https://i.hizliresim.com/c4mthst.png
Printable View
Auraozonpower ,trendyol'da da satılıyor.
En küçük kapasiteli ürün 3300tl civarı fiyat koymuşlar.
Normalde aura markası ,ihlas ev aletlerinin markası görünüyor.
Ama alt ürünlerde,aura ozon Power hava temizleyici ürün,iheva web sitesinde yok.
Ihlas pazarlama 'yı arayıp bu ürünü kim üretiyor diye sorduğumda, ' bizsizedöneceğiz , bilgim yok 'dedi telefona bakan kişi.
Eğer bu ürünü ,iheva üretip de satışa geçmiş ve kap'a bildirmemiş ise, mahkemeye vermek lazım mı bu şirketi ?
Içimizde avukat,mali müşavir var ise,konu hakkında bilgi verebilir mi ?
İheva'yı arayıp hakkımızı arayalım ,sorgulayalım arkadaşlar.
Bilgiye ulaşan olursa,buradan paylaşırsa çok iyi olur.
Herkese,iyi haftasonları.
Not:aramızda, investing web sitesinde üyeliği olan var ise,bu konuyu o platforma da taşıyabilir mi ?
Konu önemli,orada daha fazla aktif forumcular,daha fazla kişiye ulaşılabilir kanaatindeyim.
Şirket COVID-19 için cihaz üreteceğiz diyeli neredeyse üzerinden 10 ay geçti. Son 3 faaliyet raporunun hepsinde 2021 yılı içerisinde seri üretime başlıyoruz gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşıyoruz diye belirtiyorlar. Bu konuyu birçok yatırımcı defalarca email yoluyla şirkete sordu. Ama yatırımcı ilişkileri birimi gelen soruları cevaplamama konusunda yeminli olduğu için kesinlikle hiçbir emaile cevap vermiyor:) 10 aydır bu cihazla ilgili hiçbir gelişme olmamış olması mümkün değil. Ben şahsen konunun araştırılması için SPK'ya resmi olarak şikayet başvuru yaptım. Başka birçok yatırımcının da yaptığını biliyorum. Umarım bu konuda en yakın zamanda bir bilgilendirme yapılır.
Tahtada virmanlar havada uçuyor. Örneğin günlük alıcı satıcı tablolarına bakarsanız geçen hafta A1 yaklaşık 1.3 milyon adet civarında mal sattı görülür. Ama haftalık takas değişimine bakarsanız 500.000 adede yakın artı. Neden? Yapı kredi ve Tera'dan alınan mallar buraya virmanlanmış görünüyor. A1 satıyor Tera alıyor o da aldığı malları takas günü A1'e virmanlıyor. Bunlar piyasa bozucu manipülatif işlemler değil mi? Asla ytd
Bir gün gelecek,bu hisse de uçacak.
Merko'da 0,60'da gördüm,28'i de.
Zamanımızı çalıyor bu tür yapılar maalesef.
Ama paramızı almalarına müsaade edip ,etmemek ;sabırla ilgili.
Allah ,hepimize sabır versin inşallah.
Zamanı hızlandırmak için, iheva-yatırımcı ilişkilerini mutlaka sıkıştırıp,şu ozonpower olayını deşelim.
Ne kadar çok kişi ararsa,bu iş o kadar hızlanır diye düşünüyorum.
Ürünün iheva üretimi olup,olmadığını öğrenmeliyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=cPzUpHOB4Zg
Son bir yıllık takas animasyonu. Hisse yılbaşından bu yana 2 liradan 1 liraya düştü ama takasta bariz bir değişiklik yok.
Hem sıkışıyor hem de KY yi sıkıştırıyor...(Pek KY=keriz yatırımcı kalmamış gibi. Taş olsa çatlardı) biz sonuçtan eminiz. izleyelim bakalım...:he::he::he:
Karşılıklı olarak inatlaştık :) Hayırlısı bakalım...
Bu çakalları örnek almak lazım. İstedikleri fiyatta günlerce, aylarca hatta yıllarca tutabiliyorlar. Ta ki istediklerini alıncaya kadar... İki sene düşürdüklerini, birkaç haftada düştüğü yerlere çıkarabiliyorlar. Sabır edemeyen her şeyini kaybedebiliyor. Sabrın ne kadar önemli olduğunu en son nibaşta yaşamıştım. 0.60 kuruşlarda sürünen kağıdı 100 tl.ye soluksuz olarak götürdüler... Dayanılmaz düşüşler, inanılmaz çıkışlara da sebep olabiliyor. Bol şanslar dostlar...
