İCBCT aylık takas
http://imageturko.com/?di=L1EH
Printable View
İCBCT aylık takas
http://imageturko.com/?di=L1EH
merhabalar.
galip hala hisse demi? metro yatırım? maliyeti kaç hissedeyse?? milyon lot toplamıştı bi ara 10 lira olacaktı neredeyse.. bu rakamlar galibin sevdigi rakamlar.. 4 TL den 9 TL nie olmasın tekrardan. pazartesi alım düşünecegim
hangi hisse 10 cikip 4 de dustukten sonra tekrar 3 haftada 10 na cikar alcateli 12 den 7 ye bastilar 6 ay oldu hala dusuyor metroyu 50 kurustan 1 .60 sa cikartilar yalandan koza ipek grubuna talibiz dediler 1.60 dan dehlediler 1 sene oldu 90 kuruslarda mepeti 9 za cikarip 2 lere dusurduler 3 senedir surunuyor bak berayi 2.40 tan 8.20 ye cikardilar alici gelirse 3 ce kadar indirirler alici yok vakif finansi 1 tl den 5 tl ye cikardiler bir senedir 2 3 lerde surunuyor avgyo 1 tl den 6 tl ye cikardilar suan 1.5 2 arasi 6 aydir surunuyor yani yatirim yaparken 1 2 senelik dusunun yatirim tavsiyesi degildir
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, "BDDK olarak Bank of China Turkey A.Ş.'nin bankacılık lisansını onayladık. Bankaya daha önce kuruluş izni verilmişti. Şimdi ise lisans verildi. Bank of China Turkey A.Ş., artık resmen yarından itibaren bankacılık işlemlerine başlayabilir" dedi.
HAFTA SONU ÇIKAN BU HABER SONRASI HİSSEDE Bİ YUKARI HAREKET OLUR GALIP İN ELİNDE DAHA 7 MİLYON LOT VAR 6 LARA DOĞRU ÇEKİP TEKRAR 4 LERE VERİR BENCE PAZARTESİ VEYA SALI KREDİLİ İŞLEM YASAĞI BİTİYOR BİTTİKTEN SONRA HAREKET BAŞLAR
Varlik fonuna verilecek 5 milyar kredi ile ilgili beklenti hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar? Bu hisse bu haberin onceden ogrenilmesi ile Galip tarafindan 9,5 lara gelmisti. Varlik fonu 3 bankadan teklif istedi diye bilyorum ve cok gizli tutuluyor. Bilgisi olan varsa cok hayra gecer. Bu tarz bi haberle hisse tekrar cok hizli toplanir kannimca.
Bence bu hafta ıcbc haftası olacak
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip yine buraya baslamıs anlasılan
iyi kazanclar
Bu hafta iyi olacak dedik
Arkadaşlar brüttemi icbc
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiyede ne kadar tutar bu şirket karlı olacağına inanıyor musunuz?
Bankalar hunharca kâr açıklıyor. Ben kâr eder diye düsünüyorum. Hiç iş yapmasa Çin ile T.C arasındaki ticaret ile para akışını sağlasa yeterli olur. Çin ülkemize yatırımları artırıyor. Huawei de Turkcell ile iş birliği yapabilir. ZTE ile Netaş yakınlaşması örnek gösterilebilir. Banka yeni yeni şubeleşiyor ve reklamlar, sponsorluklar alarak yoluna devam eder diye düsünüyorum. Bende bir miktar aldım. Şahsi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6e515c5b21.jpg
Bugün veya yarın cikiyo olması lazım yanlış bilmiyosam
Hisse senedinin kısa vadeli yönü için 10 ve 21 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde kalıp kalmadığı görmemiz çok önemli.. Kısa vade için 10 ve 20 günlük ortalamaları olan 4,17 TL ve 5,39 TL'nin üzerinde kalıp kalamadığı takip etmek lazım. Kağıt son üç gündür yükselirken, işlem hacminin de artışta olması teknik açıdan hacmin desteklendiğini ve kısa vade için al verdiğini gösteriyor. Orta vade de 5,90 ve 250 günlükte 3,20 nin altına inmemesi yükselişin devamı için önemli.
Dikkat : Fibonacci R2 5,18 ---- R3 5,48
YTD
yarın zor oalacak.tahtada galip varsa herkes ters köşe olabilir,buna açıkçılarda dahil.tahta işlem hacmi olarak maniplasyona uygun.aynı zamanda işlemde olan lot sayısı az.yarın kanlı bir savaş olacak...
Bence yarinda yukari trend kesinlikle devam edecek bugunun takasi belli olsun daha net bello olacak tabiki.
Karı yüzde 100’ün üzerinde artan 19 BIST 100 Şirketi var.Kiler GMYO, Kartonsan, Kardemir (D), ICBC Turkey Bank, Pegasus, Banvit, Yataş, Tüpraş, Good-Year, Çemtaş, Anel Elektrik, Ereğli Demir Celik, Tekfen Holding, Çelebi, Sasa Polyester, Aselsan, İzmir Demir Çelik, Petkim, Erbosan.
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6,67 yakin direnc gecerse kimse tutamaz...
Ytd
Meraklandirdi simdi... Seytan da fisildiyor hafif hafif... :vk:
Elimde bir miktar var ama çarşamba gününe kadar satmayı planlamıyorum. Analiz işlerinden pek anlamam hislerime güvenirim ama böyle bir kağıdı 6 liradan da almazdım yani. Bana göre bu kağıdın, güncel, olması gereken fiyat iyimser olarak; şu anda bulunduğu dolaylar. Daha fazlasına satın alma riskine girmek istemezdim.
Yatırım tavsiyesi olarak almayın, değildir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8b40d2990.jpg an itibari ile
1 dakika içinde %6 yaptı.
5.00 idi 5.21 TL oldu. : )
kağıt yükseliş trendinde 6 liraları görür derim. grafiğe bakınca hissiyatım o yönde
Aynen. Kanli bir savas oldu
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tepeler olusmaya basladi irili ufakli guzell.. Bu lazimdi zaten. 5.29 u gostermesi sürpriz degildi...
Banka endeksi artı davalık Halkbank artı Vakıf ve Garanti yükselmiş. Bu kağıt banka kağıdı değil demek ki bizim ki Bank Of China değil Bank Of Galip.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4f79370e41.jpg
Savasmak bir dakika. Sevişmek bir omir boyu diyordu sarkida.
Tespitime göre Galibin 7-8 milyon lotu kalmıştı ve o lotların Finansta olduğu belliydi. Özetle Galip kalan malları satmaya çalışıyor.
Mali bosaltiyor mu diyorsun
dünkü yüzde 19 un acısını çıkartıyorlar anlaşılan
Elimde 3.80 maliyetli 6000 lotun var. Pek yeni degilim. Bu ve klnma yi hep takip ederim.
Bu arada ky ler sirket kursa adi. YANDIM ANAM KOLL sti olurdu.
kademeler çok doldu burayı taban yapabilir.