parası olur
EMKEL Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -18511257
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Dükkanı kapatsaydın daha az zarar yazardın yazık ettin yıllarca yatırımcına
bu şirket 2008 fiyatlarında aradan 11 yıl geçmiş hiç yatırımcısını güldürmemiş.sap döner keser döner bir gün gelir hesap döner.
bu arada kepezmesut yaşıyor mu.yaşıyorsa bir slm versin.