Kesinlikle haklısın dostum sabır en önemli anahtar bence burada. Biz elimizde birkaç bin adet hisse ile bekliyorsak onlar milyonlarca adet hisse ile bekliyorlar. SAYAS zamanında 1.45'lerden alıp 80 kuruşa düştüğünü gördüm 2 yıldan fazla bekleyip 2.25 olunca sattım bir sene sonra 40 lira olduğunu da gördüm:) asla ytd.
Kendi alışına SATIŞ, kendi satışa koyduğuna da ALIŞ vererek şu anda bloke uyguluyor. Aklınca çözülme bekliyor tahtası kırık tahtacı :)
Bence hiç alan satan yok. İşlem olmadığı için yapılan fiktif işlemler bunlar... KY (Keriz Yatırımcı) nin girmesi için bir hafta tavan yapıp ballandırıp dikkat çekmesi lazım. Ayrıca 2 nin üstünde de hareketli olması lazım. Bu şekilde olmazzzz:cool:
Dostum, tahtacı (spekülatör) sürekli kafa karıştırır, algı bozucu işlemler yapar. Bu nedenle 10 ile 20 aracı kurumu kullanır. 1,01 den satan gedik, dağınık olarak diğerlerinden almıştır. Yalnız şu anki durum tamamen baskı kurma ve toplamaya yönelik işlem. Ne zamana kadar devam edecek bekleyip göreceğiz...
Bazen de kudurma krizine girer, daha da aşağılara basar... :)))
Şu anda 1.02 den iyi alıyor gibi görünüyor. Bakarsın 1.01 deki 1.250.000 lota gömüverir. :) Yani kendi kendine...:cool::hah::esn:
Karanlık odaya 1,02'de 180 k civarı satıcılıydı.
Çıkışta 1,02'ye 3 emirle ,2,350,000 civarı alıcılı oldu.
Yorum yok !!!!
Karanlık oda : 1.02 de 3.355 mly. Alıcı. 1.03 de 408 bin satıcı...
Aydınefesi dostum fiktif olup olmadığını yarın açılışta göreceğiz. Gerçekse direkt tavan olması lazım.
Alım emri gerçek de amaçları ne onu anlamak çok zor.
Olumlu bakarsak, muhtemelen ('pes edip de satış yazarlar 'ümidiyle ,)tahtayı baskılayanların elemanı ,dayadı takozu.ne verirlerse hüpletme derdinde.
Bütün gün satış tarafındaki toplam 2-3 milyon arasıydı.
Kesine yakın emin olduğum şey,tahtacı güçlü.
Karşısına kimse çıkamıyor.
Güçlü olması/olmaları iyidir.
Bi yola çıkarsa,önünde kimse duramaz amcaların.
Sayın Aydınefesi ortağım, bu güçlü tahtacı çok ihtiyara benziyor. Sürekli altına kaçırıyor yav. :) Hedefe daha çooook uzağız. Belkide böylesi hayırlıdır...:yes:
Dün alan gedik garanti, bugün satan gedik garanti... Fiyat aynı. Hay ben sizin tahtanızı... Bende size ileride teşekkür edeceğim için zinhar sövmüyorum. O. Ç. Oldukları kesin... 😃
bu çocuk adam olacak mı ?? bu hafta itibarı ile 0.99 altı haftalık kapanış yapmaz ve 1.07 üzeri kapanışlar yaparsa neden olmasın..11 şubattan bu yana yatay aşağı giden süreçle ilgili olarak, ilk defa dikkate değer bir olumlu gelişme olmuş.. arka koltukta malsız çulsuz izlerken biraz daha yakın takip listesıne girdi.. (feyksiz yükselişleri dikkat çekici.. izlerken beyaz mendil bulundurmakta yarar var..bu da BERA gibi kuyruksuz uçurtma)
Okullar açılıyor,her okula havalandırma /hava temizleme zorunluluğu gündeme gelebilir.
Bizim iheva argecileri ürün çıkarttılar mı , belli değil.
Iheva yatırımcı ilişkilerinin ,doğru dürüst bilgi vereceği günleri görecek miyiz acaba ?